Junior22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ηθελα να μαθω αν γινεται o/c ο i5 2500k σε συστημα ΧΩΡΙΣ ψυκτρα..η θηκη ειναι η silencio της coolermaster και εχει ηδη δυο ανεμιστηρακια και θεωρησα περιττη την αγορα ψυκτρας..η μητρικη ειναι η Gigabyte Z68X-UD3P B3..αν γινεται o/c στο πισι μου θα ηθελα οσο πιο αναλυτικα γινεται γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα το κανω.εχω ακουσει παντως πως ειναι ευκολο και φτανει ανετα στα 4.7 Ghz..ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 4,7 με την μαμά ξέχνα το,ούτε καν! για αρχή μπές στο bios και άλλαξε τον multiplier σε 40 και δώσε manual vcore 1,2..μπές windows και κάνε stress test να δείς πώς είσαι απο θερμοκρασίες...για ότι δεν κατάλαβες πές μου να στο εξηγήσω καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 πρωτον σιγουρα δεν υπαρχει θεμα με την ψυκτρα που δεν εχω?δεν θελω να τον καψω..και το τρφοδοτικο μου ειναι της coolermaster στα 650watt..η μητρικη τι προβλημα εχει ωστε να μην ανεβω αργοτερα στα 4.7?και πως γινεται το stress test? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γράψε στο google Intel Burn Test 2.52 kai HWmonitor και κατέβασέ τα. Το πρώτο είναι το stress test , με το δεύτερο θα βλέπεις τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή σου. Κάνε όπως σου είπε ο doc. Βάλε το multiplier στα 40 και το vcore στο 1.2 από το bios , έπειτα μπες στα Windows , τρέξε τα δυο προγραματάκια και πάτα το Start στο Intel burn test. Αν σε κάποια στιγμή δεις ότι η θερμοκρασία του επεξεργαστή σου πάει κοντά στα 90 (είναι τα CPU core 0-3 στο HWmonitor) σταμάτα το stress test. Περιμένουμε νέα σου. Γενικά ξεκινάς από τα χαμηλά και ανεβένεις , όσο στο επιτρέπει η θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 με την μαμά ψύκτρα όπως είπε και ο μάνος ούτε να το σκέφτεσε για να πάς φηλά... μέχρι τα 3,8 θα είσαι οριακά απο temp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 οκ.θα το δοκιμασω και θα σας πω..μηπως μπορειτε να προτεινετε καμια καλη αλλα οικονομικη ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 σε τι budget? με αυτήν θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα με 30€ υπαρχει?αλλα να ειναι καλη.γιατι αν βγει μαπα χαλαλι τα 10 παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 κοίτα στα 30 δεν έχω δεί κάτι καλό... αυτήν που σου είπα την έχω δεί πάνω στον 2500 και τον πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 οκ.αν την αγορασω θα μπορεσω να αυξησω στα 4.6 -4.7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ναι και άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 οκ.ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τίποτα και για ότι θέλεις εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ναι και άνετα. Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας.. Αν το τσιπάκι του ζητάει πάνω από 1.4 V για 4.6-4.7 Ghz τότε μάλλον θα πάει για 4.5 Σε κάθε περίπτωση η ψύκτρα αυτή είναι μια χαρά και θα μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα σε σχέση με την μαμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ, εξαρτάται απ' το κομμάτι πόσο ψηλά θ' ανέβει. Ο δικός μου για τα 4.7GHz απαιτεί 1.380-1.392V με την Η80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα