Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το laptop

farfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το laptop μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα.

Ενώ το έχω ανοιχτό και τρέχω διάφορα προγράμματα αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη και κολλάνε όλα.Δεν δουλεύει ούτε το ποντίκι ούτε το alt+ctrl+del δεν πιάνει και αναγκάζομαι να το σβήσω από το κουμπί ενεργοποίησης.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Και ξαφνικά μου ξανακολλάει και τώρα τα βλέπω όλα σε ανάλυση 800x600.Όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να την αλλάξω ούτε να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση ως οθόνη(σύνδεση με hdmi). Με τόσο χαμηλή ανάλυση δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφού όλα είναι τεράστια.

Πρόβλημα στην οθόνη;Στην κάρτα γραφικών;Τι να μπορώ να κάνω πριν το στείλω σε τεχνικό;

Δημοσ.

Του έκανα format μήπως είναι λειτουργικό το θέμα αλλά και πάλι το πρόβλημα υπάρχει.

Το laptop είτε θα ανοίγει κανονικά και ξαφνικά θα μου βγάζει μπλε οθόνη(κάτι για την μνήμη νομίζω λέει) και κάνει επανεκκίνηση.Είτε δεν θα ανοίγει καθόλου παρά μόνο σε safe mode και αυτό στην χαμηλότερη ανάλυση(δεν αλλάζει) και με την οθόνη να έχει διάφορες γραμμές κτλ.

Αν και δεν γνωρίζω πολλά υποψιάζομαι πρόβλημα με την μνήμη ή μπορεί και να τα έπαιξε η κάρτα γραφικών αφού το laptop ανέβαζε πολύ θερμοκρασία.

Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω φως στον ορίζοντα έχετε να μου προτείνετε κάποιον τεχνικό;Ψάχνω κάποια προσιτή λύση και αν με συμφέρει να μου το επισκευάσει...

Προτάσεις εδώ ή με π.μ. δεκτές.

Δημοσ.

Καλησπερα καποτε ειχα ενα fujitsu siemens amilo pi1556.

Ηταν το μοντελο που εβγαζε προβλημα στην καρτα γραφικων συνηθως καιγοταν.

Την πρωτη φορα δεν ανοιγε καθολου ανοιγα τ λαμπακια ολα αλλα οχι η οθονη. Ετσι βρηκα μια εταιρεια στη θες/νικη ( την παραθετω παρακατω) που επισκευαζε την ηδη υπαρχων καρτα. Το εστειλα λοιπον και με 120 ευρω περιπου με τα μεταφορικα μου τον εφτιαξε . Μ ειπαν επισης οτι χρειαζετε μια συντηρηση καθε εξι μηνες . Ποτε δεν τ στειλα ξανα ουτε το καθαρισα απξ βλακεια μ κ μετα απο εναμιση χρονο εκανε τα ιδια με το δικο σ. Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους μ ειπαν οτι ειναι η καρτα γραφικων παλι κνοτι ισως ηθελε μια μικρη επισκευη.

Το αφησα και ειπα να παρω ενα καινουριο .

Η εταιρεια ειναι

CoMpUtEr SysTems

Imvrou 23, Neapoli, 56728,

Thessaloniki, Greece .

Tel. 00302310672799

Υ.Γ.

Αν εχεις σκοπο να τον επισκευασεις και ειναι οντως η καρτα γραφικων, ειναι η μονη που βρηκα π ν επισκευαζει το υπαρχον chipset της καρτας.

Δημοσ.

Αρα δεν μιλαμε για το ιδιο.

Αυτο π αναφερω εγω εχει διπυρηνο στα 2.0 ghz 2 gb ram και nvidia 512 mb δεν θυμαμαι ακριβως ποια.

Αυτα εβγαζαν προβλημα με την καρτα...

Δημοσ.

φιλε μου αν δεν το φτιαξουν αυτοι δεν στο φτιαχνει κανενας,αν θες ακουσε με αν δεν θες αστο.κανουν επισκευη motherboard και δεν ειναι μεταπωλητες.εμενα το turbo-x μου μου το γλυτωσαν με 140€ και το πλαισιο ηθελε 70€ εργασια και 340€ για αντικατασταση motherboard γιατι φυσικα δεν εχουν ιδεα απο επισκευες.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν πηγε το μυαλο κανενος οτι μπορει και απο τις θερμοκρασιες;! κοιτα αν ξερεις να ανοιγεις λαπτοπ καντο η δες και στο youtube πως το κανουν και πηγενε αγορασε παστα για τον επρξεγαστη ισως εχει ξεραθει και συκονει υπερβολικη θερμοκρασια η στην καρτα γραφικον!... βεβεα παιζει και απο κανεναν ιο να γινετε αυτο κατεβασε κανα antivirus και σκαναρετο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...