Dark_Duck Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω βρεθεί σε δικαστήριο οπου ο αλλος χρωστούσε 14 ενοικια και ηταν η τρίτη φορά που τον πήγαιναν εκει ετσι ελεγε ο δικηγόρος που τον ειχε πάει. Ο τύπος έιχε 3 παιδιά και δεν είχε στον ήλιο μοιρα, αλλα όταν τον ρωτούσε ο δικαστής τι τρεχει και δεν πληρώνει έλεγε "λυπηθείτε με είμαι άνεργος τόσο καιρό, θα τα πληρώσω όλα τα χρωστούμενα, εχω παιδιά μην με πετάτε στον δρόμο"! Ε ο δικαστής είπε κυριε συνήγορε θα δώσουμε αλλη μια παράταση στον κυριο μήπως καταφερει να σας φέρει τα χρήματα που σας χρωστάει. Μα το συμβόλαιο εχει ληξει, μα θέλουμε να το πουλήσουμε, @@ την έξωση δεν την ενεκρινε. Αν ο νοικάρης ειναι πονηρός δεν θα ξεμπερδεψεις με το δικαστήριο ευκολα. Απο την άλλη αν και ειμαι πολύ της λύσης να τον κάνεις ασηκωτο στο ξύλο ουτε εκει θα καταλλήξεις πουθενα. Αν δεν βγάλεις άκρη με το δικαστήριο που θελει χρόνο και χρήμα κόψτου το ρευμα και το νερο, αν και αυτό το κόβω δύσκολο αν ειναι ο λογαριασμός στο όνομά του και εν τέλη στήσε καρτερι ποτε θα φύγει και πεταξε τον στον δρόμο. Οπως και να εχει καλή τύχη και καλό κουράγιο.
abc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω βρεθεί σε δικαστήριο οπου ο αλλος χρωστούσε 14 ενοικια και ηταν η τρίτη φορά που τον πήγαιναν εκει ετσι ελεγε ο δικηγόρος που τον ειχε πάει. Ο τύπος έιχε 3 παιδιά και δεν είχε στον ήλιο μοιρα, αλλα όταν τον ρωτούσε ο δικαστής τι τρεχει και δεν πληρώνει έλεγε "λυπηθείτε με είμαι άνεργος τόσο καιρό, θα τα πληρώσω όλα τα χρωστούμενα, εχω παιδιά μην με πετάτε στον δρόμο"! Ε ο δικαστής είπε κυριε συνήγορε θα δώσουμε αλλη μια παράταση στον κυριο μήπως καταφερει να σας φέρει τα χρήματα που σας χρωστάει. Μα το συμβόλαιο εχει ληξει, μα θέλουμε να το πουλήσουμε, @@ την έξωση δεν την ενεκρινε. Αν ο νοικάρης ειναι πονηρός δεν θα ξεμπερδεψεις με το δικαστήριο ευκολα. Απο την άλλη αν και ειμαι πολύ της λύσης να τον κάνεις ασηκωτο στο ξύλο ουτε εκει θα καταλλήξεις πουθενα. Αν δεν βγάλεις άκρη με το δικαστήριο που θελει χρόνο και χρήμα κόψτου το ρευμα και το νερο, αν και αυτό το κόβω δύσκολο αν ειναι ο λογαριασμός στο όνομά του και εν τέλη στήσε καρτερι ποτε θα φύγει και πεταξε τον στον δρόμο. Οπως και να εχει καλή τύχη και καλό κουράγιο. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να το πάρει στο όνομά του. Πάει με αποδεικτικό στη ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ ότι είναι ιδιοκτήτης και αλλάζει το όνομα. Και το κόβει....Από τη στιγμή κιόλας που δεν υπάρχει και συμβόλαιο κανένα θέμα δεν υπάρχει! Ίσα ίσα... Τώρα για το αν του το σπάσει, δεν ξέρω κατά πόσο τσαμπουκάς είναι ο τύπος και τίποτα δεν αποκλείεται.... Αλλά πρέπει να αλλάξει δικηγόρο είναι το σίγουρο....
mary Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 @Dark Duck.Δε νομιζω πως ειναι "πονηρος" ο νοικαρης.Ισως δεν ειχε τιποτα στο ονομα του(ουτε καν αυτοκινητο) για να μπορεσει ο ιδιοκτητης να τον πεταξει εξω. Στη δικια μου πολυκατοικια εγινε ενα ανιστοιχο περιστατικο.Ο ανθρωπος-τροπος του λεγην- με 3 παιδια ηλικιας το μεγαλυτερο 5 ειχε να πληρωσει 1,5 περιπου χρονο νοικια.Τα κοινοχρηστα ομως τα πληρωνε-προφανως για να μη δινει στοχο.Μεσα σε ενα σαβ/κο αδειασε το σπιτι και την εκανε.Μετα εκ των προτερων το μαθαμε απο την ιδιοκτητρια.Εξωδικο του εστειλε αλλα δε καταφερε τιποτα.Κ κατι αλλο πρεπει να εγινε για να μπορεσει να τον βγαλει.πχ να ειχε αλλο σπιτι(αυτος η ο πατερας του) στο ονομα του για να μπορεσει να μεινει
abc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 @Dark Duck.Δε νομιζω πως ειναι "πονηρος" ο νοικαρης.Ισως δεν ειχε τιποτα στο ονομα του(ουτε καν αυτοκινητο) για να μπορεσει ο ιδιοκτητης να τον πεταξει εξω. Στη δικια μου πολυκατοικια εγινε ενα ανιστοιχο περιστατικο.Ο ανθρωπος-τροπος του λεγην- με 3 παιδια ηλικιας το μεγαλυτερο 5 ειχε να πληρωσει 1,5 περιπου χρονο νοικια.Τα κοινοχρηστα ομως τα πληρωνε-προφανως για να μη δινει στοχο.Μεσα σε ενα σαβ/κο αδειασε το σπιτι και την εκανε.Μετα εκ των προτερων το μαθαμε απο την ιδιοκτητρια.Εξωδικο του εστειλε αλλα δε καταφερε τιποτα.Κ κατι αλλο πρεπει να εγινε για να μπορεσει να τον βγαλει.πχ να ειχε αλλο σπιτι(αυτος η ο πατερας του) στο ονομα του για να μπορεσει να μεινει Μπααα, η συνέχεια θα ήταν μάλλον ότι βρήκε άλλο θύμα να κοροϊδέψει για 1.5 χρόνο!
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μετα εκ των προτερων το μαθαμε απο την ιδιοκτητρια. Πώς γίνεται να είναι και "μετά" και "εκ των προτέρων";
Uberalles_gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η ιδέα της ιδιοκατοίκησης;; Εκεί δεν είναι υποχρεωμένος να φύγει;; Γιατί μου φαίνεται πια λίγο δύσκολο να πληρώσει αυτά που χρωστάει..
Narayan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα συμφωνήσω με ένα από τα μηνύματα που διαγράφηκαν πάντως, προσοχή σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί εν βρασμώ ψυχής γίνονται πολλά και μετά αρχίζουμε τα «μακάρι να μην» και τα «δεν έπρεπε να» κ.λπ.. Ναι αλλά δεν γίνεται να επιτρέπουμε να μας "καβαλάνε" όλοι επειδή φοβόμαστε τα αντίποινα του κάθε τραμπούκου. Είπαμε εδώ στην Ελλάδα η δικαιοσύνη μερικές φορές κλείνει τα μάτια στους κατεργάρηδες, αλλά πολλές φορές παίρνει και το μέρος του νοικοκύρη.
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλά δεν γίνεται να επιτρέπουμε να μας "καβαλάνε" όλοι επειδή φοβόμαστε τα αντίποινα του κάθε τραμπούκου. Είπαμε εδώ στην Ελλάδα η δικαιοσύνη μερικές φορές κλείνει τα μάτια στους κατεργάρηδες, αλλά πολλές φορές παίρνει και το μέρος του νοικοκύρη. Αν δεν υπάρχει νοικοκύρης από ένα σημείο και μετά όμως, ποιος παίρνει σειρά; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλές φορές έχουμε δει περιπτώσεις που ενώ κάποιος αρχικά λέει «καλά θα του κάνει να τον ξεσκίσει» μετά το γυρνάει στο «τελικά δεν άξιζε να γίνει όλο αυτό για το τάδε». Φυσικά και κανείς δεν κάνει αγαθοεργίες σήμερα, αλλά το πράγμα θέλει τρόπο.
mary Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς γίνεται να είναι και "μετά" και "εκ των προτέρων"; μλκ μου.μετα εννοουσα.
Tenshi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι και εγώ υπέρ της "καταδρομικής" αλλαγής κλειδαριάς. Ακόμα και αν γίνει δεκτή η αίτηση έξωσης,κανένας δέν σου εγγυάται οτι το σπίτι θα είναι κατοικήσιμο μετα την αποχώρηση του ενοικιαστή. Τι θέλω να πώ;Γνωστό μου πρόσωπο που ασχολείται με ανακαινίσεις χώρων,μου ανέφερε παρόμοιο περιστατικό με οικογένεια Ρουμάνων (όχι πως η εθνικότητα έχει να κάνει,άλλα τεσπα).Ο Ιδιοκτήτης κατάφερε μετα κόπων και βασάνων να διώξει το λαμόγιο,το θέμα είναι οτι μαζί του πήρε θερμοσίφωνα,όλες τις μπαταρίες (νεροχύτης/μπάνιο),τα πλακάκια του μπάνιου,τα καλοριφέρ,την λεκάνη(!),τον νιπτήρα(!!),πόρτες,καθρέπτες...μέχρι και τα ντουϊ απο τα φωτιστικά.Μιλάμε για ζημιά πάνω απο 5k,χωρίς να υπολογίσουμε μή καταβεβλημένα ενοίκια-λογαριασμούς και δικαστικά έξοδα. In the long run,αν κινηθείς με το σταυρό στο χέρι θα είσαι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης.. Στο κάτω κάτω δέν είναι ευγενές χαρακτηριστικό των Αλβανών-Ρουμάνων-γουατεβερ η "εικαστική παρέμβαση" στον χώρο, ώς μορφή αντιποίνων.Και εμείς οι Γρέκοι είμαστε της λογικής "έτσι και με διώξει, θα του τα κάνω φουτάνα"
Dark_Duck Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά το μπλέξιμο ειναι δεδομένο ετσι οπως εχουν γίνει τα πραγματα. Νομίζω πως το κοψιμο του ρευματος και του νερου (το δευτερο ειδικα) θα τον αναγκασει να συζητήσει γιατι αν μη τι αλλο να μείνει στο διαμέρισμα δεν θα μπορεί. Η αλλαγή κλειδαριάς και το πεταγμα των πραγμάτων του εξω ειναι ισως το καλύτερο αλλα θελει οργανωση και χερια για να γίνει γιατι αλλιως θα γυρίσει αυτός σπίτι και θα δεί καποιους να βγαίνουν με το ψυγείο του γεμάτο με τα ρουχα που ειχε απλωσει μπουγαδα. Παντως ενα χερι ξυλο το θελει για να μαθει να παιζει με την περιουσία του αλλου.. Οπως και να χει ριχνε κανενα update στο thread να ξερουμε και μεις τι εγινε.
Uberalles_gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εχετε δίκιο. Δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι μόνο me αγριάδες καταλαβαίνουν... Για βιντεάκι λίγο δύσκολο αλλά για κανένα ηχητικό ντοκουμέντο κάτι γίνεται
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ολη η κατασταση μου θυμιζει ενα θριλερ με αναλογη υποθεση: Pacific Heights http://www.imdb.com/title/tt0100318/
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γνώμη μου είναι να αποφύγεις τις "καταδρομικές επιχειρήσεις". Κόψιμο νερό και ΔΕΗ είναι μιά χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.