Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για σουίτες σαν το office

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρε ο κολλητός μου mac(δεν μου είπε ποιο),και με ρωτούσε μιας και δεν έχει τα office πάνω,αν ήταν να τα αγόραζε από την m$(δεν ήξερα ότι βγαίνει και για mac το office,και γενικότερα δεν ξέρω από mac),και αν υπάρχει άλλη σουίτα πιο φτηνή από αυτή ή και δωρεάν που μπορεί να βάλει .

Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ;Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το office for mac 2011 όμως παραμένει το καλύτερο μάλλον (έχω δοκιμάσει από όλα). Μπορείς να το βρεις με κάτι λιγότερο από 100 ευρώ (έκδοση home/student) αλλά πρέπει να αγοράσεις έξτρα τον (ακριβό) ελληνικό ορθογράφο αν θες διόρθωση στα ελληνικά. Εγώ το έκανα πάντως...

Ε ναι παιδιά μιλάμε για να έχει ελληνικό κειμενογράφο να διορθώνει τα ελληνικά,αλλιώς του είναι άχρηστο..

Αχα!Ούτε το το open office ήξερα ότι έχει για mac.

Μάλιστα ευχαριστώ,θα του δώσω αυτά να διαλέξει εκείνος.

Ουπς μόλις το είδα το ποστ σου!Άνοιξα και εγώ ένα παρόμοιο!Το open office εμένα μου έκανε κάποια νεράκια..ίσως βέβαια και να έκανα και εγώ κάποιο λαθός!Αναμένω για την απάντηση τώρα :fear:

Εγώ χρησιμοποιώ το NeoOffice (βασισμένο στο OpenOffice αν τα λέω καλά). Πολύ καλό, γρήγορο, απροβλημάτιστο με ορθοργράφο και φυσικά συνεργάζεται άψογα με windows αρκεί φυσικά να αποθηκεύεις σε .doc αυτά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το office for mac 2011 όμως παραμένει το καλύτερο μάλλον (έχω δοκιμάσει από όλα).

+1 !!!

Βέβαια , όπως προτάθηκε και παραπάνω ας πάρει το iwork - αντιστοίχιση pages-word , numbers-excel , keynote -powerpoint -

+ ένα filemaker pro 10 advanced , κοινώς access & entourage - outlook !

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...