naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ χρησημοποιώ το skype... αλλά εχω παρατηρήσει ότι το παιχνίδι κολλάει μερικές φορές ειδικά τα καινούργια.. μήπως ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για συνομιλιά με μικρόφωνο που να μην μειώνει τις επιδόσεις του υπολογιστή? EDIT: Ωχ μπερδέυτηκα και δημοσίευσα σε λάθος ενότητα... Μπορεί κάποιος mod να το πάει στα PC games?
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ventrilo. ινσόμνια.
skanjos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 το ventrilo είναι το τοπ γιατί δεν ακούγεται συνοστισμός μιλάει μόνο αυτός που πατάει το ctrl.αλλα εγώ πρωτειμώ το skype γιατί δεν χρειάζεσαι κουμπί για να μιλήσεις και σε παιχνίδι όπως το Lol είναι σημαντικό να μην χρειάζεται το ctrl γιατί όταν το πατάς δεν προχωράει ο χαρακτήρας σου.
naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 το ventrilo είναι το τοπ γιατί δεν ακούγεται συνοστισμός μιλάει μόνο αυτός που πατάει το ctrl.αλλα εγώ πρωτειμώ το skype γιατί δεν χρειάζεσαι κουμπί για να μιλήσεις και σε παιχνίδι όπως το Lol είναι σημαντικό να μην χρειάζεται το ctrl γιατί όταν το πατάς δεν προχωράει ο χαρακτήρας σου. Ναι και γω με εναν φιλο μου θελω να μιλάω μόνο 2 άτομα... Αλλά δεν θέλουμε να πατάμε κουμπί να μιλάμε... αλλά στο skype έχω παρατηρήσει πως κολλάει το παιχνίδι έτσι
erziko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 το ventrilo εχει και επιλογη να μη πατας κουμπι για να μιλησεις
naruto14 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 teamspeak Ελληνικα αναγκαστικα Αυτό το πρόγραμμα δεν κολλάει το παιχνίδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.