Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Με βλέπω να αδειάζω το ασετόν της δικιάς μου στο ντεπόζιτο του Polo.
SlimData Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως, όσο πιο καθαρό από φαρμακείο ή χρωματοπωλείο λένε στα links που διάβασα. Πάντως κι εγώ θα το δοκιμάσω στο επόμενο γέμισμα...
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Με βλέπω να αδειάζω το ασετόν της δικιάς μου στο ντεπόζιτο του Polo. αμα βαλεις περισσοτερο θα χεις αντιθετα αποτελεσματα. βαλε ακριβως τη ποσοτητα που θελει παρε ενα γυαλινο μπιμπερο που θα χει σιγουρα μετρητη ml
Tieslin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω το Ίμπιζα αλλά με τα 101 άλογα (1.4 του 2006) και στην αρχή έκαιγε περισσότερο (πρώτα 10.000 χλμ.) Αυτή την στιγμή έχω σχεδόν 62.000 χλμ και έχω κατανάλωση ΕΚΤΟΣ πόλεως 6.0 λίτρα ανά 100 χλμ με οδήγηση μέχρι 85 χλμ/ωρα . Εντός καθαρά δεν το έχω μετρήσει γιατί δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ στην πόλη με το αμάξι (Ηράκλειο Κρήτης). Η κατανάλωση έχει μεγάλη σχέση από τον τρόπο οδήγησης. Εγώ με περίπου 40 λίτρα βενζίνης βγάλω 600 χλμ δηλαδή μικτά 6.6 λίτρα εκτός με λίγα εντός που ανεβάζουν την κατανάλωση αρκετά. Συνάδελφος από την δουλειά θέλει τα διπλάσια λεφτά για να έρθει στην δουλειά με Opel Agila 1.2 . Μια φορά μπήκα στο αμάξι και κατάλαβα γιατί έκαιγε τόσο. Πατούσε γκάζι αρκετό κολλούσε στον μπροστινό μετά πατούσε φρένο, άφηνε απόσταση και ξανά το ίδιο. Σε ελεύθερο δρόμο πήγαινε με 120+ χλμ. Στις κατηφόρες πατούσε γκάζι και μόλις έφτανε σε στροφή πατούσε φρένο. Όταν εγώ για την ίδια διαδρομή Ηράκλειο - Χερσόνησος πατάω φρένο στην είσοδο την Χερσονήσου μόνο μετά από 24 χλμ στην εθνική οδό. Γενικά στην εθνική οδό δεν πατάω φρένο για στροφή εκτός αν πεταχτεί κανένας ηλίθιος η κάτι τέτοιο. 1
xpapias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι μας κλέβουν όλοι; 3 βενζινάδικα έχω στη γειτονιά μου. Ο ένας αλλάζει εταιρεία κάθε δίμηνο. Το δεύτερο τον βρήκα στη λίστα μεγαλοοφειλετών να χρωστάει >1εκ ευρώ! Πριν 2 εβδομάδες έβαλα σε ένα άλλο βενζινάδικο στην Π.Ράλλη. Για απόσταση 25 χμ έκαψα ~5lt (!!!) σε ίδια κλίση οδοστρώματος η μέτρηση. Εκ των υστέρων είδα ότι το συγκεκριμένο πρατήριο μάλλον βρίσκεται στη λίστα του Υπ. Ανάπτυξης. Πάντα ήμουν στα 8.5-9lt με 1400άρι και πλέον δυσκολεύομαι να μείνω κάτω από 10 με πολύ μετρημένη οδήγηση.
xpapias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Απλά είναι πλέον δύσκολο να βρεις σωστό βενζινάδικο. Δεν θα είχα αντίρρηση να πληρώνω παραπάνω αλλά να ξέρω ότι αυτό που βάζω είναι βενζίνη και όχι ότι να'ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα