Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop 600-800

vassilis_vs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop το πολυ μέχρι 800 € . Η χρήση του για σερφάρισμα κυρίως ταινιούλες,καμια εργασία γράψιμο και αποθηκευση φωτο τραγουδιων. Προγράμματα όχι κατι ιδιαιτερο. Αν ειχε καλη εγγυηση και καλο service θα ητανε καλυτερα... θα ηθελα τη βοηθεια σας. ευχαριστω

Δημοσ.

Κάτι άλλο ; δεν ξέρω αλλά το φοβάμαι λάπτόπ σε αυτή την τιμή θα μας βγάλει 2-3 χρονάκια ή θα το στέλνουμε συνέχεια στο service:..

;

Δημοσ.

ενταξει ... δεν στοιχιζει και 300-400euro - ανηκει στην επομενη κατηγορια

Αν τυχον και συμβει κατι, δε θα στειλεις τιποτα, η dell θαρθει σπιτι σου να το φτιαξει

Δημοσ.

Κάτι άλλο ; δεν ξέρω αλλά το φοβάμαι λάπτόπ σε αυτή την τιμή θα μας βγάλει 2-3 χρονάκια ή θα το στέλνουμε συνέχεια στο service:..

;

Το οτι ειναι σε καλη τιμη, δεν παιζει ρολο.

Μπορει να παρεις λαπτοπ των 2000ευρω και να εισαι καθημερινα στο service, ενω μπορει να παρεις μεταχειρισμενο των 200ευρω και να αποδειχθει ''σκυλι''.

Ειναι να σου.. κατσει.

Σαν το Λοττο ενα πραγμα. :P

Αφου θες κατι ακομα καλυτερο, πηγαινε εδω: http://www.skroutz.gr/s/381730/Dell-Inspiron-Q15R-i7-2630QM-6GB-500GB.html

Δημοσ.

και εγώ συμφωνώ με την πρόταση του Χριστόφορου είναι εξαιρετική επιλογή και με καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...