sarisn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Έχω αυτή τη κάρτα δικτύου και έχω παρατηρήσει ότι πιάνω το πολύ 2 μπάρες σήμα (πολλές φορές 1 ή και καμία μπάρα..) και οι ταχύτητες είναι ελεεινές... Το περίεργο όμως είναι ότι στο laptop πιάνω σήμα καμπάνα! Ζήτημα αν θα πέσει κάτω από τις 4 μπάρες, αλλά συνήθως έχει 5 και φυσικά οι ταχύτητες πιάνουν κόφτη! Το ρούτερ είναι ένα όροφο πάνω (έχω το Baudtec από Conn-x) αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα αφού το laptop έχει τέλειο σήμα. Καμιά ιδέα αν μπορεί να γίνει κάτι να βελτιώσω το σήμα στην υπάρχουσα κάρτα? Αν όχι, ποια κάρτα wifi να πάρω που να έχει καλό σήμα? Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργο να πιάνει το laptop τέλειο σήμα με αυτήν την κάρτα οχι γιατι οταν μιλάμε για 1 όροφο και router baudtec λογικό θα μου φαινόταν να μην έχεις καλό σήμα σε κανένα απο τα 2. Δοκίμασε αρχικά να αλλάξεις κανάλι στην κάρτα μήπως πιάσει καλύτερα και βλέπουμε
rfc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα To laptop που ειναι οταν πιανει τοσο καλο σημα? Εκει που εχεις το pc? Που το ακουμπας? Σε λεια επιφανεια (τραπεζι με τζαμι) που αντανακλαται το σημα προς τα πανω που εχεις το ρουτερ? Η καρτα που ειναι? Βουλωμενη και κρυμμενη πισω απο το pc? Αν βαλεις να παιζει g αντι n, εχεις καλυτερο σημα? Τα καλωδια επεκτασης για τις κεραιες της καρτας, πιστευω οτι θα βοηθησουν αρκετα. Μπορεις να δοκιμασεις και με ενα μονο για αρχη
sarisn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργο να πιάνει το laptop τέλειο σήμα με αυτήν την κάρτα οχι γιατι οταν μιλάμε για 1 όροφο και router baudtec λογικό θα μου φαινόταν να μην έχεις καλό σήμα σε κανένα απο τα 2. Δοκίμασε αρχικά να αλλάξεις κανάλι στην κάρτα μήπως πιάσει καλύτερα και βλέπουμε Τί εννοείς να αλλάξω κανάλι? Πώς το κάνω αυτό? Καλησπερα To laptop που ειναι οταν πιανει τοσο καλο σημα? Εκει που εχεις το pc? Που το ακουμπας? Σε λεια επιφανεια (τραπεζι με τζαμι) που αντανακλαται το σημα προς τα πανω που εχεις το ρουτερ? Η καρτα που ειναι? Βουλωμενη και κρυμμενη πισω απο το pc? Αν βαλεις να παιζει g αντι n, εχεις καλυτερο σημα? Τα καλωδια επεκτασης για τις κεραιες της καρτας, πιστευω οτι θα βοηθησουν αρκετα. Μπορεις να δοκιμασεις και με ενα μονο για αρχη Το laptop όπου και να το τοποθετήσω έχει το ίδιο τέλειο σήμα. Το PC είναι κάτω από ένα γραφείο και από πίσω έχει τοίχο. Τοποθεσία Πώς αλλάζω στη κάρτα να παίζει σε g αντί για n?
rfc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα my computer δεξι κλικ > manage > device manager > network adapters > δεξι κλικ στη καρτα σου > properties > καρτελλα advanced, καπου εκει μεσα κοιτα να το βαλεις=only g, ή καπως ετσι. θα σου πεσει η ταχυτητα λογω υποβαθμισης της συχνοτητος αλλα θα σου ανεβασει τα db στο σημα.
sarisn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα my computer δεξι κλικ > manage > device manager > network adapters > δεξι κλικ στη καρτα σου > properties > καρτελλα advanced, καπου εκει μεσα κοιτα να το βαλεις=only g, ή καπως ετσι. θα σου πεσει η ταχυτητα λογω υποβαθμισης της συχνοτητος αλλα θα σου ανεβασει τα db στο σημα. Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή στα Properties.
sarisn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα το όλο θέμα και ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο Internet (όσο δεν με πετάει εκτός), μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή ασύρματη κάρτα δικτύου? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει πολύ καλό σήμα ώστε να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπώς ακόμα και αν παρεμβάλονται 500 τοίχοι ανάμεσα στο PC και το router του πάνω ορόφου! Εν τω μεταξύ αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι βρίσκει ένα άλλο Conn-x ασύρματο δίκτυο κάπου τριγύρω και το ρημάδι έχει μόνιμα 3-4 μπάρες ενώ το δικό μου πολλές φορές δεν το βρίσκει καν!!! Τεσπα, αν μπορείτε πείτε μου μια καλή κάρτα να τελειώνω μ' αυτό το θέμα.
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Κάρτα που να πιάνει ανάμεσα και σε 6 τοίχους δεν υπάρχει τώρα αν θέλεις μια καλύ και δυνατή δοκιμασμένη λύση δες της Alfa
sarisn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κάρτα που να πιάνει ανάμεσα και σε 6 τοίχους δεν υπάρχει τώρα αν θέλεις μια καλύ και δυνατή δοκιμασμένη λύση δες της Alfa Μια χαρά υπάρχουν. Αυτή που έχει το laptop πιάνει ό,τι δίκτυο υπάρχει σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σπίτι. Κοντά στα 15 δίκτυα. Συγκεκριμένα έχει την Intel Wireless WiFi Link 4965AGN. Θα δω αν κυκλοφορεί πουθενά η συγκεκριμένη κάρτα και για desktop PCs και αν τη βρω την έχω τσιμπήσει . Θα έχω υπόψη μου και την Alfa πάντως σαν εναλλακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.