Προς το περιεχόμενο

ipcam over web

korgoroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους και πάλι,

έχω ένα πρόβλημα με την ασφάλεια που αφορά το static ip ενός router της otenet συγκεκριμένα το,baudtec tw263r4-a2,

έχω εγκαταστήσει την κάμερα στο δίκτυο και έχω ρυθμίσει και τα port της στο router, παρόλα αυτά δεν μπορώ να δω την κάμερα από το ιντερνέτ

ο πάροχος της κάμερας με ενημερώνει λοιπόν ότι τα router της otenet έχουν ένα παραπάνω layer ασφαλείας και δεν μου επιτρέπει τηω πρόσβαση άμα δεν απενεργοποιηθεί. Άν κάποιος έχει κάποια ιδέα και μπορεί να την μοιραστεί θα τον αγαπούσα πάρα πολύ :P

Με εκτίμηση korgoroth

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ρουτερ, η οτενετ μπλοκάρει τις πόρτες

Θα πας στο my.otenet.gr, μετά ενεργοποίηση επιλέγεις <Αν δεν θυμάστε τα Στοιχεία Πελάτη, πατήστε εδώ> και με τους κωδικούς σου θα κάνεις log in. Μετά πας στο κουτάκι <επιλογή> μετά στον πίνακα που θα σου βγάλει επιλέγεις <αλλαγή> και μετά πάλι <αλλαγή> εκει που λέει για βαθμό προστασίας και απενεργοποιείς από εκεί την ασφάλεια της οτενετ που μπλοκάρει τις πόρτες

Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου, ειχα φαει ωρες ψαχνοντας διακοπτη για το security :P θα το δοκιμασω κα ιτηα ενημερωσω...

κατι αλλο, οταν απο το ιδιο το δικτυο παω μεσω της external ip να δω την καμερα απο τα πορτς που εχω ανοιξει, ειναι πιθανο να μην την βλεπω για τον ιδιο λογο???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ασχημα νεα...

επειδη απο οτι φαινεται το router ανοιγει αμεσα στο port 80 και το default port της καμερας ειναι αυτο δεν μπορω να δω την καμερα απο την τοπικη ip του router και ενω οπως πολυ καλα μου ειπε ο tilbellos η ασφαλεια ηταν up απο την otenet και την κατεβασα, εχω κανει το portforward σωστα πιστευω στο πεδιο virtual server του router (να σημειωθει εδω οτι η camera εχει 3 ports το 80 το οποιο ειναι το default για την δουλεια και τα 6005 κ 6006 τα οποια δεν ξερω ακριβως τι ρολο βαρανε αλλα ο provider της καμερας ειπε οτι χρειαζονται κ αυτα, οποτε τα εκανα με τη σειρα forward)

και ενω εχω static router ip, απο απομακρισμενο υπολογιστη ΔΕΝ μπορω να προσπελασω ουτε το router ουτε την καμερα.... :(

Η καμερα ειναι markas acti τυπου dome IP.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου, ειχα φαει ωρες ψαχνοντας διακοπτη για το security :P θα το δοκιμασω κα ιτηα ενημερωσω...

κατι αλλο, οταν απο το ιδιο το δικτυο παω μεσω της external ip να δω την καμερα απο τα πορτς που εχω ανοιξει, ειναι πιθανο να μην την βλεπω για τον ιδιο λογο???

αν θες να κανεις δοκιμη μεσα απο το δικτυο σου οτι λειτουργει σαν να ησουν απεξω τοτε επειδη πραγματι πολλες φορες δεν παιζει και μπερδευει επειδη ζητας μια ip που εισαι ηδη μεσα τοτε θα πας στις επιλογες του Internet explorer Η του mozilla και θα βαλεις Proxy.otenet.gr ..ετσι θα νομιζει το ρουτερ οτι ερχεσαι απεξω γιατι πραγματι πας διαμεσω Proxy οποτεθα δεις αν δουλευει.το εχω δοκιμασει σε καμερες που δεν μπορουσα να δω με την static μεσα απο το ιδιο το δικτυο και επαιξε.γιατι με την Lan και χωρις port forward θα παιξει οποτε δεν μπορεις να κανεις δοκιμη.αλλος τροπος για δοκιμη ειναι κανας φιλος σου να βαλει teamviewer στο pc και να μπεις στο δικο του και να ανοιξεις απο εκει τις καμερες.

ασχημα νεα...

επειδη απο οτι φαινεται το router ανοιγει αμεσα στο port 80 και το default port της καμερας ειναι αυτο δεν μπορω να δω την καμερα απο την τοπικη ip του router και ενω οπως πολυ καλα μου ειπε ο tilbellos η ασφαλεια ηταν up απο την otenet και την κατεβασα, εχω κανει το portforward σωστα πιστευω στο πεδιο virtual server του router (να σημειωθει εδω οτι η camera εχει 3 ports το 80 το οποιο ειναι το default για την δουλεια και τα 6005 κ 6006 τα οποια δεν ξερω ακριβως τι ρολο βαρανε αλλα ο provider της καμερας ειπε οτι χρειαζονται κ αυτα, οποτε τα εκανα με τη σειρα forward)

και ενω εχω static router ip, απο απομακρισμενο υπολογιστη ΔΕΝ μπορω να προσπελασω ουτε το router ουτε την καμερα.... :(

Η καμερα ειναι markas acti τυπου dome IP.

απο default αμα δεν κανεις port forward την 80 τοτε θα πρεπει οταν χτυπας την static να σε πηγαινει στο ρουτερ (αν στο ρουτερ ειναι ανοιγμενο το Remote management)sthn port 80.

αν εχεις κανει Port forward πρεπει να σε παει στην καμερα.αν παρολα αυτα τρωει κολλημα τοτε αλλαξε την καμερα σε αλλο Port απο το 80 και δωσε πχ το 81.οποτε απο Lan θα την βλεπεις σαν 192.168.1.x:81 ενω απο wan θα την βλεπεις static:81. τα αλλα μπορει να ειναι για streaming δεν ξερω τι αλλο.επισης κλεισε firewall σε ρουτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...