Merdock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω δώσει και τόσα πολλά λεφτά όσο φαίνεται.Πάρα πολλά από τα παιχνίδια είναι indie τα οποία τα έχω πάρει από προσφορές που βάζει η Steam τα Χριστούγεννα κτλ. Πχ όλα τα παιχνίδια της Telltale τα είχα πάρει 50 ευρώ πριν κανά 2 χρόνια σε κάτι προσφορές που είχε το Πάσχα νομίζω. Btw το πρώτο παιχνίδι που πήρα στη Steam ήταν τον Ιανουάριο του 2009 και ήταν το Ninja Reflex
JohnVani18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 @Alchemist Σου παίζει στα 7 το RTCW??
bnvdarklord Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά είναι (σχεδόν)όσα εχω αυθεντικά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 My Gamer's Corner - Q4 2011 Πόσα φρεσκάδια έχω κατεβάσει.. που περίμενα και περίμενα παρακολουθόντας teasers, trailers, announcements, ημ/νιες κυκλοφοριών.. τα έχω κατεβασμένα και δεν τα έχω installάρει/παίξει λόγω δουλειάς. Γερνάμε. Υ.Γ: Το μόνο που με στεναχωρεί στην έλλειψη συνταξιοδότησης της δικής μας γεννιάς, είναι το ότι δεν θα ξαναλιώσω ξέγνοιαστα και ανέμελα όπως στα "μαθητικά χρόνια", ποτέ ξανά.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τι σκληρό έχεις και τα έχεις όλα αυτά?? Επίσης, αν χρειαστεί να κάνεις φορμάτ?? υγ : όντως, είσαι κορίτσι για pc, απλά respect! όσο για σύνταξη, κάτσε να πάρουμε ένα πτυχίο και να βρούμε δουλειά..
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 @Alchemist Σου παίζει στα 7 το RTCW?? Κανονικότατα... Ούτε σε συμβατότητα δεν χρειάζεται να το βάλεις... Γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι? Υ.Γ. Το Corsairs μας παιδεύει, ακόμη δεν το έχω κάνει να παίξει κανονικά... :/
JohnVani18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου παίζει σε 64αρια.. Ξεκινάει και λέει πως βρέθηκε σφάλμα στον κώδικα (αν θυμάμαι καλά) και αυτό ήταν..
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου παίζει σε 64αρια.. Ξεκινάει και λέει πως βρέθηκε σφάλμα στον κώδικα (αν θυμάμαι καλά) και αυτό ήταν.. 64bit έχω και εγώ... Πείραξες τπτ τα options? Μήπως άλλαξες το corona distance?
JohnVani18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν σκάλησα απολύτως τίποτα.. Απο Λεπίδα1911 δεν έχεις..?
Alchemist` Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν σκάλησα απολύτως τίποτα.. Απο Λεπίδα1911 δεν έχεις..? Το original έχω που είχα αγοράσει το 2001 και έβαλα ένα crack από το megagames...
JohnVani18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ το έχω αυθετνικό αλλά δεν το δοκίμασα.. Θα κοιτάξω το site που είπες. Thanks!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά από εμένα Πήγες από Upgrade σε Upgrade τα λειτουργικά σου, ή έχεις ένα θέμα με τα Retro; Εμπρός-πίσω, κολοκοτρονίτσι-style; Τι σκληρό έχεις και τα έχεις όλα αυτά?? Επίσης, αν χρειαστεί να κάνεις φορμάτ?? υγ : όντως, είσαι κορίτσι για pc, απλά respect! όσο για σύνταξη, κάτσε να πάρουμε ένα πτυχίο και να βρούμε δουλειά.. 3.3 TB Internal. Μάλλον το Gaming είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο σε αυτή τη ζωή. Συνδυάζει τα πάντα το γαμη__νο.
Gilmaru Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ λόγο έλειψης χώρου σχεδόν πάντα όταν παίζω κάτι και το βαριέμαι γίνεται uninstall και διαγράφεται. Συνήθως έχω 2-3 παιχνίδια εγκατεστημένα, αλλά μου αρκούν για να λιώνω ατελίωτες ώρες. Τώρα έχω τα: League of Legends Medieval 2 Total War Starcraft 2
panos2171 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Tωρα εχω τα -netKar pro -rFactor -NFS Shift 2 -LFS Απο τερματισμενα ολα τα GTA,Mafia 1,2 και τα NFS μεχρι το Undercover.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.