billvwrulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια μεχρι τωρα ειχα συνδεση connex στα 24 mbps (πανω απο 7 δεν επιανα ποτε και μενω Ζωγραφου) και σκεφτομαι να φυγω και να παω προς forthnet για οικονομια. Στον ΟΤΕ δινω 80 Ε το διμηνο !!! αν παω στην forthnet γλυτωνω αρκετα λεφτα (γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα οικονομικα...) αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχω αξιοπιστω internet ... (γιατι ειμαι fan του Starcraft 2 ) και δε θελω να ξεμενω απο internet... Τι λετε ????
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα, στο λαγονησι το ιντερνετ σερνεται! και για να ξερεις η διαδικασια συνδεσης μπορει να διαρκέσει και κατι μηνες! οποτε ο οτε κατα την αποψη μου ειναι καλυτερος! ισως αμα αλλαζες το πακετο που εχεις, και επαιρνες κατι πιο οικονομικο!
JohnXarxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πάντως άμα είναι να αλλάξεις κοίτα cyta...
billvwrulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πάντως άμα είναι να αλλάξεις κοίτα cyta... Cyta ??? δε την εχω ακουστα ... δεν εχει προβληματα στα online games ??
JohnXarxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 δεν την έχεις ακουστά??? δεν παίζω online games αλλα όσους ξέρω και την έχουν δηλώνουν ικανοποιημένοι και την έχω και εγώ και είναι φθηνή
billvwrulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αξιζει ??? ή θα εχω προβληματα ???
JohnXarxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα
aslanG7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα Παιζεις online gaming και αν ναι εχεις καθολου αποσυνδεσεις η lag?
JohnXarxas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 παίζω μόνο online MINIgames... απο websites του στυλ friv.com ή miniclip.com κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.