nikosmakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω το παρακατω προβλημα στο laptop μου. Καταρχας το μοντελο ειναι Link και το προβλμα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης βαζω να δω ταινια με WML VLC και παει λεγοντας και μετα απο καποια ωρα μου βγαζει στην ταινια σαν πρασινη οθονη και χαλαει το χρωμα εχω δοκιμασει αρκετες ταινιες και κανει το ιδιο. επισης να προσθεσω οτι εχω και εξωτερικο dvd rom που το συνδεω με usb στο laptop και μου κανει παλι τα ιδια μπορει να βοηθησει καποιος?
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο στις ταινίες; Τα Windows φαίνονται κανονικά;
vaggospat13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο στις ταινίες; Τα Windows φαίνονται κανονικά; οταν μιλαμε για ταινιες εννοείς dvd η καποιο αρχειο avi;
nikosmakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον παιδια διορθωση το προβλημα παρουσιαζεται οταν βαζω ταινια dvd η avi να παιξει με το WMP ενω με το VLC παιζει κανονικα και το κανει και με το εξωτερικο DVD rom που εχω. τα Windows ναι φενονται κανονικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα
xristoforos89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 CCCP ή http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.