katsikoula Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ένας φίλος μου κληρονόμησε ένα iPhone4 από έναν φίλο του χωρίς να ξέρει όμως το password για να το ξεκλειδώσει (δεν μιλάω για το pin αλλά για το password του κινητού). έχεις 3 προσπάθειες και την πρώτη φορά που τις εξάντλησε όλες του λέει να ξαναπροσπαθήσει σε 15 λεπτά ενώ την δεύτερη σε 60 λεπτά. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε reset το κινητό ώστε να διαγραφεί τελείως το password? μου το έδωσε με εμένα μήπως και καταφέρω τίποτα αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ιδέα απο συσκευές Apple γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα... μήπως με κανένα firmware upgrade μέσω iTunes? μήπως υπάρχει καμία επιλογή Reset to Factory Default? edit: νομίζω οτι βρήκα τη λύση: 1. With the iPhone 4 disconnected from your computer, power it off. Press and hold the Power button on the top of the device for a few seconds, then slide the red slider. If this method doesn’t work, press and hold the Power and Home buttons for a few seconds until it goes off. 2. With the iPhone 4 off, press and hold the Home button while connecting it to the computer you registered it from. It should then power on. 3. Keep holding the Home button until you see a Connected to iTunes message appear on the screen. 4. Open iTunes and it should provide a message about an iPhone connected in Recovery Mode. 5. In iTunes, select the Summary tab and click Restore and follow the prompts. θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα ποστάρω το αποτέλεσμα.
TaZerom Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 2. With the iPhone 4 off, press and hold the Home button while connecting it to the computer you registered it from. It should then power on. χωρίς να έχω ασχολήθεί με το θέμα πρόσεξε το παραπάνω καθώς σύμφωνα με αυτό που βρήκες λέει οτι πρέπει να γίνει στο pc που αρχικά ενεργοποίηθηκε το iphone!
katsikoula Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ok λύθηκε το πρόβλημα με τις οδηγίες που παρέθεσα παραπάνω. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.