Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την σύνδεση στο ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν από περίπου 3 βδομάδες εκάνα αίτηση για double play στην hol το σάββατο μου ήρθε μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε .Όμως η ταχύτητα είναι υπερβολικά χαμηλή(6mps έχω βάλει).Εποικοινωνησα λοίπον σήμερα και μου είπαν ότι μπορεί είτε το router, είτε να φωνάξω ηλεκτρολόγο για να κοιτάξει τις συνδέσεις. Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

το ρούτερ είναι συνδεδεμένο μόνο του στην πρίζα την τηλεφωνική;

-Τηλέφωνα υπάρχουν στο σπίτι; στην ίδια πρίζα με το ρούτερ ή σε άλλη;

εαν είναι στην ίδια έχεις βάλει splitter ;;

αν είναι σε διαφορετική χρειάζεται ένα φιλτράκι σε κάθε πρίζα που μπαίνει συσκευή τηλεφώνου ...

τσέκαρε αυτά και πες μας. Α επίσης τα στατιστικά της γραμμής σου καλό είναι να δούμε.

Δημοσ.

Υπάρχουν 3 τηλέφωνα στο σπίτι .Στην ίδια μπρίζα μέσω spliter συνδέονται ένα τηλέφωνο με το router.Τα στατιστικά της γραμμής πως μπορώ να τα δω;

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν από περίπου 3 βδομάδες εκάνα αίτηση για double play στην hol το σάββατο μου ήρθε μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε .Όμως η ταχύτητα είναι υπερβολικά χαμηλή(6mps έχω βάλει).Εποικοινωνησα λοίπον σήμερα και μου είπαν ότι μπορεί είτε το router, είτε να φωνάξω ηλεκτρολόγο για να κοιτάξει τις συνδέσεις. Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Στο παρελθόν είχες internet από άλλη εταιρεία; Αν ναι, σε τι ταχύτητες κλείδωνες;

Δημοσ.

Το ευκολότερο που μπορείς να κάνεις ειναι να χτυπήσεις κουδούνι σε 2-3 γείτονες που εχουν Internet και να ρωτήσεις σε τι ταχύτητες κλειδώνουν αυτοί. Οι γείτονες να ειναι σε απόσταση το πολύ ένα τετράγωνο από το σπίτι σου και το ιδανικό ειναι να ειναι στην ίδια πολυκατοικία.

Αν και αυτοί κλειδώνουν 5-7 τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν κλειδώνουν 10+ βλέπουμε τι να κοιτάξεις

Δημοσ.

στα άλλα 2 τηλέφωνα έχει φίλτρα; για τα στατιστική πρέπει να μπείς στο μενού του ρούτερ. συνήθως Http://192.168.1.1 αν χρειαστεί κωδικό και username τα γράφει απο κάτω συνήθως και κάπου εκεί θα βρείς για snr attenuation συγχρονισμό κτλπ

επίσης κάνε αυτό που σου προτείνει .. να δείς πως παίζουν οι γείτονες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...