Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για συνομιλία παίζοντας online games

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ χρησημοποιώ το skype... αλλά εχω παρατηρήσει ότι το παιχνίδι κολλάει μερικές φορές ειδικά τα καινούργια.. μήπως ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για συνομιλιά με μικρόφωνο που να μην μειώνει τις επιδόσεις του υπολογιστή?

EDIT: Ωχ μπερδέυτηκα και δημοσίευσα σε λάθος ενότητα... Μπορεί κάποιος mod να το πάει στα PC games?

Δημοσ.

το ventrilo είναι το τοπ γιατί δεν ακούγεται συνοστισμός μιλάει μόνο αυτός που πατάει το ctrl.αλλα εγώ πρωτειμώ το skype γιατί δεν χρειάζεσαι κουμπί για να μιλήσεις και σε παιχνίδι όπως το Lol είναι σημαντικό να μην χρειάζεται το ctrl γιατί όταν το πατάς δεν προχωράει ο χαρακτήρας σου.

Δημοσ.

το ventrilo είναι το τοπ γιατί δεν ακούγεται συνοστισμός μιλάει μόνο αυτός που πατάει το ctrl.αλλα εγώ πρωτειμώ το skype γιατί δεν χρειάζεσαι κουμπί για να μιλήσεις και σε παιχνίδι όπως το Lol είναι σημαντικό να μην χρειάζεται το ctrl γιατί όταν το πατάς δεν προχωράει ο χαρακτήρας σου.

Ναι και γω με εναν φιλο μου θελω να μιλάω μόνο 2 άτομα... Αλλά δεν θέλουμε να πατάμε κουμπί να μιλάμε... αλλά στο skype έχω παρατηρήσει πως κολλάει το παιχνίδι έτσι :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...