tsourakis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν έχω μια σύνδεση στην Tellas για τηλέφωνο και ADSL Internet 24Mbps και έχω μόνο 6...! μα τι γίνεται..? άντε σε πιο ήρεμες ώρες να φτάσει 7...κάνω κάτι λάθος...? έχω έναν διακλαδωτή ADSL/PHONE, για να τα διαχωρίζει και να έχω τηλέφωνο όταν κλείνω το rooter...μήπως φταίει αυτό..? Βασικά εγώ νομίζω πως φταίει η Tellas...Εσείς που έχετε ADSL τι ταχύτητες πιάνετε ΜΑΧ..?
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν έχω μια σύνδεση στην Tellas για τηλέφωνο και ADSL Internet 24Mbps και έχω μόνο 6...! μα τι γίνεται..? άντε σε πιο ήρεμες ώρες να φτάσει 7...κάνω κάτι λάθος...? έχω έναν διακλαδωτή ADSL/PHONE, για να τα διαχωρίζει και να έχω τηλέφωνο όταν κλείνω το rooter...μήπως φταίει αυτό..? Βασικά εγώ νομίζω πως φταίει η Tellas...Εσείς που έχετε ADSL τι ταχύτητες πιάνετε ΜΑΧ..? Ξεχνάς την μαγική λεξούλα.... Είναι ΜΕΧΡΙ 24Mbps.. Σε ποια περιοχή είσαι..? Εγώ με forthnet συγχρονίζω στα 21Mbps αλλά είμαι 50 μέτρα απ το κτήριο του οτε..
genious1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εχω connex 24mbps και φτανω max 4mbps αλλα εχw ακουσει οτι εχει σχεσει το ποσο κοντα εισαι σε καταστιμα ote για το connex (μπορει να ειναι και λαθοσ)
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ανεβασε ενα screenshot τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου. το splitter ειναι φιλτρο απο τη μερια phone και θα πρεπει να εχεις φιλτρακι σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες, περα απο τα τηλεφωνα εννοω και fax, συναγερμο. genious1 τα ιδια ισχυουν και για τη δικια σου γραμμη, η αποσταση ομως ειναι απο το αστικο κεντρο της περιοχης, οχι το καταστημα του οτε
genious1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 αποσταση ομως ειναι απο το αστικο κεντρο της περιοχης, οχι το καταστημα του οτε ειξερα οτι κατι επαιζε με την αποσταση αλλα δεν ειξερα τι ακριβοσ
JohnXarxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πάρε ένα τηλέφωνο να σου πουν την δική τους δικαιολογία
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πάρε ένα τηλέφωνο να σου πουν την δική τους δικαιολογία αφου ξερεις ηδη την απαντηση
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 για κατι αποσυνδεσεις που ειχα με forthnet οσες φορες εχω παρει λενε οτι φταιει το router μου παντως. επιλεκτικα κανει 1-2 αποσυνδεσεις τις μεσημεριανες ωρες, παει για υπνο.
tsourakis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μένω Μπραχάμι, Αθήνα...η σύνδεσή μου είναι TELLAS...αυτό με τον συναγερμό δεν το κατάλαβα... τι πρέπει να κάνω..?
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μένω Μπραχάμι, Αθήνα...η σύνδεσή μου είναι TELLAS...αυτό με τον συναγερμό δεν το κατάλαβα... τι πρέπει να κάνω..? Σου λέει απλά ότι πρέπει να έχεις φιλτράκι ακόμα και εκεί (για όσου έχουν συναγερμό(ή κάτι αξίας για να κλαπεί). Το μόνο που μπορείς να κάνεις εύκολα είναι να τα βγάλεις όλα και να βάλεις απευθείας και μόνο το router στην πρίζα του τηλεφώνου για να δεις μπας και φτιάξει οπότε είναι κάποιο spliter φίλτρο καλώδιο το πρόβλημά σου.
theomalegan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά είσαι σε λάθος εταιρία αλλά παίζει να είσαι και σε λάθος τοποθεσία μακριά δηλαδή απο το dslam πάρε τηλέφωνο και δήλωσε βλάβη για να δείς τι θα γίνει.
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς είναι έως 24Mbit. Παίζει μεγάλο ρόλο η εξασθένιση του σήματος και ο πρώτος παράγοντας που είναι υπεύθυνος γι' αυτό είναι η απόσταση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι, όπως η ποιότητα του καλωδίου που συχνά έχει να κάνει με την παλαιότητα αυτού, φθορά, κλπ. Σημαντικό ρόλο έχει επίσης και το DSLAM και οι κάρτες που έχει και στις οποίες συνδέεται ο κάθε πελάτης (χρήστης). Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και δεχόμαστε. Είναι κανόνες της φυσικής. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι άδικο το έως 24Mbit αφού με τη λογική αυτή να πούμε και εγώ θα πληρώνω ανάλογα με το πόσο συγχρονίσω. Να πούμε δηλαδή, ότι θα πληρώνουμε έως 43Ευρώ/μήνα. Θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερα κέντρα ώστε να περιορίζεται το θέμα απόστασης ή να βάλουν οπτικές ίνες (δεν αναφέρομαι απαραίτητα στο vDSL) ή να κάνουν κάτι άλλο τέλος πάντων. Δική τους δουλειά είναι. Πολλοί αναφέρουν το συμβόλαιο που υπογράφεις, ότι ήξερες. Ναι, δεν κουβεντιάζουμε αυτό. Νομικά είναι καλυμμένοι. Είναι δίκαιο όμως αυτό? Έτσι και αλλιώς το συμβόλαιο το υπογράφεις για να έχεις Internet, δεν το διαπραγματεύεσαι και δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές σε αυτό όταν το υπογράφεις. Είναι καθαρά διαδικαστικό ώστε να συνεχίσει η αίτηση και να έχεις τελικά την υπηρεσία με τον παροχέα να είναι νομικά καλυμμένος. Κάποιος παλαιότερα εδώ, είχε γράψει κάτι το οποίο το φέρνω συχνά ως παράδειγμα. Είχε πει ότι αν πηγαίνατε στα Goody's και ζητάγατε πορτοκαλάδα και σας τη γέμιζε μέχρι τη μέση και στον προηγούμενο τη γέμισε μέχρι πάνω, παρόλα αυτά όμως ζητούσε τα ίδια λεφτά και στους δύο σας, δεν θα αντιδρούσατε? Συνοψίζοντας, να αντιδράσουμε δεν γίνεται, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πούμε ότι αυτό δεν είναι τόσο δίκαιο.
Sarandis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 [xavales_mode]Στα goodys ομως δεν ζητας εως 500 ml [/xavales_mode] Μαζι σου. Εδω δεν αλλαζουν τους σαπιους χαλκους και τις σκουριασμενες ρεγκλετες, τα καφαο που αν τα φυσηξεις θα πεσουν, κεντρα θα φτιαξουν;
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Στο σπίτι μου στην Αγία Παρασκευή το κουτάκι που έχει τα τηλέφωνα όλου του τετραγώνου, είναι τόσο παλιό και τα καλώδια του μέσα τόσο σκουριασμένα, που αν τα κουνήσεις θα σπάσουν σαν μακαρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.