katchris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω πρόγραμμα σύνδεσης από την wind γίνεται με κάποιο τρόπο στην ίδια sim να βάλω και νούμερο what's up? Το νούμερο της σύνδεσης δεν θέλω να το χάσω γιατί είναι σε εταιρικό πρόγραμμα. Διάβασα επίσης και για έναν αντάπτορα με 2 sim αλλά δεν ξέρω αν θα γίνεται οι 2 sim να λειτουργούν ταυτόχρονα ώστε να έχω και τα 2 νούμερα?
drillgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις μια συνδεση και ενα whats up. Δεν μπορεις να κλωνοποιησεις την sim της συνδεσης και εχεις και διαφορετικες εταιριες συνεπως και η λυση του 2 in 1 δεν μπορει να εφαρμοστει. Αρα η μονη λυση ειναι να παρεις ενα κινητο με 2 sim πχ απο nokia τα x1-01 η c2-00.
katchris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις μια συνδεση και ενα whats up. Δεν μπορεις να κλωνοποιησεις την sim της συνδεσης και εχεις και διαφορετικες εταιριες συνεπως και η λυση του 2 in 1 δεν μπορει να εφαρμοστει. Αρα η μονη λυση ειναι να παρεις ενα κινητο με 2 sim πχ απο nokia τα x1-01 η c2-00. Αντάπτορας για 2 sim έχω δει πως κυκλοφορεί στην αγορά!!! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω οι 2 sim να λειτουργούν ταυτόχρονα!! Γίνεται κάτι τέτοιο? Aν όχι πιθανότητα να ακολουθήσω τη λύση για αγορά τηλεφώνου με 2 sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.