alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε πάρει τον καφέ μας και περιμένουμε καρτερικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Hal παιζει το live blog ή να την πιασουμε εδω την συζητηση? Εdit:Ωπ, εμφανιστηκε το γνωστο πορτοκαλι εκει πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε πάρει τον καφέ μας και περιμένουμε καρτερικά (και 2 πακετα τσιγαρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Κανένα link του stream που να παίζει σε android για εμάς που είμαστε έξω υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η προοπτική ενός Metro UI στο desktop δε με πολυτρέλανε, αλλά τα πραγματάκια που δείχνουν και αφορούν τους developers είναι φοβερά: HTML5+CSS+JS apps, Windows Store κλπ. Μπράβο στη Microsoft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianpcb2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ενδιαφερον μεχρρι στιγμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάντως βαρέθηκα με όλα αυτά τα metro apps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Απο ποτε θα μπορουμε να κατεβασουμε μια βετα εκδοση να δοκιμασουμε τα 8 στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Απο ποτε θα μπορουμε να κατεβασουμε μια βετα εκδοση να δοκιμασουμε τα 8 στο pc? dev.windows.com σε λιγη ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παπαλα. Περιμενω με ανυπομονησια το iso. :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 dev.windows.com σε λιγη ωρα. 6 το πρωί ώρα Ελλάδος... από αυτά που είδα ενθουσιάστηκα, μένει να τα δούμε και από κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 θελω οθόνη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 θελω οθόνη !!! Αυτο.Και ειχα την εντυπωση πως θ αργησω να ασχοληθω, μετα την αγορα της τελευταιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εντωμεταξυ.....μονο 281MB ram?? That was hot!!! Ετοιμαζω τον δευτερο σκληρο μου για testing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ετοιμαζω τον δευτερο σκληρο μου για testing. Είμαι από χτες έτοιμος... και με τις 2 μου τις οθόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις