lumber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα εχω ενα dell inspiron με πλαστικο περιβλημα, και σημερα στην προσπαθεια μου να το ανοιξω, αισθανθηκα διαρροη ρευματος, πανω απο το πλαστικο περιβλημα επαναλαμβανω! πηρα την dell, μιας και εχω εγγυηση και ο τεχνικος μου ειπε να περιμενω μηπως και ξανασυμβει, μιας και ειναι απιθανο λογω του πλαστικου. Του ξεφυγε ομως οτι η dell ειναι αναγκασμενη να αντικαταστησει το μηχανημα με αλλο, εαν ερθει τεχνικος και διαπιστωσει τη διαρροη. Η διαρροη ομως δεν ειναι μονιμη, δεν μπορω να καταλαβω πως εξηγειται και επισης πως θα το αποδειξω στη dell. καμμια ιδεα??
Cham Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ο στατικός επειδή είναι στιγμιαίος αν είσαι και λίγο ιδρωμένος μπορεί να είναι αρκετά αισθητός.. τσέκαρε ότι δεν ήταν αυτό΄΄
lumber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πως ακριβως να το τσεκαρω? δεν επαναληφθηκε. ειναι η μονη λογικη εξηγηση?
weather1967 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πως ακριβως να το τσεκαρω? δεν επαναληφθηκε. ειναι η μονη λογικη εξηγηση? Θυμήσου σε ποιο ακριβως σημειο ακουμπησες το laptop και ξαναακούμπα παλι εκει ,μηπως εκτος απο ιδρωμενος ,ησουν και ξυπολητος ? και εκανες και ευκολα γειωση ?
TheAccountant Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ο στατικός επειδή είναι στιγμιαίος αν είσαι και λίγο ιδρωμένος μπορεί να είναι αρκετά αισθητός.. τσέκαρε ότι δεν ήταν αυτό΄΄ +1 στον Cham... έφοσον έχουμε πλαστικό καπάκι, ήταν στατικος... no worries.
lumber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα απο τα παραπανω. ημουν πανω σε καναπε και δεν ημουν ιδρωμενος. ακουμπαω στο ιδιο σημειο αλλα δεν υπαρχει διαρροη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.