Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα....στο συγκεκριμενο παιχνιδι απλα εχουν ευνοικη τιμη για εμας που ανηκουμε στην ζωνη Euro tier 2 ! H 'δυτικη' Ευρωπη το πληρωνει 10.19.

Αναφέρομαι σε αγορά με λίρες, αλλά έχω πέσει σε αντίστοιχα μεγάλες διαφορές και από την ανάποδη. Αυτή τη στιγμή το Just Cause 2 είναι υπερτιμημένο σε ευρώ πχ., αν θυμάμαι καλά. Η τιμολόγηση που εφαρμόζουν δεν έχει καμία σταθερά, ούτε καν την ισοτιμία δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις σα μέτρο.

Δημοσ.

Στο kinguin η πληρωμη με visa/mastercard γινεται μεσω skrill guest και μου κανει deny 3 καρτες.
Εχει καταφερει να πληρωσει κανεις εκτος απο paypal ή paysafe?

Δημοσ.

Από kinguin μόνο με το γνωστό κόλπο με paypal...

η απλά με Bitcoin. αγορά μέσω coinbase με πιστωτική Ελλάδας και μετά αγορά του game από εκεί. Το κακό είναι ότι με αυτή την διαδικασία χάνεις ένα 3% στο σύνολο του ποσού για προμύθεια στο coinbase.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kinquin και g2a δεν ανοιγουν ,η εχουν καποιο προβλημα η την καναν 

ακυρο ο firefox τα ανοιγει o chrome oxi 

Δημοσ.

kinquin και g2a δεν ανοιγουν ,η εχουν καποιο προβλημα η την καναν 

και τα 2 ανοίγουν μια χαρά και γρήγορα..(οτε γραμμή)

καθάρισε το DNS σου.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από το g2a έχω 2 ερωτήσεις.

1ον στο Select your location πρέπει να βάλω οτι ειμαι από Ελλάδα και να πληρώσω το extra 23% ή μπορώ να το γλυτώσω?

2ον για παιχνίδι που κοστίζει πολύ χαμηλά αξιζει να προσθέσω το g2a shield? O πωλητής εχει 99% σαν αξιολόγηση.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από το g2a έχω 2 ερωτήσεις.

1ον στο Select your location πρέπει να βάλω οτι ειμαι από Ελλάδα και να πληρώσω το extra 23% ή μπορώ να το γλυτώσω?

2ον για παιχνίδι που κοστίζει πολύ χαμηλά αξιζει να προσθέσω το g2a shield? O πωλητής εχει 99% σαν αξιολόγηση.

ναι μωρέ,βάλε εκτός ΕΕ δεν έχεις θέμα.

προσωπικά ψωνίζω με το shield off,το βρίσκω κοροϊδία,αφού και με κλειδί που είχε παιχτεί πρόβλημα,μου στείλαν άλλο και πάλι..

Γενικά να προτιμάς πωλητές με μεγάλες αξιολογήσεις,αλλά και πωλήσεις..

πχ, Μην δίνεις 100% με 50 πωλήσεις και το προτιμήσεις με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

ναι μωρέ,βάλε εκτός ΕΕ δεν έχεις θέμα.

προσωπικά ψωνίζω με το shield off,το βρίσκω κοροϊδία,αφού και με κλειδί που είχε παιχτεί πρόβλημα,μου στείλαν άλλο και πάλι..

Γενικά να προτιμάς πωλητές με μεγάλες αξιολογήσεις,αλλά και πωλήσεις..

πχ, Μην δίνεις 100% με 50 πωλήσεις και το προτιμήσεις με κλειστά μάτια.

Τελικά όταν πάω να πληρώσω με paypal βλέπει ότι είμαι από Ελλάδα και με χρεώνει κάτι έξτρα σαν Additional cost.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...