jason_rethymno Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτηκα να ανοίξω ένα τοπικ που να λέμε τί παιχνίδια έχουμε εγκατεστημένα ή έχουμε τερματίσει ή έχουμε στον σκληρό μας στο PC μας ,ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τι έχει ο άλλος και τι μας λείπει σε μας. Αρχίζω εγώ:
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 οριστε και εγω! βασικα εχω κι αλλα αλλα στον αλλο σκληρο!
veteranos123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 1)gta iv 2)need for speed underconver 3)fight simulator deluxe edition 3) crysis 4)motormax 5)Eurotruck simulator 6) call of duty modern warfare 1 7)test drive 1,2
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ.. Επειδή δεν έχω πολλά εγκατεστημένα, θα σας δείξω τι υπάρχει αυτόν το καιρό στον σκληρό και τι έχω τερματήσει (για να σας γεμίσει το μάτι).. Εγκατεστημένα Στον σκληρό Τερματησμένα
jason_rethymno Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 @Dbzakias2 thnks @veteranos123 thnks @JohnVani18 ,πραγματικά απολαυστική συλλογή,νομίζω τα είδα όλα! ευχαριστώ πολύ, έχω αρχίσει ήδη το.. "κατέβασμα"
Merdock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βάλω εικόνες μόνο από το account μου στη Steam.Έχω και μερικά άλλα εγκατεστημένα αλλά η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι από εκεί
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματικά απολαυστική συλλογή,νομίζω τα είδα όλα! ευχαριστώ πολύ, έχω αρχίσει ήδη το.. "κατέβασμα" Τίποτα, να 'σαι καλά! Άμα θέλεις βάζω και φώτο απο τα παιχνίδια που έχω αγοράσει. υγ : καλό λιώσιμο
xlomo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βάλω εικόνες μόνο από το account μου στη Steam.Έχω και μερικά άλλα εγκατεστημένα αλλά η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι από εκεί Καλά έ, το έχεις χτίσει το steam, θα έπρεπε να σε κάνουν μέτοχο !!!
grouspen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 αν και είμαι κυρίως console gamer(ps3,wii) είχα αρκετά παιχνίδια για το Pc. έκανα format πριν μια εβδομάδα περίπου και δεν έχω βάλει και πολλά μέσα τώρα. έχω στον εξ.σκληρό αρκετά αλλά δεν μπορώ να τα δείξω γιατί τον έχω δώσει σε ενα φίλο μου . άλλη φορά οπότε Uploaded with ImageShack.us υγ. deus ex φόντο games1.bmp
παπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βάλω εικόνες μόνο από το account μου στη Steam.Έχω και μερικά άλλα εγκατεστημένα αλλά η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι από εκεί Ο Χριστος και η μανα του! Τι αναλυση ειναι αυτη ρε θηριο!! Εγω ειχα TFT (DotA) LoL
ChRis6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Φανταζομαι οοοοολα αυτα τα εχετε αγορασμενα και τα κρατατε σε κοπιες εεε ;
panther_512 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 O Merdock έχει επενδύσει μιά περιουσία στο Steam! Βέβαια σιγά σιγά και εγώ προς τα εκεί πάω ( σε καμιά δεκαριά χρόνια)
LongTom Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά είναι τώρα εγκατεστημένα στον Η/Υ μου: -Men of War(dynamic campaign generator mod) -Fallout 3(πάρα πολλά Mods για να θυμάμαι όλα) -Warhammer40k Dark Crusade(firestorm over kronus) -The Witcher 2 -Flaming Cliffs 2 -Dawn of War 2 Retribution -Star Wars Battlefrond II -SW THe Force unleashed -Rome Total War(Europa barbarorum και στο δεύτερο Installation Roma Surrectum 2) -Mount and Blade Warband(anno 1257) -Mount and blade With fire and Sword(ψάχνω ακόμα καλό Mod ) -Silent Hunter IV(Triger Maru,Run silent run deep και σε άλλο Install Real fleet boats+πολλά μικρά) -Pharaoh+Cleo exp -Fallout New Vegas -Black Shark -Shogun 2 Total War(all in one) -Medieval 2 Total War+exp(warhammer mod,stainless steel) -Dragon Age Ultimate edition -IL-1946(ultrapack) -Two Worlds II -Emperor Rise of Middle Kingdom -Men of war assault squad(dynamic campaign generator for AS) -Il-2 cliffs of dover -KoToR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.