ckdodis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπέρα στην παρεα του insomnia!! ειχα κατεβάσει παλαιοτερα σε ενα galaxy mini μια εφαρμογη που 'περναγε' τις εφαρμογές απο την μνήμη του τηλεφώνου στην μνημη sd. λεγοτανε apps 2 sd. προσπαθησα να την ξαναπερασω σε αλλο android κινητο αλλα δυστηχωσ δεν μπορεσα να την βρώ!!! καμια ιδεα!!!????η εστω καμια παρομια και απλη εφαρμογη??? ευχαριστώ! :rolleyes:
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 android.market.com όλο και κάτι θα βρεις...
Dionpetrucci Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τί έκδοση android είχε? Γιατί εαν το κινητό αυτό δεν έχει λογισμικό απο 2.2 και άνω, δεν είναι συμβατό με τέτοιες εφαρμογές χωρίς root.
ckdodis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τί έκδοση android είχε? Γιατί εαν το κινητό αυτό δεν έχει λογισμικό απο 2.2 και άνω, δεν είναι συμβατό με τέτοιες εφαρμογές χωρίς root. 2.2 έκδοση ειχε. εκεινο που μου φενεται περιεργο ειναι οτι στο δικο μου κινητο ποθ έχει εκδοση το βρήκα κανονικα και δουλευει χωρις root ενω σε εκείνο δεν την βρλισκει καθόλου!!!
ckdodis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 2.2 έκδοση ειχε. εκεινο που μου φενεται περιεργο ειναι οτι στο δικο μου κινητο ποθ έχει εκδοση το βρήκα κανονικα και δουλευει χωρις root ενω σε εκείνο δεν την βρλισκει καθόλου!!! και στο site του android φένεται να υπάρχει!!!!! καμια ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.