liakinen Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ... Μπα γενικό είναι το κακό. Ένα search στο google και βρίσκεις αμέτρητες ερωτήσεις “γιατί δεν περνάει η visa μου στο Origin”. Άλλωστε και εδώ στο πατρίδα μια χαρά αγορές κάνουμε στις άλλες πλατφόρμες (έστω και αν χρειαστούν κάποιες προσπάθειες).
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Υπάρχει αρκετό υλικό να διαβάσεις αλλα όπως γράφω παραπάνω αναφέρθηκα σε μεγάλα site και όχι σε κάθε λογής cd-key store. Anyways bottom line is ότι άμα δεν ήταν νόμιμα κτλ τότε το steam, uplay, origin etc θα τα είχαν κάνει ban. Χρονια τώρα δεν είχα ποτε πρόβλημα. https://www.instant-gaming.com/en/frequently-asked-questions/ Σου ξαναλέω, ΔΕΝ λειτουργεί έτσι το σύστημα, όπως νομίζεις ότι λειτουργεί, διότι αν λειτουργούσε έτσι, τότε το Steam θα είχε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αφού αγοράζει τις μεγαλύτερες ποσότητες από όλα τα υπόλοιπα sites. Από τις μεθόδους που ανέλυσα καμία δεν είναι παράνομη στο βαθμό που αφορά τον τελικό καταναλωτή και μόνο η πρώτη είναι παράνομη στον βαθμό που αφορά τον αρχικό πωλητή (και που -κατά την άποψή μου- είναι αυτός ο οποίος πρέπει να κυνηγηθεί δικαστικά). Το ότι κάτι δεν αρέσει στις εταιρείες δεν το καθιστά αυτομάτως παράνομο και γι' αυτό το λόγο δεν έχει κινηθεί καμία εταιρεία δικαστικά μέχρι σήμερα εναντίον των grey markets, γιατί δεν πρόκειται να δικαιωθεί. 1
GjokerR Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σου ξαναλέω, ΔΕΝ λειτουργεί έτσι το σύστημα, όπως νομίζεις ότι λειτουργεί, διότι αν λειτουργούσε έτσι, τότε το Steam θα είχε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αφού αγοράζει τις μεγαλύτερες ποσότητες από όλα τα υπόλοιπα sites. Από τις μεθόδους που ανέλυσα καμία δεν είναι παράνομη στο βαθμό που αφορά τον τελικό καταναλωτή και μόνο η πρώτη είναι παράνομη στον βαθμό που αφορά τον αρχικό πωλητή (και που -κατά την άποψή μου- είναι αυτός ο οποίος πρέπει να κυνηγηθεί δικαστικά). Το ότι κάτι δεν αρέσει στις εταιρείες δεν το καθιστά αυτομάτως παράνομο και γι' αυτό το λόγο δεν έχει κινηθεί καμία εταιρεία δικαστικά μέχρι σήμερα εναντίον των grey markets, γιατί δεν πρόκειται να δικαιωθεί. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το steam δεν λειτουργεί σαν reseller, κατά τα αλλά νομίζω έχεις δίκιο malthador
CrimsonSky_gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το steam δεν λειτουργεί σαν reseller, κατά τα αλλά νομίζω έχεις δίκιο malthador Τι εννοεις? Οτι ειναι seller και οχι reseller ας πουμε? Δικιο εχεις σ αυτο αλλα ειναι τυπικο, και στα υπολοιπα σαιτ τα κλειδια δεν ειναι χρησιμοποιημενα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Idk, εγώ νόμιζα ότι το steam είναι ο μεσάζων αναμεταξύ της εταιρίας και του αγοραστή και οι τιμές είναι τόσο ψηλές γιατί είναι plus το ποσοστό του steam.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το steam παιρνει 30% μινιμουμ μεχρι 40%,30 για την υπηρεσια που παρεχει συν φορους κλπ, βεβαια οπως καταλαβαινεις οταν υπαρχει ενα παιχνιδι -50% σε καποιο απο τα σαιτ που λεμε υπαρχει ενα κενο (10+κερδος σαιτ)% που δεν καλυπτει ο συλλογισμος σου
GjokerR Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τι εννοεις? Οτι ειναι seller και οχι reseller ας πουμε? Δικιο εχεις σ αυτο αλλα ειναι τυπικο, και στα υπολοιπα σαιτ τα κλειδια δεν ειναι χρησιμοποιημενα Σίγουρα το steam παίρνει ποσοστό για όσα παιχνίδια εχει στην πλατφόρμα του, δεν ξέρω το νούμερο. Αυτό που λέω είναι ότι ο ποιο "κοντινός" τρόπος για να αγοράσεις ένα παιχνίδι απ τον κατασκευαστή του είναι το στεαμ, δεν λειτουργεί σαν εξτρά ενδιάμεσος όπως είναι πχ τα σίτε γκρίζας ζώνης, είναι αναγκαίο κομμάτι πλέον για να παίξεις τα περισσότερα παιχνίδια επίσης η τιμές του συμβαδίζουν με τις τιμές των site των ίδιων των παιχνιδιών. Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να έχει τιμές ποιο ακριβές και από κουτατες εκδόσεις γιατί όλοι οι άλλοι προσπαθούν να είναι ανταγωνιστηκοι στις τιμές τους πρώτα σε σχέση με το στεαμ και μετά μεταξύ τους
Tobajara Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σίγουρα το steam παίρνει ποσοστό για όσα παιχνίδια εχει στην πλατφόρμα του, δεν ξέρω το νούμερο. Αυτό που λέω είναι ότι ο ποιο "κοντινός" τρόπος για να αγοράσεις ένα παιχνίδι απ τον κατασκευαστή του είναι το στεαμ, [...] Ο πιο κοντινός τρόπος αγοράς είναι το site του developer όπου εισπράττει όλο το ποσό, αλλά συνήθως δεν είναι ανταγωνιστικό στην τιμή και είναι και συγκριτικά πιο άβολο το να ψάχνεις από το να μπεις στο Steam. Εκεί που συμφωνώ είναι πως το μεγάλο παιχνίδι είναι οι παροχές και δέσμευση (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του καταναλωτή να χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη υπηρεσία, με ό,τι αυτό συνεπαγέται (και έχουμε χιλιοσυζητήσει), και να έχει χαρακτηριστικά μονοπωλίου. Το πόσο και σε τι βαθμό καλύπτει τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός μονοπωλίου από θεωρητική / οικονομική σκοπιά, είναι βέβαια μεγάλη κουβέντα. Το ποσοστό του Steam που γνωρίζω κι εγώ, τουλάχιστον για τα indie games, είναι κοντά στο 40%.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το steam δεν ειναι μονοπωλιο με την εννοια οτι δεν σου απαγορευει να δωσεις το παιχνιδι σου και σε αλλα σαιτ, και σου παρεχει και μια υπηρεσια αναλογη του ποσοστου που παιρνει, οχι νταβατζιλικι. Οι ιδιοι οι developers ειναι που το θελουν γι αυτον ακριβως τον λογο, σε σχεση με αλλα Online αλλα και φυσικα μαγαζια
GjokerR Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ο πιο κοντινός τρόπος αγοράς είναι το site του developer όπου εισπράττει όλο το ποσό, αλλά συνήθως δεν είναι ανταγωνιστικό στην τιμή και είναι και συγκριτικά πιο άβολο το να ψάχνεις από το να μπεις στο Steam. Εκεί που συμφωνώ είναι πως το μεγάλο παιχνίδι είναι οι παροχές και δέσμευση (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του καταναλωτή να χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη υπηρεσία, με ό,τι αυτό συνεπαγέται (και έχουμε χιλιοσυζητήσει), και να έχει χαρακτηριστικά μονοπωλίου. Το πόσο και σε τι βαθμό καλύπτει τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός μονοπωλίου από θεωρητική / οικονομική σκοπιά, είναι βέβαια μεγάλη κουβέντα. Το ποσοστό του Steam που γνωρίζω κι εγώ, τουλάχιστον για τα indie games, είναι κοντά στο 40%. Σε αρκετά κάποια(δεν το έψαξα παραπάνω) site παιχνιδιών αμα πας να αγοράσεις digital κοπια online σε παραπέμπουν απευθείας στο στεαμ για την αγορά
Andy Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 καλημερα guys,ποιο site προτεινετε για αγορα key(overwatch πιο συγκεκριμενα)kinguin,g2a,instant gaming?
antbyron Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το πιο φθηνό, μπες allkeyshop.com και βρες το.
Στεφανος123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εχει αγορασει κανεις απο αυτο το site?https://www.instant-gaming.com/en/406-buy-key-uplay-rainbow-six-siege/Θελω να παρω το rainbow six siege,εκτος αν γνωριζει κανεις καποιο αλλο κλειδαδικο εμπιστο και πιο φθηνο.
Liakos10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν έχω αγοράσει αλλά γενικά βλέπω πολλούς να αγοράζουν και δεν έχω ακούσει παράπονο από κάποιον. Νομίζω δηλαδή ότι μετά τα g2a και kinguin έρχεται αυτό. Α, στο weekly sale του g2a έχει κάποιες καλές προσφορές για όσους ενδιαφέρονται.
Atallos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εχει αγορασει κανεις απο αυτο το site? https://www.instant-gaming.com/en/406-buy-key-uplay-rainbow-six-siege/ Θελω να παρω το rainbow six siege,εκτος αν γνωριζει κανεις καποιο αλλο κλειδαδικο εμπιστο και πιο φθηνο. Εχει free Σ/Κ αν ενδιαφερεσαι , σε περιπτωση που δεν το εχεις παιξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις