Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο ακριβά τα ανταλλακτικά. Παίρνεις 3 με 9 ευρω. Μια αξιοπρεπή οδοντοβουρτσα είναι 3,50 με 4 ευρω. Όσο για την or alb τη χρησιμοποιω εδω και ένα χρόνο και δε την αλλάζω με τίποτα.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά... 2 τεμάχια στα 25 euro ?

Φίλος μου έλεγε ότι είχε πληρώσει 35+ euro για την Oral-B.

Ευκαιρία λοιπόν να αλλάξω κι εγώ τη δική μου οδοντόβουρτσα... ty papars.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται αλλά γράφει επάνω: από 10/9

Ανταλλακτικά έχουν 9 ευρώ τα 2+1 δώρο (δεν βρίσκεις όμως πάντα αυτό το κουτί), όμως υπάρχουν πολύ καλές τιμές στο ebay καθώς επίσης στο ebay θα βρεις συμβατά όπως αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/170682285666 σε τιμές χώμα (<1 ευρώ το ένα)

Όταν λες 9 ευρώ τα 2+1 δώρο, μιλάς δηλαδή για 12 ανταλλακτικά βουρτσάκια στην τιμή των 9; :shock:

Δημοσ.

οχι για 3 βουρτσακια στα 9 ευρω αν και η συσκευασια 2+1 δωρο δεν παιζει παντα.Το πιο συνηθες ειναι 2 βουρτσακια στα 9 ευρω.Τα μαιμου απο e-bay τα εχει παρει καποιος?εντυπωσεις?

Δημοσ.

Πήρα πριν καιρό μερικούς κλώνους από Αγγλία. Η ομοιότητα με το πρωτότυπο ήταν εκπληκτική. Ούτε μάδησε ούτε ήταν πιο σκληρό, σαν να ήταν το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ μιας και τη χρησιμοποιώ πάνω από 5 χρόνια ότι μπορείτε κατά καιρούς να βρείτε στο amazon.co.uk προσφορές με oralB big pack ανταλλακτικά βουρτσάκια στα ~16€. Περιέχει 8 βουρτσάκια οπότε σε σύγκριση με τα 10€ που ζητάνε εδώ για τα 2 (δύο) βουρτσάκια καταλαβαίνετε ότι το κόστος είναι πολύ λιγότερο. Εμένα κρατάει περίπου 2 μήνες το κάθε βουρτσάκι με πρωί βράδυ βούρτσισμα αν και μπορεί κάποιος να το κάνει 3 μήνες αν δεν πιέζει πολύ την κεφαλή.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται αλλά γράφει επάνω: από 10/9

Ανταλλακτικά έχουν 9 ευρώ τα 2+1 δώρο (δεν βρίσκεις όμως πάντα αυτό το κουτί), όμως υπάρχουν πολύ καλές τιμές στο ebay καθώς επίσης στο ebay θα βρεις συμβατά όπως αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/170682285666 σε τιμές χώμα (<1 ευρώ το ένα)

ευχαριστώ papars,

+1

Δημοσ.

οντως πολυ καλη προσφορα!

θα επαιρνα και γω μια, αλλα δυστυχως δεν εχω πριζα μεσα στο μπανιο... :rolleyes:

Δε χρειάζεται πρίζα στο μπάνιο. Είναι επαναφορτιζόμενη.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται πρίζα στο μπάνιο. Είναι επαναφορτιζόμενη.

σωστα, αλλα η βαση φορτισης δε θελει πριζα?

ή να την παρω και να την εχω να φορτιζει στο σαλονι? :-D

Δημοσ.

σωστα, αλλα η βαση φορτισης δε θελει πριζα?

ή να την παρω και να την εχω να φορτιζει στο σαλονι? :-D

Στην κουζίνα ή στην αποθήκη... :rolleyes:

Δημοσ.

ποσο αντεχει με μια φορτιση;

10-14 μερες περίπου αν βουρτσίζεις 1 φορά τη μέρα για 2,5 λεπτά κάθε φορά.

καλό είναι πάντως να χρησιμοποιείς τα γνήσια ανταλλακτικά.

Δημοσ.

για οσους βρισκουν μειονεκτηματα και δικαιολογιες...:

οπως προείπαν κάποιοι, η oral-B δεν παιζεται στην πράξη! Νιώθεις άμεσα την διαφορά στην αίσθηση καθαριότητας και τα δόντια "λευκαίνουν" περισσότερο από τις κοινές οδοντόβουρτσες. Εχω δοκιμάσει κ άλλες ηλεκτρικές (πχ colgate) αλλά είναι μακράν η καλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...