Προς το περιεχόμενο

Iphone 5?

anousios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν και πότε θα βγεί καινούριο iphone i Ipad?

Σκέφτομαι να κάνω αγορά απλά δνε ξέρω εάν θα πρέπει να περιμένω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε κατάστημα της AT&T που ρώτησα πριν 3 βδομάδες, ο manager μου είπε ότι θα το έχουν στις 10 Οκτώβρη (ελπίζω μόνο να είχε κάποια πιο επίσημη πηγή και όχι από το google)

Δημοσ.

Την κακία μου άλι θα την πώ :mrgreen: Έχουν κυκλοφορήσει στην Αμέρικα...και τα σχετικά βιντεάκια στο youtube δεν παίζουν(μερικοί λένε επιδιή είμαστε Ελλάδα)....Who knows...Πάντως το iPhone 5 ακούστηκε για μέσα Οκτώμβρη ίσως και αρχές Σεπτέμβρη.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Επιτέλους ΕΛΕΟΣ με το moderating και την λογοκρισία σε όλα τα forums της APPLE.

Πραγματικά πόσο "ανόητο" είναι να διαγράφεται οποιοδήποτε post δεν αναφέρεται με διθυράμβους στην Apple και τα προϊόντα της και αντίθετα να παραμένουν στο thread ανούσια μηνύματα που "διαφημίζουν" blog όπου ο διαχειριστής τους περιγράφει πόσο ευτυχισμένος είναι που συμβιώνει καθημερινά με τους υπολογιστές,τα tablets και τα τηλέφωνα της Apple.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα, αλλά πραγματικά με "κουράζει" αυτή η οριζόντια διαγραφή των μηνυμάτων. Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές αυτό γίνεται για την προστασία των συζητήσεων, αλλά πιστεύω ότι κάποιες φορές αγγίζει πραγματικά τα όρια της υπερβολής και φτάνουμε σε σημεία "αποστείρωσης".

Υ.Γ: Να ληφθεί υπόψη ότι είμαι και εγώ Apple User αρκετών ετών και φανατικός χρήστης του Insomnia από το 2007.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...