Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι όσους την έχουν? Η κίνηση είναι περιστροφική ή παλμική? Σε σχέση με την Professional care ποιά λέτε είναι καλύτερη?

Δημοσ.

Ρε παιδια το θεμα με τα βουρτσακια εχει ξαναειπωθει.Μαιμου ΜΗΝ προτιματε.Στο στομα σας το βαζετε οχι στα μαλλια σας.Οσο γι αυτο που ειπε φιλος παραπανω οτι ειναι τα γνησια χωρις τη σταμπα κτλ δεν παιζει.Ειναι η ιδια δικαιολογια των μαιμουδων (γιατι να πληρωνεις τη φιρμα κτλ).

ΕΛεος.

ΓΝησια ειναι ΜΟΝΟ οσα ειναι σε κουτακι χαρτινο.Η καλυτερη προσφορα που ειχα βρει ειναι 10 ευρω τα 4 που μου φαινεται νορμαλ (σχεδον μιση τιμη απο Ελλαδα).

Δημοσ.

οταν μπορεσω θα βαλω μερικα λινκ απο εβαυ με βουρτσακια κοντα στα 2 ευρω το 1 σε πιο μεγαλη ποσοτητα 8 στ 20, 12 στα 26 κ 16 στα 30(δεν θυμαμαι αν οι τιμες ειναι σε ευρω η δολλαρια).

παντως εγραφαν genuine.

Δημοσ.

Οταν λες ξανα? Μια φορα πηρα 8 βουρτσακια!! 1 μηνα τα εχω και ακομα ειναι μια χαρα

Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι τα παρήγγειλες χθες και ήταν η δεύτερη φορά που τα έπαιρνες ;)

Δημοσ.

zizu10 οχι ειναι πρωτη φορα.

Ξαναλεω πουθενα στο ποστ μου δεν αναγραφω οτι ειναι ΓΝΗΣΙΑ.

Απλα συγκρινω την τιμη και για αυτο τα επελεξα.

Δημοσ.
Ρε παιδια το θεμα με τα βουρτσακια εχει ξαναειπωθει.Μαιμου ΜΗΝ προτιματε.Στο στομα σας το βαζετε οχι στα μαλλια σας.Οσο γι αυτο που ειπε φιλος παραπανω οτι ειναι τα γνησια χωρις τη σταμπα κτλ δεν παιζει.Ειναι η ιδια δικαιολογια των μαιμουδων (γιατι να πληρωνεις τη φιρμα κτλ).

ΕΛεος.

ΓΝησια ειναι ΜΟΝΟ οσα ειναι σε κουτακι χαρτινο.Η καλυτερη προσφορα που ειχα βρει ειναι 10 ευρω τα 4 που μου φαινεται νορμαλ (σχεδον μιση τιμη απο Ελλαδα).

Αν θες γράψε που τα βρήκες σ αυτή τη τιμή γιατί με ενδιαφέρει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αυτα ειναι τα λινκ απο τα ανταλλακτικα που βρηκα.γραφει genuine τωρα αν ειναι ας μας πει καποιος που ειναι πιο εμπειρος κ γνωστης.

8

και

16

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα και αυτα πιστευω οτι ειναι μουφα.

Μονο που η χωρα που τα στελνει ειναι η Σιγκαπουρη!!

Τουλαχιστον αυτα που πηρα εγω ξερεις οτι δεν ειναι γνησια αλλα δεν τα πληρωνεις και ακριβα.

Οσο για τα ΓΝΗΣΙΑ που παιρνουμε απο Ελλαδα ας δουμε λιγο σε ποια χωρα φτιαχνονται!!

Πλεον ΟΛΑ κατασκευαζονται στην ΚΙΝΑ.

Το θεμα ειναι αμα ειναι καλο το υλικο.

Αυτη ειναι η αποψη μου.

Δημοσ.

Αυτη η προσφορα παιζει εδω και πολυ καιρο.Απλα τα ανταλλακτικα ειναι ψιλοακριβα(9 περιπου ευρω το σετ).

γνωρίζεις κάθε πόσο χρειάζεσαι ανταλλακτικό;

Δημοσ.

Νομιζω οτι η κεφαλη πρεπει να αλλαχθει οταν οι μπλε τριχες αρχισουν να ασπριζουν στην ακρη τους.

Οταν στο ebay λεει γνησιο, τοτε ειναι, το ebay εχει πολυ αυστηρη πολιτικη για τα αντιγραφα προιοντα, θα του κλεισουν τον λογαριασμο με τις πρωτες ενδειξεις.

Δημοσ.

Νομιζω οτι η κεφαλη πρεπει να αλλαχθει οταν οι μπλε τριχες αρχισουν να ασπριζουν στην ακρη τους.

Οταν στο ebay λεει γνησιο, τοτε ειναι, το ebay εχει πολυ αυστηρη πολιτικη για τα αντιγραφα προιοντα, θα του κλεισουν τον λογαριασμο με τις πρωτες ενδειξεις.

offtopic: νομίζω ότι ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το ebay νοιάζεται! έχω δει αγγελίες να πουλάνε σκληρούς δίσκους 4TB και το ebay να μην κάνει τίποτα μετά από πολλαπλά reports. μόνο επιστροφές χρημάτων καιρό μετά! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...