Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το φθηνότερο Motherboard για έναν AMD 995; Casual PC εντελώς. Μάλλον κάηκε το προϋπάρχων (κλείνει το PC σε random φάσεις χωρίς error). Ο λόγος που κάνω topic είναι μήπως προτείνει κάποιος κάτι που είναι ψιλοτεσταρισμένο/στην κατοχή του χωρίς προβλήματα. Μην είναι του πεταματού, γιατί αυτά καίγονται σιγά-σιγά τα Ethernet τους, οι onboard ή ακόμη χειρότερα το πρόβλημα π αναφέρω παραπάνω. Υ.Γ: Ούτε O/C μας ενδιαφέρει, και 2 slots για RAM είναι αρκετές.
georger_volos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου καλησπέρα έχω μια asus M4A78Lt-M Le στο κουτί της καινούργια κ έτσι κάθεται, την δίνω 30E. αν ενδιαφέρεσαι πες μου.
stm00192 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου καλησπέρα έχω μια asus M4A78Lt-M Le στο κουτί της καινούργια κ έτσι κάθεται, την δίνω 30E. αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Πως το Koritsi_Gia_PC γινεται να είναι "φιλος" μονο εσύ το ξέρεις!!!
Dosas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 About VRMs Σε αυτό το thread θα βρείς αρκετά προτεινόμενα boards. Σου το κάνω link, γιατί εάν θέλεις να κάνεις overclock, που μάλλον θα θέλεις με τον 955, το board σου θα πρέπει να έχει 8+2 power phases κατά προτίμηση για αποφυγή προβλημάτων. Σε πολλά AMD boards τα VRMs δεν είναι φτιαγμένα για overclock οπότε τσέκαρε την λίστα για να είσαι εντάξει. Αυτή μου φαίνεται καλή, τηρεί τις VRM προδιαγραφές, και παίρνει και AM3+ bulldozer πάνω για μελλοντική αναβάθμιση. Link
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλά δε θα παίξει O/C. Σαφώς δεν είναι για εμένα το motherboard. georger_volos, όταν λες "στο κουτί του" εννοείς σφραγισμένο με απόδειξη αγοράς και εντός εγγύησης; Btw, αν είσαι από Βόλο το ξεχνάμε.
pano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 georger_volos, όταν λες "στο κουτί του" εννοείς σφραγισμένο με απόδειξη αγοράς και εντός εγγύησης; Btw, αν είσαι από Βόλο το ξεχνάμε. Ούτως ή άλλως το ξεχνάς,γιατί η μητρική του georger_volos δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή του φίλου σου.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πως δεν τον υποστηριζει?τον υποστηριζει κανονικοτατα.
pano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πως δεν τον υποστηριζει?τον υποστηριζει κανονικοτατα. Γι'αυτήν την μητρική μιλάω http://uk.asus.com/Search/?SearchKey=M4A78LT-M%20LE
georger_volos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πως το Koritsi_Gia_PC γινεται να είναι "φιλος" μονο εσύ το ξέρεις!!! όταν φίλε μου διαβάζεις πόσες ώρες κ δίνεις κάθε μέρα 2 μαθήματα πίστεψε με απλά πράγματα δεν τα παρατηρείς.. Ναι αλλά δε θα παίξει O/C. Σαφώς δεν είναι για εμένα το motherboard. georger_volos, όταν λες "στο κουτί του" εννοείς σφραγισμένο με απόδειξη αγοράς και εντός εγγύησης; Btw, αν είσαι από Βόλο το ξεχνάμε. Είναι στο κουτί της με τα πάντα μέσα,δεν είναι όμως σφραγισμένη, προοριζόταν για ένα case που έφτιαχνα και επειδή δεν με βόλευε γι αυτό που ήθελα να φτιάξω έμεινε αχρησιμοποίητη, την πήρα πριν από 8 μήνες από το e-shop η απόδηξη υπάρχει μπορώ να την σκανάρω και να σου τη στείλω απλά να σου τη δώσω δεν γίνεται γιατί η απόδειξη έχει και ram μέσα που της χρησιμοποιώ..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 όταν φίλε μου διαβάζεις πόσες ώρες κ δίνεις κάθε μέρα 2 μαθήματα πίστεψε με απλά πράγματα δεν τα παρατηρείς.. Είναι στο κουτί της με τα πάντα μέσα,δεν είναι όμως σφραγισμένη, προοριζόταν για ένα case που έφτιαχνα και επειδή δεν με βόλευε γι αυτό που ήθελα να φτιάξω έμεινε αχρησιμοποίητη, την πήρα πριν από 8 μήνες από το e-shop η απόδηξη υπάρχει μπορώ να την σκανάρω και να σου τη στείλω απλά να σου τη δώσω δεν γίνεται γιατί η απόδειξη έχει και ram μέσα που της χρησιμοποιώ.. Είσαι Βολιώτης όμως; Αν όχι, του δίνω τον αριθμό σου και τα κανονίζετε. ΑΜ3 δεν υποστηρίζει και AM2+ όμως ε.. τι σκατά συζητάμε.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κατσε ρε συ.ο επεξεργαστης σου δεν ειναι ο 955?
georger_volos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 τον επεξεργαστή σου τον υποστηρίζει. εσύ από που είσαι ? λογικά μπορώ να σου τη στείλω με κάποιο γνωστό μου(φοιτητής είμαι και κάποιον θα βρω να είναι)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κατσε ρε συ.ο επεξεργαστης σου δεν ειναι ο 955? Του φίλου μου είναι (προς θεού, AMD CPU για τους κάζουαλς ), και απ΄ όσο γνωρίζω παίζε σε am3 socket. Διορθώστε με αν είναι γιατί από AMD chipsets δεν.. τον επεξεργαστή σου τον υποστηρίζει. εσύ από που είσαι ? λογικά μπορώ να σου τη στείλω με κάποιο γνωστό μου(φοιτητής είμαι και κάποιον θα βρω να είναι) Από το Αιγάλεω το σίτυ το δώδεκα. Τι να σου πω, αν εξυπηρετεί μέσα στη βδομάδα, ενημέρωσε με να του πω για 25€.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στον τιτλο (και οχι μονο) λες 995.και ξαναρωταω.εχει ο φιλος σου τον amd 9950 η τον amd 955 και απλα ηταν τυπογραφικο?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 955.. υπάρχει 9550; οΟ Phenom X4 955.. Προτείνεται ρε μάγκες να το παραγγείλω να τελειώνουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα