Προς το περιεχόμενο

Κουτι

sane

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πηρα το raven και ειναι απλα εκπληκτικο κουτι....ασε που χωραει και 10 hhd (χωρια τα 2 ssd) η μιτρικη-καρτα γραφικων αεριζονται πολυ καλα απο τους 2 κατω ανεμιστηρες,ενω τα bays απο 2 120αριδες( πρεπει να τους αγορασεις).τα dust filters ειναι με μαγνητι,απλα τραβας,βγαζεις,καθαριζεις και το ξαναβαζεις.απλα να σου πω οτι ειναι λιγο βαρυ....ακομα δεν εχω αλλαξει κουτι για να βαλω τα πραγματα στο raven και το βαρος του ειναι σχεδον ισο με το αλλο μου κουτι με το hardware μεσα....

και κατι ακομα.....δεν νομιζω τα multirama να εχουν αποθεμα...εγω πηρα εκθεσιακο για αυτο σου λεω...απλα να ξερεις οτι αμα παρεις απο εκει,υπαρχουν πιθανοτητες να παρεις εκθεσιακο κομματι

Δημοσ.

Στην αρχη ειχα πει ενα 100αρι μαξ...αλλα μετα ειδα το raven κ σκεφτηκα να κανω μια υπερβαση στα 122...Δ εχω καποιο συγκεκριμενο ποσο,πχ αν κανει κ 130 αν ειναι πολυ καλο θα τα διαθεσω...Αλλα βασικα δεν θα ηθελα να ξεπερναει τα 120...

Δημοσ.

Δεν θα εκφέρω άποψη επί της ουσία - απλά θα πω ότι ένα καλό case ΑΝΕΤΑ το κρατάς για 2 - 3 συστήματα, στο μέλλον. Οπότε, μην κριθεί στα 5 ή 10 ευρώ ;)

Δημοσ.

Μα δε διαφωνω σε αυτο..Ετσι κ αλλιως ειχα πει μαξ 100 ευρω και τωρα σκεφτομαι το raven 3 που εχει μια διαφορα στα 20-25 ευρω...γι αυτο ρωταω κ εσας.....το xigmatek utgard δ ειναι ενα αρκετα καλο κουτι???εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο???

Δημοσ.

Nαι το σκεφτομαι πολυ το utgard...Στην αρχη θα εχω την ψυκτρα του ι5 2500k και μετα θα βαλω ή αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm ή αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A70-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm .....Μηπως εχετε να μ προτεινετε κ κανενα αλλο εκτος το utgard???ή ειναι η καλυτερη επιλογη???

Δημοσ.

Πολυ ωραιο ειναι κ αυτο αλλα δ μ αρεσει καθολου π ειναι ασημενιο το εσωτερικο...Εγω θελω να ειναι μαυρο....

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω ομως δεν εχουν μεγαλες διαφορες το advanced με το x .....Το advanced σε σχεση με το utgard τι λετε?

Δημοσ.

Εγω παλι μπορω να σου προτεινω το Utgard στα λεφτα που θελεις μιας και αυτο ειναι αυτο που εχω εγω και με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημένο.Και βαζεις και την ψυχτρα corsair A70 μαζι με το κουτι και εισαι μια χαρα.τα Links απο το πλαισιο τα εχεις αλλα παρε και του visionstudio.

Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U01 ΤΙΜΗ 78.11 €

Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U02 ΤΙΜΗ 87.03 €

Corsair Air Series A70 ΤΙΜΗ 38.66 €

Xigmatek XLF XLF-F1253 ΤΙΜΗ 8.17 €

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...