trv Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Exo mia ergasia gia ti sxoli sto ma8ima tis neoellinikis glossas.. (sxoli ilektrologwn mixanikwn) (!!!!) (mi sxoliasete pou kolaei to ma8ima, oute aftoi 3eroun) Prepei gia mia ergasia na vrw oles tis le3eis pou exoun aggliki i galliki i germaniki riza stin nea elliniki kai na tis grapsw kapou... Opws katalavainete, den einai kai oti kalitero na ksefilisw selida selida ena terastio le3iko wsta na vriksw mia mia tis le3eis.. Gia afto rotao: Boro na kanw kati adistoixo mesw internet? Iparxei kanena ellino-aggliko i ellino-kati allo le3iko sto net oste na boro na kanw afto pou 8elw? H esto ena programma se cd?? Please help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaganos Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 gia des sto http://www.translatum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Den se katalaba. Thes thn etymologia ths lekshs h na moiazei "akoustika" me agglikh h gallikh h germanikh. An isxyei to proto, auto pou sou zhtan einai thema didaktorikou oxi proptyxiakhs ergasias!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.