Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια ελεος τι πατε να βαλετε στο στομα σας?Μη δοκιμαζετε fake ξερετε απο τι υλικα ειναι κατασκευασμενες?Εδω τις γνησιες και παλι εχεις μια επιφυλαξη.

Δημοσ.

Για τις γνησιες γιατι να εχεις επιφυλαξη φιλε μου; Γιατι οι απλες οδοντοβουτσες τι ειναι νομιζεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σεληνιο,τιτανιο και πλατινα :whistle: ...Στην επισημη συσκευασια που κοιταω μπροστα μου δεν αναφερεται κατι!

Δημοσ.

Τελικα,Μεχρι Τι Τιμη Μπορει Να Την Αγορασει Καποιος,Απο Ελληνικο Καταστημα & Χωρις Παραγγελια;

Σε Τι Τιμη Θα Ηταν Μια Ικανοποιητικη Αγορα΄;

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από τα Hondos στο Περιστέρι και την είχαν στα 25 ευρώ τη μία και στα 14 ευρώ την precision με μπαταρίες...

Δεν πήρα κάποια από τις δύο.

Αυτό για τα Hondos της Ομόνοιας στα 14 ευρώ ισχύει???

Δημοσ.

Υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα μεταξυ των δυο;

Στην precision μπορει να μπει και διπλο;

Η precision έτσι όπως την είδα εγώ δεν έχει καμία σχέση με την vitality....

Δημοσ.

Οποτε Που Ειναι & Η Διαφορα Των 11Ευρω;

Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει αλλά η vitality φαίνεται ότι έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και είναι και επαναφορτιζόμενη...

Edit : Η vitality δεν υπάρχει πλέον στα 14 ευρώ όπως μου είπαν στα Hondos. Τελείωσε η προσφορά...Μήπως ξέρει κανείς που αλλού θα την βρούμε σε αυτή την τιμή???

Δημοσ.

Για τις γνησιες γιατι να εχεις επιφυλαξη φιλε μου; Γιατι οι απλες οδοντοβουτσες τι ειναι νομιζεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

Για τις γνησιες και τις απλες επωνυμες συνηθως δεν εχω επιφυλαξη(και παλι).

Για τις ιμιτασιον ομως και εφοσον μπαινουν στο στομα μου εχω καθε λογο να εχω επιφυλαξη(να ηταν τσατσαρα οκ...)

Δημοσ.

Για τις γνησιες και τις απλες επωνυμες συνηθως δεν εχω επιφυλαξη(και παλι).

Για τις ιμιτασιον ομως και εφοσον μπαινουν στο στομα μου εχω καθε λογο να εχω επιφυλαξη(να ηταν τσατσαρα οκ...)

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου και γιαυτό δεν θα επέλεγα ποτέ τα fake του e-bay αλλά αυτά στο amazon φαίνονται αρκετά καλά και με αρκετές σχεδόν τέλειες κριτικές...Εκεί δεν πιστεύω ότι είναι ρίσκο...

Όσο για το τι μπαίνει στο στόμα μας, μακάρι να ήταν μόνο οι μη αυθεντικές οδοντόβουρτσες...

Edit : Στην αρχική προσφορά των 25 ευρώ οι 2, αυτές εδώ ήταν???

Δημοσ.

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου και γιαυτό δεν θα επέλεγα ποτέ τα fake του e-bay αλλά αυτά στο amazon φαίνονται αρκετά καλά και με αρκετές σχεδόν τέλειες κριτικές...Εκεί δεν πιστεύω ότι είναι ρίσκο...

Όσο για το τι μπαίνει στο στόμα μας, μακάρι να ήταν μόνο οι μη αυθεντικές οδοντόβουρτσες...

Edit : Στην αρχική προσφορά των 25 ευρώ οι 2, αυτές εδώ ήταν???

αυτες ηταν σαν μοντελο, αλλα ηταν ξεχωριστες συσκευασίες και μπορούσες να διαλέξεις οτι κεφαλή θες και οτι χρώμα θες..

εγω πήρα με διπλή κεφαλή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...