Προς το περιεχόμενο

Σπασμένες usb σε laptop

PCmaniac1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι και γκαντεμης γιατι αυτο το μοντελο εχει ΜΟΝΟ 2 θυρες, σχεδον ολα εχουν 3, οποτε θα εβαζες ενα χαμπακι και θα τελειωνε η ιστορια... Δεν εχει ουτε εξπρες οποτε θελεις μοντα οπωσδηποτε...

Δημοσ.

Πρακτικά δεν πρόκειται να τον βρει όμως τον κατάλληλο. Εκτός κι αν συνεννοηθείτε κι αναλάβεις.

Βρισκεις βρισκεις,πρεπει απλα να ψαχτει καλα ο κοσμος και οχι να εφησυχαζετε στα χερια της καθε αντιπροσωπειας.

Ρωτωντας πας στην πολη δεν ελεγαν οι παλιοι?

Δημοσ.

Έχω ένα laptop acer και μου έχουν σπάσει η 2 usb. Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπανε ότι επικοινώνησαν με την εταιρεία. Οι usb είναι ενσωματωμένες στην μητρική και πάει 420 ευρώ για αντικατάσταση και 80 ευρώ η εργασία σύνολο 500 ευρώ (τόσο έκανε το laptop πριν 10 μήνες που το πήρα).

Εγγύηση έχω όμως μου είπανε ότι δεν καλύπτετε από την εγγύηση αυτή η ζημιά! Από το να δώσω 500 ευρώ το πήρα πίσω.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω έστω μια usb? Αν βρω το μοντέλο της μητρικής μπορώ να την αλλάξω μόνος μου?

Μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω τα 500 ευρώ?

Καταρχάς η τιμή για τον συγκεκριμένη μητρική είναι 120-140 ευρώ + φπα, όχι 420 όπως σε ενημέρωσαν.

Δεύτερον μπορεί να γίνει αντικατάσταση των θυρών usb, αν δεν έχει πειραχτεί το board δεν είναι κάτι δύσκολο. Διαφορετικά όπως αναφέρθηκε θέλει "πατέντα".

Δημοσ.

Μπορώ να προσφέρω λύση όπως λέω παραπάνω ...

Υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος με τα κατάλληλα εργαλεία και απεριόριστη υπομονή και πείρα σε αυτά ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...