mentos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά... 'Έχω λοιπόν το εξής πρόβλημα.Το laptop μου ειναι το hp dv6750ev.Εδω και αρκετο καιρο εκανε θορυβο το ανεμιστηρακι,αρκετο θορυβο μπορω να πω!Ειναι αυτο: Link και καπως ετσι περιπου:Link. Πηρα λοιπον την αποφαση και το ανοιξα για να το καθαρισω,οπως και εγινε!Διελυσα ολο το λαπτοπ ( :fear: ) ,εβγαλα το ανεμιστηρακι το καθαρισα καθως ειχε δημιουργηθει μια στρωση σκονης στο εσωτερικο του και τα ξαναεβαλα ολα οπως ηταν! Ο θορυβος ομως δεν αλλαξε απο τον ανεμιστηρα... Και ρωταω λοιπον τωρα...Ειναι κατι αλλο που πρεπει ή μπορω να κανω ήή θα μου προτινατε να αγορασω ενα καινουριο μπας και λυθει το προβλημα? Και αν αγορασω καινουριο τι τιμες παιζουν και πρεπει αναγκαστικα να βαλω το ιδιο ακριβως προιον? Ευχαριστω εκ των προτερων...
tsakonass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας που μπηκες στο κοπο και το ανοιξες, επρεπε να ανανεώσεις και την θερμοαγώγιμη παστα στον επεξεργαστη και στη γραφικών γιατι η εργοστασιακη συνηθως ειναι τσιπορ.Επιπλεον μια βαση θα βοηθουσε να πιάσεις λιγο πιο χαμηλες θερμοκρασίες. Για τα υπολοιπα ερωτηματα σου δες εδω
Cham Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η φτερωτή δουλεύει ελεύθερα γύρω από το πηνίο χωρίς άξονα για ευνοήτους λόγους....(κόστος φτήνια). με τον καιρό παίρνει τζόγους που δεν "μαζεύονται" και αρχίζει να βρίσκει γύρω γύρω.. οπότε μόνο αλλαγή..
mentos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 η αδερφη μου εκανε μια ερευνα αγορας και της ειπαν γυρω στα 60-65 ευρω χωρις να χρεωσει την εγκατασταση αλλα η τιμη μου φανηκε καπως υπερβολικη...βεβαια δεν εχω ξαναασχοληθει με hardware laptop...ποια ειναι η γνωμη σας?
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 η αδερφη μου εκανε μια ερευνα αγορας και της ειπαν γυρω στα 60-65 ευρω χωρις να χρεωσει την εγκατασταση αλλα η τιμη μου φανηκε καπως υπερβολικη...βεβαια δεν εχω ξαναασχοληθει με hardware laptop...ποια ειναι η γνωμη σας? Ένας φίλος μου που άλλαξε πρόσφατα ανεμιστηράκι σε μοντέλο παρόμοιο με το δικό σου, έσκασε 80ε :fear: .. Δεν ήθελε να του το κάνω εγώ, άγνωστο γιατί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.