Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εψαχνα για το the crew wild run ή κανα complete pack(χτες το χε 50% το steam σημερα καθολου) 

το g2a+kinguin γραφει αν εισαι εκτος ε.ε. δεν πληρωνεις φπα...

το δηλωνετε εσεις ή οχι? βαζετε ρεαλ στοιχεία  στο register ή καποια χωρα εκτος ε.ε.?

Δημοσ.

to complete pack απο 70ε το χε 35e και γραφε μεχρι 28 του μηνα αλλα δεν το κρατησαν :P

καταλάθος θα εγινε η δεν θα ειδες καλα. το wild run κυκλοφορισε στησ 17 του μηνα δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν σε sale.

Δημοσ.

Ειχε χτες στο amazon για πολλες ωρες το complete pack με 15$ και το wild run edition με 10$, μαλλον τους τελειωσαν πολυ γρηγορα....οποιος προλαβε, προλαβε.

Δημοσ.

τα key δεν ειναι καν για μενα...απλα τα αγορασα εγω.

ειχα προλαβει ενα complete pack με 35e steam και κει περασε με δυσκολια(με αγορα gift cards αντι για direct paypal ή credit card)

στο αμερικανικο αμαζον λεει Online Code: Currently, this item is available only to customers located in the United States.

• τεσπα μολις αγορασα ενα πακετο με απο g2a μονο απευθειας με card πειραιως .
  •  μετα απο ΠΟΛΛΕΣ αποτυχημενες προσπαθειες σε ebay-kinguin-instant gaming (αρκετοι διαφορετικοι τροποι πληρωμης)
Δημοσ.

Στο αμερικανικο amazon απλα δηλωνεις αμερικανικη διευθυνση οταν φτιαχνεις τον λογαριασμο σου και γινεται κανονικα η αγορα (εκτος λιγων περιπτωσεων που υπαρχει region lock στο παιχνιδι).
Δυστυχως ομως η συγκεκριμενη προσφορα ειτε εξαντληθηκε ειτε αφαιρεθηκε λογω λαθους...Παντως το season pass το εχει ακομα στα 6.25$ και την Gold Edition (game+season pass αλλα οχι wild run expansion) στα 21.25$.

Δημοσ.

δν ξερω εαν εχει αναφερθει παλι αλλα οριστε μια προσφορα πριν βγει το παιχνιδι.

https://www.instant-gaming.com/en/634-buy-key-steam-just-cause-3/?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email

απο το site εχω αγορασει αρκετα παιχνιδια τον τελευταιο μηνα κ δν ειχα προβλημα με Αλφα χρεωστικη

εκανα λογαριασμο κ οταν βαζω τον κωδικο για να γινει free κολαει η σελιδα κ σταματαει να δουλευει...

"Touse the following coupon you will first need to sign in"

τελικα μπηκα στο αμερικανικο site εφτιαξα εναν λογαριασμο κ το πηρα απο εκει. να σαι καλα.

• Like 1
Δημοσ.

αν και το σταματησα το αθλημα,  2 αγορες που εκανα (για την συλλογη) και τις θεωρω προσφορες ειναι:

1) Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition PC στα ~ 7,6 εuro

Απο cdkeys  με κωδικο -10% "CDKEYSBLACK10"

και

2) το assasins creed black flag digital deluxe edition στα 7,49 απο steam

Δημοσ.

Τιμή Endless Legend basic + τα 2 expansions σε λίρες στο Steam: 7,81 + 2,37 + 3,39 = 13,57 GBP

Τιμή του ίδιου ακριβώς πράγματος σε ευρώ: 6,79 + 2,37 + 3,05 = 12,21 EUR

Τρέχουσα ισοτιμία λίρας - ευρώ = 1,42

Έχει κανείς έναν καλό τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου?

Επειδή άλλο το να ανταμείβω το developer με ό,τι του αναλογεί και άλλο το να μου τον ακουμπάει ο Gabe, θα αρχίσω να κοιτάω προς G2A μεριά όπου ξαναπετύχω τέτοια διαφορά. Πρόκειται για ΞΕΦΤΙΛΑ.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πλέον πρώτα κοιτάζω kinguin και μετά steam sales. Ούτως ή άλλως έχω μεγαλώσει αρκετά ώστε να μην με καίει κανένα game day one, οπότε από εμένα θα παίρνουν τα ελάχιστα μέχρι να μάθουν να με σέβονται σαν καταναλωτή.

Είναι το λιγότερο αισχροί στην τιμολόγηση που κάνουν στο ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μα....στο συγκεκριμενο παιχνιδι απλα εχουν ευνοικη τιμη για εμας που ανηκουμε στην ζωνη Euro tier 2 ! H 'δυτικη' Ευρωπη το πληρωνει 10.19.

oPREBmh.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...