css03027 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σας, έχω 5 ίδιους υπολογιστές και θέλω να κάνω σε όλους εγκατάσταση windows και διαφόρων προγραμμάτων (office, antivirus κτλ), σκέφτομαι να κάνω σε έναν απο αυτούς εγκατάσταση και μετά να δημιουργήσω ενα image και να κάνω εγκατάσταση σε όλους απο αυτο το image. Με ποιο πρόγραμμα θα το κάνω αυτό? Το image που θα γραψω σε DVD θέλω να είναι bootable, να ξεκινάει απο αυτό και να γίνετε η εγκατάσταση. Να πώ πώς έχω windows XP. Ευχαριστώ
dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο θα με ενδιφερεμε και εμενα για εγω κανω clone disk και δεν βολευει
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε με το symantec ghost (πρώην norton ghost). Με το serial όμως τι θα κάνεις; Όλα θα έχουν το ίδιο.
nickarmy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 αν περάσει στο αρχηκό μηχάνιμα χωρις serial και μετα στο καθενα διαφορετικο ( εμενα ειχε περάσει κανενας χρόνος απο το ιmage έπρεπε να ξαναπατήσω τον κωδικο στα χπ ) προτίνω to acronis
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει να κάνει sysprep αλλιώς εκτός απο το ίδιο s/n θα έχουν και το ίδιο sid και αν ποτέ γίνει δίκτυο θα είναι ένα χάλι και μισό.
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει να κάνει sysprep αλλιώς εκτός απο το ίδιο s/n θα έχουν και το ίδιο sid και αν ποτέ γίνει δίκτυο θα είναι ένα χάλι και μισό. Το έχω κάνει σε δίκτυο με 10 pc με xp και καθαρή εγκατάσταση (το ghost) και το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω ήταν το computer name του καθενός και να κάνω επανεκκίνηση. Φυσικά τα pc ήταν όλα πανομοιότυπα σε επίπεδο hardware. Αν δεν ήταν δεν θα το έκανα γιατί θα υπήρχαν προβλήματα με τις συσκευές του συστήματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς πρέπει να αλλάξει το Sid (Security Identifier) και αυτό γίνεται μόνο μέσω depersonalization, δηλαδή sysprep. Βασικά χρειάζεται unattendend installation για αυτό που θέλει, και μετά τρέχει σε οποιοδήποτε hardware configuration έχεις. Πάντως το sid είναι απαραίτητο να ΜΗΝ είναι το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.