Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και το δικο μου τοσο. Ρουφανε λες και εχουμε Mercedes.

Καποιος με 1.4. να μας πει ομως για σιγουρα.

Εννοειται με την βενζινη στο 1.70 μεσο ορο .

Δημοσ.

Του γιου μου το 1.2 καιει καπου στα 9 λιτρα/100χλμ.

μηπως του πινει το αιμα ο γιος σου;! εμενα το 1.6turbo καιει λιγοτερο (σε νορμαλ οδηγηση).

Δημοσ.

και το δικο μου τοσο. Ρουφανε λες και εχουμε Mercedes.

Καποιος με 1.4. να μας πει ομως για σιγουρα.

Εννοειται με την βενζινη στο 1.70 μεσο ορο .

Την καταναλωση την μετραμε μονο με λιτρα ανα 100 χλμ .Ποτε με χρημα γιατι η τιμη αλλαζει χωρις να αλλαζει η καταναλωση.

Δημοσ.

μηπως του πινει το αιμα ο γιος σου;! εμενα το 1.6turbo καιει λιγοτερο (σε νορμαλ οδηγηση).

Εγω φιλε με το 1.4 με αλλαγες στις 3.000 ρουφαει το λιγοτερο 9/100 !!!!!

Εαν το πατησω κιολας...παμε στα 12. Εαν βαλω και το κλιμα παμε στα 20.

Γιαννη με 12 λιτρα μου βγαζει 120-130 χιλιομετρα.

Οποτε ;;;;;;

Δημοσ.

Εγω φιλε με το 1.4 με αλλαγες στις 3.000 ρουφαει το λιγοτερο 9/100 !!!!!

Εαν το πατησω κιολας...παμε στα 12. Εαν βαλω και το κλιμα παμε στα 20.

Γιαννη με 12 λιτρα μου βγαζει 120-130 χιλιομετρα.

Οποτε ;;;;;;

Οποτε 10 λιτα /100χλμ

Εμενα το civc 1.8 αυτοματο με 140 ιππους μου καει καπου στα 9,5 λιτρα.

Δημοσ.

εμενα η τελευταια μετρηση (της τελευταιας εβδομαδας διακοπων) εδειξε 21 λιτρα για 270 χιλιομετρα μεικτα (εντος και εκτος πολης) με το aircon συνεχεια στη θεση on με του που εμπαινα στο αμαξι....δηλαδη 7.7 l/100χλμ

Δημοσ.

Oταν ειχα το 1.4 με τα 75hp (μοντελο 2004, το μοτερ ειναι ιδιο με τη μεταγενεστερη εκδοση των 85hp, με μικροαλλαγες), εκαιγε περιπου οσο λετε ~9-12/100km αναλογως τα πατηματα. Παρα το γεγονος οτι στα χαρτια φαινοταν απο τα πιο οικονομικα, τελικως την ρουφαγε τη βενζινη με το μπουρι της σομπας.

Δημοσ.

Οποτε θα του τραβηξω ενα πουλημα για να γλυτωσω. 3 μηνες το εχω και τρωει τα αντερα του !!!

Δημοσ.

Oταν ειχα το 1.4 με τα 75hp (μοντελο 2004, το μοτερ ειναι ιδιο με τη μεταγενεστερη εκδοση των 85hp, με μικροαλλαγες), εκαιγε περιπου οσο λετε. Παρα το γεγονος οτι στα χαρτια φαινοταν απο τα πιο οικονομικα, τελικως την ρουφαγε τη βενζινη με το μπουρι της σομπας.

Οι συνθηκες που μετρανε για να γραψουν στα χαρτια ειναι σε κυλιομενο διαδρομο με ιδανικες συνθηκε κλπ κλπ κλπ.Οποτε ποτε δεν λενε την αληθεια.

Δημοσ.

Φιλος με Toyota Corolla 1.3 με 10Ε κανει 150km πατητος. Και εμενα με αλλαγες στις 3.000 καιει σαν 1.8.

Αντε "ΠΑΠΑ" εφαγα . καλα να παθω.

Δημοσ.

Οι συνθηκες που μετρανε για να γραψουν στα χαρτια ειναι σε κυλιομενο διαδρομο με ιδανικες συνθηκε κλπ κλπ κλπ.Οποτε ποτε δεν λενε την αληθεια.

Σαφως δεν περιμενω ποτε μου να πετυχω τα ιδια νουμερα. Ομως εδω μιλαμε για σημαντικοτατη διαφορα. Αν θυμαμαι καλα το δικο μου ειχε μεση καταναλωση γυρω στο 6 στα χαρτια. Θα δεχομουν να καιει 7 εως 7.5 μεση καταναλωση.

Αλλα εδω μιλαμε οτι καιει σε καταναλωση σε ανοιχτο δρομο γυρω στα 8. Και στη πολη γυρω στα 10.

Δημοσ.

Σαφως δεν περιμενω ποτε μου να πετυχω τα ιδια νουμερα. Ομως εδω μιλαμε για σημαντικοτατη διαφορα. Αν θυμαμαι καλα το δικο μου ειχε μεση καταναλωση γυρω στο 6 στα χαρτια. Θα δεχομουν να καιει 7 εως 7.5 μεση καταναλωση.

Αλλα εδω μιλαμε οτι καιει σε καταναλωση σε ανοιχτο δρομο γυρω στα 8. Και στη πολη γυρω στα 10.

ΣΩΣΤΟΣ !! Ρουφανε τα IBIZA και Δ Ε Ν το γνωριζα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...