louben Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) αυτα ειναι τα λινκ απο τα ανταλλακτικα που βρηκα.γραφει genuine τωρα αν ειναι ας μας πει καποιος που ειναι πιο εμπειρος κ γνωστης. 8 και 16 Ta συγκεκριμενα ειναι γνησια εχω παρει απο τον πωλητη αυτον και μαλιστα MADE IN GERMANY και οχι MADE IN IRELAND που ειναι τα βουρτσακια που πουλανε στην Ελλαδα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από louben
aekfc212 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ολα ηταν Καλα συσκευασία βουρτσακια; μην είναι πολυ καλη αντίγραφη ρωταω.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αυτα ειναι τα λινκ απο τα ανταλλακτικα που βρηκα.γραφει genuine τωρα αν ειναι ας μας πει καποιος που ειναι πιο εμπειρος κ γνωστης. 8 και 16 Αγόρασα απ΄αυτόν ένα set των 8 τον περασμένο Οκτώμβριο (τότε τις είχε λίγο πιό φθηνά) MADE IN GERMANY ... Εμένα -συγκρίνοντας τες με αυτή της συσκευασίας της Oral-B- μου φάνηκαν original... Το θέμα είχε συζητηθεί και παλαιότερα...
aekfc212 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 θα παραγειλω αναγκαστικα γιατί πρέπει να αλλάξω αυτη που εχω κ 5 ευρω δεν δινω την μια
Jeronymo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί δεν παραγγέλνεις από amazon. Είναι μεν οι μισές στην ίδια τιμή αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρα γνήσιες. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U9V7NM/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1
aklostr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Στον Μασούτη από Δευτέρα 23 μέχρι και Τετάρτη 25 Ιουλίου (δεν ξέρω τιμές, στο site το ειδα)
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Στον Μασούτη από Δευτέρα 23 μέχρι και Τετάρτη 25 Ιουλίου (δεν ξέρω τιμές, στο site το ειδα) Ανταλακτικα (2 τεμ) ειχε απο 9.50 μεχρι κ 11.00 (precision k floss action) χωρις την εκπτωση (δλδ -40%)
greekparot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι μόλις γύρισα κ´ εγω απο το Μασουτη. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις ηλεκτρικές οδοντοβουρτσες & όχι για τα ανταλλακτικά. Sent from my iPhone using Insomnia
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι μόλις γύρισα κ´ εγω απο το Μασουτη. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις ηλεκτρικές οδοντοβουρτσες & όχι για τα ανταλλακτικά. Sent from my iPhone using Insomnia Εγω κανονικα ανταλακτικα αγωρασα.. και αναφερω την τιμη (προ -40%)
nikolasR200 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 επειδή απ'ότι βλέπω, πρέπει να έχεις και κάρτα στο μασούτη, έχουμε κάποιο άλλο μέρος που να έχει προσφορά..? ή επειδή είναι παλιό το thread, υπάρχει κάποιο νεώτερο πιο ενδεδειγμένο μοντέλο?!
greekparot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Άρα έπεσα σε άσχετη πωλητρια.. Sent from my iPhone using Insomnia
newtech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 επειδή απ'ότι βλέπω, πρέπει να έχεις και κάρτα στο μασούτη, έχουμε κάποιο άλλο μέρος που να έχει προσφορά..? ή επειδή είναι παλιό το thread, υπάρχει κάποιο νεώτερο πιο ενδεδειγμένο μοντέλο?! Καρτα βγαζεις επιτοπου δεν ειναι κατι. εγω ψευτικα στοιχεια εδωσα.. για Ποντους καρτα ειναι
Prospector8 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Παιζει πουθενα καμια προσφορα για την Precision? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα