BALABANIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει 4 μερες που πηρα το καινουριο μου iPhone 4!Το προβλημα μου ειναι οτι, απ τη πρωτη μερα στο κατω μερος αριστερα κοντα στην καμπυλη εχει δυο στιγματακια, κ δε μπορω να καταλαβω αν ειναι γρατζουνια η σκουπιδακια απο το εσωτερικο του γυαλιου!!Το κοιταω στο φως και το γυαλι δε φαινετε να ειναι χαραγμενο, απλα υπαρχουν δυο στιγματακια στο εσωτερικο!Το τηλεφωνο το προσεχω πολυ, ουτε καν απ το σπιτι το εβγαλα ακομη κ δε μου επεσε ενοειτε!ετυχε σε κανεναν κατι αναλογο;Να πα στο καταστημα;ποια η γνωμη σας;
K44KK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πηγαινε το στο καταστημα αν σε ενοχλει τοσο..
BALABANIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω ψηφιακη και δεν φαινετε με απλες καμερες απο κινητα!Προσπαθησα...!Αλλα πρεπει να βαλω μια να δειτε τι ακριβως συμβαινει!Δεν ειναι τπτ ιδιατερο απλα ειναι καινουριο κ θα θελα να μην ειχε τπτ πανω... δε ξερω αν ειμαι υπερβολικος!Σημερα θα παω στο καταστημα...!Αυτο το γυαλι του iPhone 4 θα με παιδεψει αρκετα απ οτι φαινετε!!
epir21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες να σου πουν.. Αλλα θα ειναι βλακεία να στο ανοίξουν κτλπ.. Μολίς λυθεί το πρόβλημα βάλε ζελατίνα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..
BALABANIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πηγα παιδια, αψογη εξηπηρετηση το αναγνωρισανε χωρις δευτερη κουβεντα και μου δωσανε αλλο του κουτιου!!Κατευθειαν πηρα κ ενα screen protector, αλλα οσο κ αν προσεξεις καπια σημαδακια αφηνει στη οθονη(απο τριχουλες, χνουδια κτλ!)Αλλα με ενδιαφερει να ειναι το γυαλι οκ και οι σκονες φευγουνε!Θα σταθω στην αριστη εξηπηρετηση τους!(δε γνωριζω αν κανει να πω το καταστημα)
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πηγα παιδια, αψογη εξηπηρετηση το αναγνωρισανε χωρις δευτερη κουβεντα και μου δωσανε αλλο του κουτιου!!Κατευθειαν πηρα κ ενα screen protector, αλλα οσο κ αν προσεξεις καπια σημαδακια αφηνει στη οθονη(απο τριχουλες, χνουδια κτλ!)Αλλα με ενδιαφερει να ειναι το γυαλι οκ και οι σκονες φευγουνε!Θα σταθω στην αριστη εξηπηρετηση τους!(δε γνωριζω αν κανει να πω το καταστημα) φυσικα και κανει, γιαυτο ημαστε εδω για να μαθαινουμε ποια καταστηματα ειναι καλα, ποια να αποφευγουμε κτλ
instinct21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πηγα παιδια, αψογη εξηπηρετηση το αναγνωρισανε χωρις δευτερη κουβεντα και μου δωσανε αλλο του κουτιου!!Κατευθειαν πηρα κ ενα screen protector, αλλα οσο κ αν προσεξεις καπια σημαδακια αφηνει στη οθονη(απο τριχουλες, χνουδια κτλ!)Αλλα με ενδιαφερει να ειναι το γυαλι οκ και οι σκονες φευγουνε!Θα σταθω στην αριστη εξηπηρετηση τους!(δε γνωριζω αν κανει να πω το καταστημα) από που το αγόρασες;;; Όταν γίνεται και κάτι καλό (σπάνια) να το αναφέρουμε!
THEMACHINE Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 από που το αγόρασες;;; Όταν γίνεται και κάτι καλό (σπάνια) να το αναφέρουμε! Συμφωνώ... Πες μας από που το πήρες.
BALABANIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια το πηρα απο τα Public!!Δε περιμενα τετοια συμπεριφορα και εξηπηρετηση πηγα εκει ανασκουμπωμενος, ως συνηθως!!!
instinct21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια το πηρα απο τα Public!!Δε περιμενα τετοια συμπεριφορα και εξηπηρετηση πηγα εκει ανασκουμπωμενος, ως συνηθως!!! interesting... μετά απο τόσα παράπονα που έχω ακούσει για το συγκεκριμένο κατάστημα και τις μούφες προσφορές του, να και κάτι καλό...
BALABANIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε το αντιθετο στη δικια μου περιπτωση!Το καλο πραμα να λεγεται!Κατευθεια με το που το ειδε, ναι λεει εινα απ το εργοστασιο παει για αντικατασταση!Και παει κ φερνει αλλο!!Αυτα ειναι τα καλα!
Pooky(1) Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τέλος καλό λοιπόν. Και φαντάσου ότι σε πολιτισμένες χώρες τέτοια αντιμετώπιση είναι αυτονόητη, εδώ παθαίνουμε πλάκα όταν συμβαίνει. Enjoy your iPhone man!
BALABANIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω!!Pooky(1) αυτο ξαναπες το!!!
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω!!Pooky(1) αυτο ξαναπες το!!! αν σε ενδιαφερουν οι φωτογραφιες παρε απο το app store το Camera+ ειναι τελειο ()
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.