Προς το περιεχόμενο

Refund Paypal - Πώς ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια αγορά από ebay και τελικά είναι να μου κάνουν refund. Γνωρίζει κανείς ποιά διαδικασία ακολουθώ ? Το ξεκίνησα αλλά έφτασα μέχρι του σημείου που λέει "issue refund" και το paypall ζητάει προμήθεια 1 ευρώ για την συναλλαγή και σταμάτησα για να μην κάνω τίποτα λάθος.

Δημοσ.

Ο seller ειναι αυτος που θα σου στειλει πισω τα λεφτα. Εσυ δεν κανεις κατι.

android.png

Επειδή έχουν περάσει 60 μέρες από την ημερομηνία αγοράς πρέπει να κάνω αυτή την διαδικασία.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί τελικά ούτε ο πωλητής ήξερε την διαδικασία. Μου έκανε refund στο λογαριασμό μου το ποσό τις παραγγελίας σε £ (GBP).

Τώρα πώς μπορώ να χρησιμοποήσω το ποσό αυτό για άλλη αγορά ?. Θα κάνω την νέα αγορά μέσο paypall και αυτοί θα υπολογίσουν και τα χρήματα που έχω ήδη στον λογαριασμό μου ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ?

Δημοσ.

Θα μπεις στον λογαριασμό σου στην paypal και θα δεις αν στο υπόλοιπο προστέθηκε και αυτή η επιστροφή,μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες,μόλις μπουν είναι κανονικά στην διάθεσή σου.

Δημοσ.

ειτε θα τα χρησιμοποιησεις μεσω του paypal για την επομενη αγορα τα χρηματα αυτα, ειτε θα τα βαλεις στην καρτα σου που συνδεεις με το paypal και θα αθροιστουν δηλαδη με τα υπολοιπα(που τυχον εχεις μεσα) και θα τα χρησιμοποιησεις απο εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...