Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως πηγα και πηρα σε ενα φαρμακειο 10€ τις 3 κεφαλες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Βγαινουν ιδια τιμη με το να τις εφερνα απ εξω.

Για αυθεντικες μιλαω παντα!

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω παντως πηγα και πηρα σε ενα φαρμακειο 10€ τις 3 κεφαλες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Βγαινουν ιδια τιμη με το να τις εφερνα απ εξω.

Για αυθεντικες μιλαω παντα!

Καλα Εκανες,Ειναι Δυνατον Να Μπεις Στην Διαδικασια Να Τις Φερεις ΑπΈξω;

Αφου Αυτες Οι 3 Και Ενα Τετραμηνο Να Σε Κρατησουν Δεν Νομιζω Να Ειναι Πολλα...

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου και γιαυτό δεν θα επέλεγα ποτέ τα fake του e-bay αλλά αυτά στο amazon φαίνονται αρκετά καλά και με αρκετές σχεδόν τέλειες κριτικές...Εκεί δεν πιστεύω ότι είναι ρίσκο...

Όσο για το τι μπαίνει στο στόμα μας, μακάρι να ήταν μόνο οι μη αυθεντικές οδοντόβουρτσες...

Edit : Στην αρχική προσφορά των 25 ευρώ οι 2, αυτές εδώ ήταν???

Ε Οχι Ομως Και 13,5ευρω Μεταφορικα...

Να Ανεβει Στο 43,5.

Οχι Ετσι...

Δημοσ.

Να Ανεβει Στο 43,5.

Οχι Ετσι...

Σαν παράδειγμα το έφερα...Υπάρχει και σε άλλα μαγαζιά στα 30 ευρώ οι δύο...

Άσε που μπορείς να πας και να τις πάρεις από το κατάστημα αν μένεις κοντά...

Δημοσ.

Καλα Εκανες,Ειναι Δυνατον Να Μπεις Στην Διαδικασια Να Τις Φερεις ΑπΈξω;

Αφου Αυτες Οι 3 Και Ενα Τετραμηνο Να Σε Κρατησουν Δεν Νομιζω Να Ειναι Πολλα...

Να Ανεβει Στο 43,5.

Οχι Ετσι...

κοιτα εχεις δικιο οπως το σκεφτεσαι.

Στην πραγαμτικοτητα εχουμε 4 τετοιες οδοντοβουρτες (εγω, η κοπελια, και οι αδερφες μου) οποτε θα με συνεφερε αν το βρω απ εξω να παραγγειλω ωστε να γλυτωσω χρηματα.

Αυτο μονο στην περιπτωση που το κερδος μας θα ηταν απο 20% και πανω. Με 10€ τις 3 ομως και μαλιστα απο Ελλαδα δε νομιζω πως ειχα καλυτερη επιλογη.

Και μαλιστα το βρηκα πολυ απλα απο το skroutz

Δημοσ.

Αν μπορειτε να μου βρειτε καποιο site γιατι δεν μπορω να βρω,που θα υπαρχει σε αυτην τν τιμη.

Κρητη Ειμαι και Οπως καταλαβαινετε δεν...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν μπορειτε να μου βρειτε καποιο site γιατι δεν μπορω να βρω,που θα υπαρχει σε αυτην τν τιμη.

Κρητη Ειμαι και Οπως καταλαβαινετε δεν...

Ευχαριστω

http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=205&itmid=26085

15 Εuro η μία...Πρέπει να πάρεις όμως δύο γιατί έτσι είναι η προσφορά και η συσκευασία...

Δημοσ.

Την Τετάρτη που μας πέρασε πήρα από το Praktiker στη Πειραιώς 24.90 τη ProfessionalCare 500, δεν έχει καμία σχέση με τη vitality σε δύναμη, έχει αισθητήρα πίεσης, λαμπάκι φόρτισης-αποφόρτισης. Δοκιμάστε τη, μιλάμε για "σεισμό" στο στόμα :P

Skroutz

Amazon

Τιμή, αξιοπρεπέστατη μόνο για το λευκό-μπλε χρώμα, τα χρωματιστά είχαν 44 αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Την Τετάρτη που μας πέρασε πήρα από το Praktiker στη Πειραιώς 24.90 τη ProfessionalCare 500, δεν έχει καμία σχέση με τη vitality σε δύναμη, έχει αισθητήρα πίεσης, λαμπάκι φόρτισης-αποφόρτισης. Δοκιμάστε τη, μιλάμε για "σεισμό" στο στόμα :P

Skroutz

Amazon

Τιμή, αξιοπρεπέστατη μόνο για το λευκό-μπλε χρώμα, τα χρωματιστά είχαν 44 αν θυμάμαι καλά.

Είχε κι άλλες???

Τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο και τις συγκρίνεις ή έτσι πιστεύεις???

Δημοσ.

Είχε κι άλλες???

Τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο και τις συγκρίνεις ή έτσι πιστεύεις???

Τις έχω δοκιμάσει χρόνια φίλε μου.Ήταν η τρίτη vitality η τελευταία που είχα. Η πρώτη μου έπεσε και έσπασε αυτό πως να το πω που βγαίνει το σιδεράκι, η δεύτερη τα είχε φάει εντελώς τα ψωμιά της και η τελευταία είχε ξεφλουδίσει η λαστιχένια επικάλυψη.

Ο αδερφός μου έχει τη Professional Care 2000 (είναι αρκετά ακριβότερη) τη δοκίμασα και είχε απίστευτη αίσθηση.

Στη 500 έπεσε το μάτι μου τυχαία στο Praktiker και μάλιστα σκέφτηκα σιγά να μην είναι καλή στα 24 ευρώ. Τη πήρα τελικά γιατί έτσι και αλλιώς είχα στο πρόγραμμα να πάρω μια καινούρια vitality που παίζει πάνω-κάτω στα 20 ευρώ.

Λοιπόν το μοτέρ πρέπει να είναι το ίδιο με τη 2000. Έχει πολύ δύναμη, δεν έχει καμία σχέση με τη vitality. Η μπαταρία είναι Ni-MH ενώ και στη τελευταία vitality βλέπω είναι N-Cd εκτός αν έχει αλλάξει αυτό στα τελευταία μοντέλα.

Είχε ένα σταντ, μισό λευκές και το άλλο μισό χρωματιστές. Οι χρωματιστές αν θυμάμαι καλά είχαν 40+. Να είχε τη Τετάρτη καμιά 30αρια λευκές ακόμα, αν ενδιαφέρεσαι πάρε ένα τηλέφωνο.

Οι λευκές είχαν στικεράκι -15 ευρώ στη συσκευασία.

Τα αξίζει τα λεφτά της σε σχέση με τη vitality ;)

Δημοσ.

http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=205&itmid=26085

15 Εuro η μία...Πρέπει να πάρεις όμως δύο γιατί έτσι είναι η προσφορά και η συσκευασία...

Το Ανεφερα και προηγουμενος ,Θελει και 13,5ευρω τα μεταφορικα...

Τις έχω δοκιμάσει χρόνια φίλε μου.Ήταν η τρίτη vitality η τελευταία που είχα. Η πρώτη μου έπεσε και έσπασε αυτό πως να το πω που βγαίνει το σιδεράκι, η δεύτερη τα είχε φάει εντελώς τα ψωμιά της και η τελευταία είχε ξεφλουδίσει η λαστιχένια επικάλυψη.

Ο αδερφός μου έχει τη Professional Care 2000 (είναι αρκετά ακριβότερη) τη δοκίμασα και είχε απίστευτη αίσθηση.

Στη 500 έπεσε το μάτι μου τυχαία στο Praktiker

Συγκεκριμενα Σημερα ρωτησα στο Praktiker Και δεν ειχαν καθολου ηλεκτρικες...

Δημοσ.

Στη 500 έπεσε το μάτι μου τυχαία στο Praktiker και μάλιστα σκέφτηκα σιγά να μην είναι καλή στα 24 ευρώ. Τη πήρα τελικά γιατί έτσι και αλλιώς είχα στο πρόγραμμα να πάρω μια καινούρια vitality που παίζει πάνω-κάτω στα 20 ευρώ.

Λοιπόν το μοτέρ πρέπει να είναι το ίδιο με τη 2000. Έχει πολύ δύναμη, δεν έχει καμία σχέση με τη vitality. Η μπαταρία είναι Ni-MH ενώ και στη τελευταία vitality βλέπω είναι N-Cd εκτός αν έχει αλλάξει αυτό στα τελευταία μοντέλα.

Είχε ένα σταντ, μισό λευκές και το άλλο μισό χρωματιστές. Οι χρωματιστές αν θυμάμαι καλά είχαν 40+. Να είχε τη Τετάρτη καμιά 30αρια λευκές ακόμα, αν ενδιαφέρεσαι πάρε ένα τηλέφωνο.

Οι λευκές είχαν στικεράκι -15 ευρώ στη συσκευασία.

Τα αξίζει τα λεφτά της σε σχέση με τη vitality ;)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφόρηση...smilie.png

Θα περάσω τη Δευτέρα...

Το Ανεφερα και προηγουμενος ,Θελει και 13,5ευρω τα μεταφορικα...

Συγκεκριμενα Σημερα ρωτησα στο Praktiker Και δεν ειχαν καθολου ηλεκτρικες...

Βασικά επειδή το έψαξα λίγο, νομίζω ότι σε συμφέρει καλύτερα να την πάρεις από amazon που έχει 20 λίρες (~24 ευρώ) γιατί από Ελλάδα άμα βάλεις και τα μεταφορικά ξεφεύγεις...

Δημοσ.

Τελικα Αγορασα Απο Το HondosCenter Την Vitality Με Το Dual.

25E Μονο Η Μια..

Μην Καθομαι Και Χανω Χρονο Με Ψαξιμο Τιμων.

Οκ..Ακριβη Σε Σχεση Με Την Αρχικη Προσφορα Αλλα Δεν Την εβρισκα.

Σαν Πρωτη Εντυπωση Μια Χαρα.Δεν Ηταν και Πληρης Φορτισμενη.

Το Βραδυ Παλι...

Δημοσ.

ξερει κανει την διαφορα μεταξυ της Vitality με την professional ?

ειχα παλαιότερα την professional και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. τωρα θελω να ξαναπαρω αλλα η pro εχει αρκετα χρηματα παραπανω....

Δημοσ.

ξερει κανει την διαφορα μεταξυ της Vitality με την professional ?

ειχα παλαιότερα την professional και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. τωρα θελω να ξαναπαρω αλλα η pro εχει αρκετα χρηματα παραπανω....

Τα praktiker την έχουν στα 25 ευρώ την pro care 500 (την πήρα σήμερα).

Η ίδια τιμή παίζει και στο άμαζον, ενώ κάπου στα 35 ευρώ πάιρνεις την 1000.

Η vitality παίζει κάπου στα 20 ευρώ η φθηνότερη (εκτός και αν πάρεις 2), επομένως σε συμφέρει να πας στην 500άρα...

Δημοσ.

και τι ειναι η 500αρα και η 1000αρα ???

(κυβικά) σαν να μιλαμε για μοτοσυκλέτες...χε χε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...