firegarden Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα.Θα ηθελα να εκφρασω τη γνωμη μου σχετικα με τις πολιτικες συζητησεις. Γνωριζω απο τον κανονισμο οτι απαγορευονται, χωρις βεβαια ποτε να καταλαβω τον λογο. Παρολα αυτα,η κατασταση της χωρας ειναι τετοια που αν μη τι αλλο, ειναι σιγουρα γονιμο να γινονται τετοιου ειδους συζητησεις. Απο τη στιγμη που υπαρχουν threads πχ.για τον αθλητισμο, οπου η πολωση ειναι πολυ μεγαλη και ο οπαδισμος ιδιαιτερα εμφανης, πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις. Ευχαριστω.
Giorgos09 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνω. Αν υπαρχει σοβαρη συζητηση στα ιδια σοβαρα πλαισια οπως στα αλλα θεματα γιατι απαγορευεται? (φασισμος)
TH_boy_20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις Βρόντα δες εδώ σοβάρη απάντηση απο moderator Εντωμεταξύ, οτιδήποτε περιλαμβάνει Τζέφρι, Σαμαράδες, έμμεσες ή ευθείες αναφορές σε κόμματα και οτιδήποτε άλλο, κλειδώνεται επιτόπου, γιατί δυνατότητα δεν υπάρχει να γίνεται edit σε τόσα μηνύματα. Ευχαριστώ. Αλλώστε τα blogs τα forums ελέγχονται απο την κυβέρνηση πια.... μην πούμε τίποτε κακο ή χαρακτηρίσουμε τον Γεωργάκη Τζέφρη και φάει καμιά μύνηση το insomnia... Οταν λες ότι απαγορεύται η πολιτικη συζήτηση σημαίνει απαγορεύεται δεν την ξεκινάς και μετα απο 5-6 σελίδες την κόβεις δεν λέω υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εκτροχιασμου αλλά αμα θέλεις το ελέγχεις.. φίλε για πολιτικές συζητήσεις και γενικά για σοβαρά θέματα (θα συμπλήρωνα) ψάξου αλλού....
tigergreg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλωστε απο ιδεοληπτικους και γελοιους σαχλαμαρακηδες πηξαμε τον τελευταιο καιρο. Αστο καλυτερα. Και οπως λεγαμε παλιοτερα...."δωσαμε-δωσαμε"....
TH_boy_20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλωστε απο ιδεοληπτικους και γελοιους σαχλαμαρακηδες πηξαμε τον τελευταιο καιρο. Αστο καλυτερα. Και οπως λεγαμε παλιοτερα...."δωσαμε-δωσαμε".... ανοιξε την ΤV σου τοτε να ακουσεις σοβαρές συζητήσεις
kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 φίλε για πολιτικές συζητήσεις και γενικά για σοβαρά θέματα (θα συμπλήρωνα) ψάξου αλλού.... για πες κανένα ψιλοσοβαρό. δεν έχω ψαχτεί , και δυστυχώς σε όσα έχει τύχει να σερφάρω, έχω διαβάσει τις απίστευτες βλακείες.. Από τον αρθρογράφο, γιατί αν πούμε για τους σχολιαστές.......
tigergreg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ανοιξε την ΤV σου τοτε να ακουσεις σοβαρές συζητήσεις Τοχω κοψει το σπορ εδω και 10 χρονια. Αλλα μην διατηρεις τις ψευδαισθησεις οτι οι "αλλοι συζητητες" ειναι σοβαροτεροι. Ιδιοι "τραμπουκοι του ιντερνετ" ειναι οι περισσοτεροι και ως επι το πλειστον μαγκιτες των πληκτρολογιων. Κοντολογις "με τα λογια μαρα-μαρα με τα χερια κουλαμαρα". για πες κανένα ψιλοσοβαρό. δεν έχω ψαχτεί , και δυστυχώς σε όσα έχει τύχει να σερφάρω, έχω διαβάσει τις απίστευτες βλακείες.. Από τον αρθρογράφο, γιατί αν πούμε για τους σχολιαστές....... Ετσι. www.yatabaza.com η πλειοψηφια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Οι Όροι Χρήσης του forum απαγορεύουν τη δημοσίευση αμιγώς πολιτικών μηνυμάτων. Όταν αλλάξουν οι Όροι Χρήσης του forum, η αλλαγή θα γνωστοποιηθεί στα μέλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.