LocoBun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν απο 5 μερες το πανω πισω ανεμιστηρακι σταματησε να λειτουργει. ο υπολογιστης μου εκλεινε απο υπερθερμανση αλλα ημουνα σιγουρος οτι δεν ηταν απο σκονη αφου το ειχα φυσηξει πριν ενα μηνα. Κοιταξα πισω στον υπολογιστη και παρατηρησα οτι το ανεμιστηρακι δεν λειτουργει. δεν ξερω ποιο σημειο του υπολογιστη ειναι ακριβως αυτο αλλα νομιζω πως ειναι ο τροφοδοτης. τελοσπαντων. βρηκα ενα τροπο να κανω το ανεμιστηρακι να λειτουργει, το εσμπρωχνα λιγο με μια οδοντογλυφιδα μεσα απο τις τρυπες πισω και μετα επερνε μπρος κανονικα. 3 μερες αφου τον ανοιγα ετσι αρχισε να σβηνει παλι. επιανα το κουτι κ δεν ηταν ζεστο οπως οταν παθαινε υπερθερμανση. μετα αρχισα να ακουω εναν ηχο που ηταν σαν ηλεκτρισμος και προερχοταν πισω απο το ανεμιστηρακι. λεφτα δεν εχω να το κοιταξω και θα ηθελα να δω αν μπορειτε να με βοηθησετε να βρω τι εχει κ αμα μπορω να το φτιαξω μονος. συνηθως κλεινει μονος του μετα απο κανα τεταρτο αλλα αυτη τη φορα κραταει ακομα και εχει περασει μισαωρο αν κ κανει που και που αυτον τον ηχο
cloak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλως ηρθες στο forum. Πρεπει να μας πεις ποσο παλιο ειναι το συστημα σου και απο τι αποτελειται. Απ' την περιγραφη σου μια γρηγορη απαντηση ειναι οτι φταιει το τροφοδοτικο. Αν ειναιτροφοδοτικο και μαλιστα παλιο μονος σου δεν θα μπορεσεις να το φτιαξεις, θελει αλλαγη
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Κατά 99,9% είναι το τροφοδοτικό! Και όχι μονος σου δεν μπορεις να το φτιάξεις.. πρέπει να παρεις ένα ποιοτικό καινούργιο!!
LocoBun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 επεξεργαστης Inter Core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33 GHz 2.34 GHz μνημη ram 4gb λειτουργικο windows vista home basic 32-bit καρτα γραφικων Ati ASUS EAH4670 τωρα πρεπει να κλεινω τα 2 χρονια και δν ειχα ποτε σοβαρο προβλημα π να χρειαζεται να το παω σε τεχνικο και δεν εχω αλλαξει κανενα κομματι του. και αμα χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο ποσο περιπου θα κοστισει ενα?
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Για ένα ποιοτικό που να σηκώνει άνετα το συστημα σου υπολογισε γύρω στο 50αρικο!! http://www.skroutz.gr/s/345361/Corsair-Builder-Series-CX430-V2.html http://www.skroutz.gr/s/343393/Corsair-Builder-Series-CX500-V2.html
LocoBun Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ψαχνω για κατι φτηνο γιατι απο οικονομικα δεν ειμαι και τοοοσο καλα.. αλλα να κραταει γτ ειμαι gamer και δεν θελω να μην μπορω να παιζω παιχνιδια επειδη εκανα σαπια επιλογη τροφοδοτικου
stm00192 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το πιο οικονομικό και σωστό τροφοδοτικο που μπορεις να πάρεις και θα σου κρατήσει το σύστημα ανετα είναι το πρωτο που σου παρέθεσα οτιδήποτε φθηνότερο είναι ρίσκο!!
Thanos1972 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ καλα τα corsair και μην πας σε κατι λιγοτερο σε τιμη και μαρκα.εγω για ενναλακτικη σου προτεινω και αυτο Fortron HEXA 500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.