gildo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, elpaso1 είπε Γνωρίζετε από που μπορώ να βρω το fifa 18 σε καλή τιμή; Δεν θέλω να το αγοράσω σε φυσική μορφή, καθώς δεν έχει αξία με το πέρασμα του χρόνου. Δε το βρίσκω κάτω από 32 ευρώ πουθενα. Να το πάρω από instant gaming? To ειχε το origin πριν κατι μερες 23,99.Το εψαχνα και εγω για πιο φθηνα αλλα τελικα το πηρα απο το origin στα 23,99.
FORIS78 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 τελικα μου εκαναν full reffund το ποσο απο kinguin και πηρα και το ds3 τζαμπα μια χαρα 2
Brandtobrand Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Vendetta - Curse of Raven's Cry Deluxe Edition (Steam) @5.98 EU στο kinguin. Πειρατικό rpg, με κακή φήμη, προσωπικά όμως σε αυτή την τιμή τα αξίζει.
panagiotis54 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 αν εχει κακη φημη γιατι να το αγορασεις?? δεν υπαρχουν αλλοι τροποι και κυριως αλλα παιχνιδια για να παιξεις? :/
Brandtobrand Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε αν εχει κακη φημη γιατι να το αγορασεις?? δεν υπαρχουν αλλοι τροποι και κυριως αλλα παιχνιδια για να παιξεις? :/ Άμα βασιζεσαι στην φήμη, σωθηκες. Μπορείς να έχεις και προσωπική άποψη, όπως προείπα για 7 ευρώ που το είχα αγοράσει εγώ μου άρεσε, ανεξαρτήτου καλής κακής φήμης. Δες, διάβασε, δοκιμασε και κρίνε μόνος σου. Κακή φήμη απέκτησε κυρίως για τεχνικής φύσεως ζητήματα, κάποια εκ των οποίων διορθώθηκαν σήμερα.
mesfigas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Θελω να αγορασω απο G2Play Ειχε κανεις προβλημα στο παρελθον να του ακυρωσουνε το κλειδη απο G2play ? πολυ φθηνοτερο απο steam
elpaso1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο instant gaming αγορασα το fifa 18, εδω και 2 εβδομαδες, κανενα προβλημα! Με το που εγινε η αγορα, το κλειδι ηρθε αμεσως στο e-mail. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από elpaso1
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) instant gaming είναι άψογο έχω αγοράσει αρκετά παιχνίδια και έχεις όπως λέει και η ονομασία instant τον κωδικό σου. Απίθανο! Επίσης μόλις έκανα αγορά απο cdkeys στα 20 ευρώ το Forza Horizon3 πακέτο με το bundle του ,hot wheels για (Χ1 και windows) λειτουργησε απευθείας βάζοντας τον κωδικό στο microsoft store! Επίσης δίνει μαζί με την αγορά κωδικό δώρο το AC unity για xbox one Νομίζω είναι πολύ καλό πακέτο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Prof_Chaos
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Εξαπάτηση σε γνωστό site Καλησπέρα, πραγματοποίησα μια αγορά ενός game από το gamivo.com, μόλις έγινε η πληρωμή με χρεωστική χωρίς το customer protection programme του site, μου στέλνουν οι αθεόφοβοι ένα email σας το ποστάρω εδω, φυσικά και αρνήθηκα κι ζήτησε επιπλέον refund, έχω ανοίξει και case, μου έκαναν cancel αλλά ακόμα περιμένω απάντηση από χθες το βράδυ και refund δεν έχω διαπιστώσει. Λέτε να μου φάνε λεφτά από τη κάρτα?? Μπορώ να καταφυγή στα γραφεια δίωξη ηλεκ.εγγκληματος; θα βγάλω κάποια άκρη?
p4n0s86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2018 στις 8:52 ΠΜ, giorgosmcmc είπε Εξαπάτηση σε γνωστό site Καλησπέρα, πραγματοποίησα μια αγορά ενός game από το gamivo.com, μόλις έγινε η πληρωμή με χρεωστική χωρίς το customer protection programme του site, μου στέλνουν οι αθεόφοβοι ένα email σας το ποστάρω εδω, φυσικά και αρνήθηκα κι ζήτησε επιπλέον refund, έχω ανοίξει και case, μου έκαναν cancel αλλά ακόμα περιμένω απάντηση από χθες το βράδυ και refund δεν έχω διαπιστώσει. Λέτε να μου φάνε λεφτά από τη κάρτα?? Μπορώ να καταφυγή στα γραφεια δίωξη ηλεκ.εγγκληματος; θα βγάλω κάποια άκρη? Συγνώμη αλλά η εξαπάτηση ποια είναι ακριβώς; Εάν η πολιτική τους λέει ότι πρέπει να επιβεβαιώσεις το λογαριασμό σου στέλνοντας έγγραφα, δεν φταίνε αυτοί που δεν ενημερώθηκες και πήγες να κάνεις αγορά. Και για ποιον λόγο αρνήθηκες να συνεργαστείς μετά; ΥΓ. Δεν το γνωρίζω το site, κρίνω από αυτά που γράφεις. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από p4n0s86 3
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Και στο instant-gaming αν αγοράσεις με PayPal σου ζητάνε κάτι αντίστοιχο. Οι παραπάνω απλά ζητάνε way too much, αλλά δεν έχεις λόγο να αρνηθείς, θα το πάρεις το κλειδί.
GjokerR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ένα από αυτά ζητάει απ ότι καταλαβαίνω, όχι ντε και καλά όλα αυτά 1
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δεν έχει παρά να τους ρωτήσει αν ζητάνε ένα ή όλα. Και εγώ ένα θαρρώ πως αρκει 😉
petran91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Οι άνθρωποι ζητάνε ένα οποιοδήποτε έγγραφο που να δείχνει ημερομηνία και τόπο έκδοσης καθώς και χειρόγραφο πάνω σε αυτό το gamivo.com Που είναι η εξαπάτηση; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις