Προς το περιεχόμενο

Widget σε wp site

solarsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια.Εχω ενσωματωσει το wordpress σε ενα host μου.Μπαινω στο control panel μου και μεσα απο τα προσθετα εγκατεστησα ενα widget με "τελευταια νεα".Το προβλημα μου ειναι, οτι ενω λεει εγκατασταθηκε, δεν ξερω που να παω να το βρω για να το τοποθετησω εκει που θελω.Στο "μοναδες" δεν ειναι.

android.png

Δημοσ.

Καταρχήν θα ειναι πιο ευκολο να μαθεις το Wordpress αν το δουλευεις στα Αγγλικα.

Καθε plugin εχει λεπτομεριες που σου λενε ακριβως τι πρεπει να κανεις για να λειτουργήσει.

Συνηθως αφου το εγκαταστήσεις πρεπει να πας στα widgets και να το τοποθετήσεις εκει που θέλεις...

Δημοσ.

Έπρεπε να σετάρω το ελληνικό wordpress, γιατι το site που φτιαχνω χρειαζόταν αυτη την υποστηριξη.

Δηλαδη παω στο μοναδες; Αυτο ειναι το section με τα widgets?Παω εκει και δεν το βρισκει.Εχει αλλα προεγκατεστημενα, οπως ετικετοσυνεφφο κτλ, αλλα δεν το βρισκει.Αυτο που θελω να βαλω ειναι ενα widget "latest posts".

Δημοσ.

Μαλλον το widget με την εκδοση μου wp ειχε προβλημα.Εβαλα αλλα widgets και τα εδειχνε κανονικα.

Μηπως μπορειτε να βοηθείσετε στο εξης;

Ψαχνω ενα widget που να δειχνει τις τελευταιες αναρτησεις μονο με εικονες οριζοντια.

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...