WizNick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που λες μαλλον ειναι το κοστος χρεωσης για paypal, οχι το ΦΠΑ(VAT).
GeorgeGK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που λες μαλλον ειναι το κοστος χρεωσης για paypal, οχι το ΦΠΑ(VAT). Α χρεώνει το site extra αν χρησιμοποείς paypal? edit: Kαι με κάρτα που πήγα να πληρώσω μου έχει πάλι Payment fee
Valtiel Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω απο kinguin ή g2a, θέλω να μάθω αν είναι αξιόπιστες ( εφόσων οι πωλητές έχουν καλές αξιολογήσεις ). Δηλαδή αν έχει τύχει σε εσάς ή γνωστούς σας περιπτώσεις που ενώ το κλειδί δουλεύει κανονικά να το ακυρώσουν έπειτα ή ακόμα και να πέσει μπαν στο λογαριασμό ( steam ,gog κτλ ). Επίσης αν μπόρει κάποιος να επιβεβαιώσει ότι οι αγορές με paysafe γίνονται κανονικά ( μόνη επιλογή πληρωμής που έχω είναι η paysafe προς το παρών ).
WizNick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Α χρεώνει το site extra αν χρησιμοποείς paypal? edit: Kαι με κάρτα που πήγα να πληρώσω μου έχει πάλι Payment fee Ναι...σε ολα εχει ενα μικρο payment fee εκτος αν πληρωνεις απο το δικο του g2a wallet.
MSSB Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω απο kinguin ή g2a, θέλω να μάθω αν είναι αξιόπιστες ( εφόσων οι πωλητές έχουν καλές αξιολογήσεις ). Δηλαδή αν έχει τύχει σε εσάς ή γνωστούς σας περιπτώσεις που ενώ το κλειδί δουλεύει κανονικά να το ακυρώσουν έπειτα ή ακόμα και να πέσει μπαν στο λογαριασμό ( steam ,gog κτλ ). Επίσης αν μπόρει κάποιος να επιβεβαιώσει ότι οι αγορές με paysafe γίνονται κανονικά ( μόνη επιλογή πληρωμής που έχω είναι η paysafe προς το παρών ). Paysafe από όσο ξέρω, δεν περνάνε.
Atallos1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω απο kinguin ή g2a, θέλω να μάθω αν είναι αξιόπιστες ( εφόσων οι πωλητές έχουν καλές αξιολογήσεις ). Δηλαδή αν έχει τύχει σε εσάς ή γνωστούς σας περιπτώσεις που ενώ το κλειδί δουλεύει κανονικά να το ακυρώσουν έπειτα ή ακόμα και να πέσει μπαν στο λογαριασμό ( steam ,gog κτλ ). Επίσης αν μπόρει κάποιος να επιβεβαιώσει ότι οι αγορές με paysafe γίνονται κανονικά ( μόνη επιλογή πληρωμής που έχω είναι η paysafe προς το παρών ). Πολυ σπανια σε καποια games να σου τυχει κατι τετοιο , gray market ειναι και τα 2 αλλωστε Αλλα αν επιλεξεις να αγορασεις απο reseller με πολλα reviews δεν θα εχεις θεμα
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά όταν πάω να πληρώσω με paypal βλέπει ότι είμαι από Ελλάδα και με χρεώνει κάτι έξτρα σαν Additional cost. άλλο αυτό! στο λέει το ίδιο το site τι χρεώσεις θα σου κάνει με paypal/paysafe κτλ.. το μόνο που δεν χρεώνει είναι η απευθείας χρήση κάρτας νομίζω.. θα το δεις,μπροστά σου είναι τι σε χρεώνει.
GeorgeGK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 άλλο αυτό! στο λέει το ίδιο το site τι χρεώσεις θα σου κάνει με paypal/paysafe κτλ.. το μόνο που δεν χρεώνει είναι η απευθείας χρήση κάρτας νομίζω.. θα το δεις,μπροστά σου είναι τι σε χρεώνει. Ναι τα είδα. Οχι και απευθείας κάρτα δοκίμασα αλλά και πάλι είχε κάποιο έξτρα κόστος. Οπότε τελικά επειδή η τιμή πλησίαζε με αυτή στο steam το πήρα απευθείας απο steam ώστε να ειμαι και πιο σίγουρος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι τα είδα. Οχι και απευθείας κάρτα δοκίμασα αλλά και πάλι είχε κάποιο έξτρα κόστος. Οπότε τελικά επειδή η τιμή πλησίαζε με αυτή στο steam το πήρα απευθείας απο steam ώστε να ειμαι και πιο σίγουρος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. και καλά έκανες.. αν έχει σημαντική διαφορά,τότε μόνο αξίζει 1
chek2fire Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 άλλο αυτό! στο λέει το ίδιο το site τι χρεώσεις θα σου κάνει με paypal/paysafe κτλ.. το μόνο που δεν χρεώνει είναι η απευθείας χρήση κάρτας νομίζω.. θα το δεις,μπροστά σου είναι τι σε χρεώνει. και τις πληρωμές με Bitcoin γιατί στην ουσία είναι ανώνυμες και δεν μπορεί κανείς να δει από που πληρώνεις. 1
king_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους! Αγορασα προχτες απο G2A κλειδι για το dirt rally στα 20ευρω (bargain price..or not;) το οποιο ηταν amd voucher coupon και ηθελε λογαριασμο και ενεργοποιηση απο amd φυσικα. Εκανα τη διαδικασια κανονικα αλλα μολις εβαλα τον κωδικο του κουπονιου μου ανοιξε μια φορμα για veryfication που ζητα διαφορα υποχρεωτικα στοιχεια, που τα εβαλα, καθως και φωτο απο αποδειξη αγορας του hardware που ηταν μαζι το κουπονι (optional) που φυσικα δεν εχω. Συνεχιζοντας τη διαδικασια εστειλε αυτοματα ticket στην amd για το οποιο και περιμενω απαντηση με τον κωδικο για ενεργοποιηση στο steam υποθετω. Εχει κανενας τετοια αναλογη εμπειρια; Να το κλαψω το 20αρι;
king_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Online με την κλασσικη εννοια οχι, εχει online leaderboards απο οτι εχω καταλαβει. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους! Αγορασα προχτες απο G2A κλειδι για το dirt rally στα 20ευρω (bargain price..or not;) το οποιο ηταν amd voucher coupon και ηθελε λογαριασμο και ενεργοποιηση απο amd φυσικα. Εκανα τη διαδικασια κανονικα αλλα μολις εβαλα τον κωδικο του κουπονιου μου ανοιξε μια φορμα για veryfication που ζητα διαφορα υποχρεωτικα στοιχεια, που τα εβαλα, καθως και φωτο απο αποδειξη αγορας του hardware που ηταν μαζι το κουπονι (optional) που φυσικα δεν εχω. Συνεχιζοντας τη διαδικασια εστειλε αυτοματα ticket στην amd για το οποιο και περιμενω απαντηση με τον κωδικο για ενεργοποιηση στο steam υποθετω. Εχει κανενας τετοια αναλογη εμπειρια; Να το κλαψω το 20αρι; και στο g2a στείλε όμως και ενημέρωσε. 1
king_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Περιμενω να δω απο amd μερια τι θα γινει και μετα λεω να ασχοληθω με το g2a.
Προτεινόμενες αναρτήσεις