Nikki_Sixx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σας. Έχω την εξής απορία : Έχω το pc, την οθόνη, τα ηχεία , τους εξωτερικούς σκληρούς κ.λπ. σε ένα απλό πολύπριζο, το οποίο καταλήγει σε ένα ups 850va (ACCUPOWER - άγνωστη μάρκα), το οποίο ups με τη σειρά του καταλήγει σε ένα άλλο απλό πολύπριζο, το οποίο κι αυτό τέλος καταλήγει στην τελική πρίζα. Και ρωτάω : 1) Να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλείας (με προστασία υπέρτασης ε ? όχι απλό) να το βάλω πρίν το ups και τα άλλα ως έχει ? 2) Να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλείας (με προστασία υπέρτασης ε ? όχι απλό) να το βάλω πρίν το ups, στο Ups να βάλω μόνο pc και οθόνη (και εξωτερικούς σκληρούς υποθέτω) και τα άλλα να τα βάλω στο πολύπριζο που είναι πρίν το ups, ώστε αν γίνει κάτι με τη ΔΕΗ τουλάχιστον να "τα σκάσει" στο πολύπριζο ? Το googlαρα λίγο αλλά ψιλομπερδεύτηκα. Κάποιος γνώστης να μου πεί ? Thanks !!!
dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τι τροφοδοτικο εχεις στον υπολογιστη τη οθονη εχεις τι σκληρο .... μπορεις να μου πεις τα χαρακτξριστικα ισχυος των εξαρτηματων για να σου πως να τα συνδεσεις ;
Nikki_Sixx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα psu 600watt, σκληρό εσωτερικό 750gb WD, 2 σκληρούς εξωτερικούς 500gb + 1tb, οθόνη 23", ηχεία 5.1 70watt και το ups 500watt. Αυτά...
dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπων το ups ειναι μικροτερο απο το psu κακο αυτο αλλα τι περιεχει ο υπολογιστη σου επεξεργαστη και καρτα γραφικων
Nikki_Sixx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τι να το έκανα το 1000άρι το ups? Kαι ακριβό και δεν νομίζω να το χρειαστώ ποτέ. Και το τροφοδοτικό αποκλείεται να φτάσει ποτέ στα όριά του, δηλαδή 600watt. Λοιπόν : Τα περιφερειακά αυτά που σου είπα πρίν + router και το pc : μητρική + κάρτα γραφικών : MSI Socket AM3 890GXM-G65 Vga GLan Audio Raid τροφοδοτικό : LC-Power Power Supply 600W ATX 24 pin Green Power LC6600GP2 V2.3 Active-PFC cpu : AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition ram : Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 CL9 1600MHz σκληρός : Western Digital 750GB Caviar Black WD7502AAEX SATA III 7200rpm 64MB
dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ηξερα τη συστημα εχεις για να σου πω αν ποτε το τροφοδοτικο φτασει στα ορια το. στην παρακατω εικονα ετσι εχω συνδεσει το δικο μου αν θες στο UPS βαλε και τους εξωτερικους σκληρους για προστασια
Nikki_Sixx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή στην ουσία μόνο τα ηχεία έχεις εκτός ups. Το πολύπριζο ασφαλείας σου ποιό είναι ? Δεν πιστεύω να είναι απλό. Θα έχει προστασία για υπέρταση έτσι ?Γιατί κοιτούσα να αγοράσω ένα και αυτό δεν νομίζω να έχει, ενώ αυτό ναι, έτσι δεν είναι ? Και κάτι άλλο. Το router το έχεις συνδεδεμένο κάπου ? Όταν κόβεται το ρεύμα τελείως πέφτει και το internet ? Εντέλει ποιό να πάρω ? Ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε μου. Αν έχει και κανείς άλλος κάποια γνώμη, θα του ήμουν ευγνώμων.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πρωτον ναι δεν νομιζω να θες τα ηχεια στο UPS το πολυπριζο που εχω δεν ειναι απλο εχει ηδει προστασεια απο την υπερταση σαν αυτο αλλα σε οριζοντια μορφη το ρουτερ το εχω στο πολτπριζο και ναι οταν παιφτη το ρευμα κλεινη το internet θα σου πρωτηνα το δευτερο να παρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.