farfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα το laptop μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Ενώ το έχω ανοιχτό και τρέχω διάφορα προγράμματα αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη και κολλάνε όλα.Δεν δουλεύει ούτε το ποντίκι ούτε το alt+ctrl+del δεν πιάνει και αναγκάζομαι να το σβήσω από το κουμπί ενεργοποίησης. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;
farfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Και ξαφνικά μου ξανακολλάει και τώρα τα βλέπω όλα σε ανάλυση 800x600.Όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να την αλλάξω ούτε να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση ως οθόνη(σύνδεση με hdmi). Με τόσο χαμηλή ανάλυση δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφού όλα είναι τεράστια. Πρόβλημα στην οθόνη;Στην κάρτα γραφικών;Τι να μπορώ να κάνω πριν το στείλω σε τεχνικό;
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Για αρχή επανεγκατέστησε τους driver της gpu..!
farfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το προσπάθησα πριν λίγο αλλά δεν άλλαξε κάτι.
farfan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Του έκανα format μήπως είναι λειτουργικό το θέμα αλλά και πάλι το πρόβλημα υπάρχει. Το laptop είτε θα ανοίγει κανονικά και ξαφνικά θα μου βγάζει μπλε οθόνη(κάτι για την μνήμη νομίζω λέει) και κάνει επανεκκίνηση.Είτε δεν θα ανοίγει καθόλου παρά μόνο σε safe mode και αυτό στην χαμηλότερη ανάλυση(δεν αλλάζει) και με την οθόνη να έχει διάφορες γραμμές κτλ. Αν και δεν γνωρίζω πολλά υποψιάζομαι πρόβλημα με την μνήμη ή μπορεί και να τα έπαιξε η κάρτα γραφικών αφού το laptop ανέβαζε πολύ θερμοκρασία.
farfan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν βλέπω φως στον ορίζοντα έχετε να μου προτείνετε κάποιον τεχνικό;Ψάχνω κάποια προσιτή λύση και αν με συμφέρει να μου το επισκευάσει... Προτάσεις εδώ ή με π.μ. δεκτές.
soum_t Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα καποτε ειχα ενα fujitsu siemens amilo pi1556. Ηταν το μοντελο που εβγαζε προβλημα στην καρτα γραφικων συνηθως καιγοταν. Την πρωτη φορα δεν ανοιγε καθολου ανοιγα τ λαμπακια ολα αλλα οχι η οθονη. Ετσι βρηκα μια εταιρεια στη θες/νικη ( την παραθετω παρακατω) που επισκευαζε την ηδη υπαρχων καρτα. Το εστειλα λοιπον και με 120 ευρω περιπου με τα μεταφορικα μου τον εφτιαξε . Μ ειπαν επισης οτι χρειαζετε μια συντηρηση καθε εξι μηνες . Ποτε δεν τ στειλα ξανα ουτε το καθαρισα απξ βλακεια μ κ μετα απο εναμιση χρονο εκανε τα ιδια με το δικο σ. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους μ ειπαν οτι ειναι η καρτα γραφικων παλι κνοτι ισως ηθελε μια μικρη επισκευη. Το αφησα και ειπα να παρω ενα καινουριο . Η εταιρεια ειναι CoMpUtEr SysTems Imvrou 23, Neapoli, 56728, Thessaloniki, Greece . Tel. 00302310672799 Υ.Γ. Αν εχεις σκοπο να τον επισκευασεις και ειναι οντως η καρτα γραφικων, ειναι η μονη που βρηκα π ν επισκευαζει το υπαρχον chipset της καρτας.
billkolias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα καποτε ειχα ενα fujitsu siemens amilo pi1556. Εχω το ιδιο ακριβως,δουλευει ρολοι εδω και περιπου 10 χρονια.
soum_t Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεκτο. Αλλα πριν δεκα χρονια δεν υπηρχαν διπυρινοι. Αρα ουτε και το συγκεκριμενο μοντελο...!!!!
billkolias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το δικο μου φοραει εναν μονοπυρηνο celeron
soum_t Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αρα δεν μιλαμε για το ιδιο. Αυτο π αναφερω εγω εχει διπυρηνο στα 2.0 ghz 2 gb ram και nvidia 512 mb δεν θυμαμαι ακριβως ποια. Αυτα εβγαζαν προβλημα με την καρτα...
pmel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου αν δεν το φτιαξουν αυτοι δεν στο φτιαχνει κανενας,αν θες ακουσε με αν δεν θες αστο.κανουν επισκευη motherboard και δεν ειναι μεταπωλητες.εμενα το turbo-x μου μου το γλυτωσαν με 140€ και το πλαισιο ηθελε 70€ εργασια και 340€ για αντικατασταση motherboard γιατι φυσικα δεν εχουν ιδεα απο επισκευες.
soklhtos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια δεν πηγε το μυαλο κανενος οτι μπορει και απο τις θερμοκρασιες;! κοιτα αν ξερεις να ανοιγεις λαπτοπ καντο η δες και στο youtube πως το κανουν και πηγενε αγορασε παστα για τον επρξεγαστη ισως εχει ξεραθει και συκονει υπερβολικη θερμοκρασια η στην καρτα γραφικον!... βεβεα παιζει και απο κανεναν ιο να γινετε αυτο κατεβασε κανα antivirus και σκαναρετο.
bakass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εκτος απο να ξαναεγκαταστησεις drivers της gpu δοκιμασε και να βαλεις αλλους.......καμια παλιοτερη εκδοση π.χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.