Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα steam key που θελω να αγορασω ειναι το bioshock infinite και θελω να το αγορασω απο την αμερικη θα μου λειτουργει στο steam account μου το key επειδη οπως ειπα και πριν θα ειναι απο την αμερικη  :-D  :-D  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσεξε να ΜΗΝ ειναι region locked, δηλαδη να γραφει οτι το κλειδι μπορει να χρησιμοποιηθεί world wide η στην Ευρώπη E. U. Region locked είναι συνήθως ρωσικα, λατινικη Αμερική κατι Κινες, Ινδονησιες κτλ.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι ή δεν ειναι region locked το μονο που ξερω ειναι πως το παιχνιδι ειναι απο το ebay και οτι ειναι απο την αμερικη

Δημοσ.

Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα steam key που θελω να αγορασω ειναι το bioshock infinite και θελω να το αγορασω απο την αμερικη θα μου λειτουργει στο steam account μου το key επειδη οπως ειπα και πριν θα ειναι απο την αμερικη  :-D  :-D  :-D

Το infinite δεν έχει lock στην Αμερική γενικά (βόρεια ή νότια).

Αλλά σοβαρά τώρα, αγοράζεις steam key από ebay...? 

Δημοσ.

Αν είναι retail και σφραγισμένο τότε μια χαρά, γιατί όταν αγοράζεις σκέτο κλειδί από ebay, σε περίπτωση που δε δουλεύει άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας :)

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω μια ακομη απορια το g2a shield εκτος που σε βοηθαει αν ο κωδικος δεν λειτουργησει να παρεις πισω τα λεφτα σου κανει τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Δεν ξερω τι κανει αλλα προσοχη γιατι εχει ειπωθει οτι κραταει ενα ευρω καθε μηνα το G2A shield απο τις καρτες γιατι ειναι καν σαν subscription και οχι one time οπως λεει

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω μια ακομη απορια το g2a shield εκτος που σε βοηθαει αν ο κωδικος δεν λειτουργησει να παρεις πισω τα λεφτα σου κανει τιποτα αλλο?

Το shield έχει 2 επιλογές:  το απλό που πληρώνεις στο checkout (1€ για κάθε προϊόν) και το subscription όπου έχεις μόνιμα shield ότι και να αγοράσεις. Αν επιλέξεις το shield στο checkout δε σου χρεώνει κανένα subscription.

To subscription το χρεώνει "ύπουλα" κάθε μήνα μόνο όταν μόνο αν επιλέξεις να δοκιμάσεις το "free trial".

Από κει και πέρα δε προσφέρει τίποτα εκτός από βοήθεια στην επιστροφή χρημάτων.

Αλλά και πάλι:

1) απ' όσο διαβάζω γενικά επιστρέφουν χρήματα και χωρίς shield (μου έχει τύχει και εμένα). 

2) αν είναι να βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να θες refund, είτε shield έχεις είτε όχι είναι μεγάλη ταλαιπωρία, μπορεί να πάρει και 2 μήνες για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω...

Δημοσ.

Αααα μαλιστα ευχαριστω για την βοηθεια :-D  :-D  :-D

Οχχχ συγνωμη αλλα εχω αλλη μια απορια οταν παταω το παιχνιδι που θελω να παρω απο το g2a και παταω go to payment μου λεει να επιλεξω καπιες χωρες αλλα την Ελλαδα δεν την βλεπω πια χωρα να πατησω?

Δημοσ.

Όποια χώρα δεν έχει ΦΠΑ. Εκτός Ευρώπης δλδ.

Οχι στην πρωτη επιλογη μετα αφου πατησω go to payment που εχει και δευτερη επιλογη

Η δευτερη επιλογη ειναι αυτο που λεει please provide your billing address

Δημοσ.

Οχι στην πρωτη επιλογη μετα αφου πατησω go to payment που εχει και δευτερη επιλογη

Η δευτερη επιλογη ειναι αυτο που λεει please provide your billing address

Α αυτό δε το ξέρω χρησιμοποιώ Paypal πάντα στο checkout..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...