Kill_bill2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Έχω ένα pc με RAM 195mb ram! Celeron P4 στα 2.5Ghz. Ποιο Linux προτείνετε; Διάβασα μερικά review στο net και δεν κατάλαβα γιατί δεν τις ξέρω τις διανομές. Έχω βάλει ubuntu και opensuse οπότε δεν είναι εντελώς άσχετος. Ούτε όμως και σχετικός με linux. Θέλω 1) να έχει εύκολη εγκατάσταση ( σε στυλ ubuntu ή suse) 2) ταχύτητα στο Browsing και να έχω firefox ή chrome. Γιατί φοβάμαι συμβατότητα με ιστοσελίδες πχ όπως αεροπορικές εταιρίες, φόρμες συμπλήρωσης στοιχείων κτλ 3) Ελληνική γλώσσα στο keyboard και να εμφανίζονται τα Ελληνικά fonts στα Ελληνικα websites.(Δεν θέλω encoding problems) Αυτά τα 2 θέλω. Χωρίς αυτά δεν θέλω κάτι. Βλέπω προτείνουν ένα slitaz σαν top choice, και σαν υπόλοιπα προτείνουν pupy linux, lubuntu, CrunchBang.
tritonas00 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 με 192mb ram ξεχνας τον firefox. για την διανομη αφου δεν θες να το στησεις απο την αρχη ωστε να εχεις επιθυμητο αποτελεσμα τοτε και γω προτεινω slitaz.
Kill_bill2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 chrome θέλω. Είπα FF γιατί το είχε το slitaz μέσα. Βάζω και opera αν είναι να πηγαίνει καλύτερα και να έχει όσα ζήτησα. http://vanilla.slitaz.org/index.php?p=/discussion/2631/how-to-download-google-chrome/p1
chaosmaster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Puppy linux.αν θυμαμαι καλα θελει μονο 28 ram για να τρεξει..
disqualified Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 2) ταχύτητα στο Browsing Αυτο με 195ΜΒ RAM αμφιβαλλω αν ειναι στη σφαιρα του εφικτου
sdim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Antix. Σίγουρα μια από τις πολύ καλές επιλογές για παλιότερα μηχανήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.