Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δημοσ.

Καλα το allkeyshop δεν είναι επίσημο retail site αλλά cd-key store και έχει ένα "Α" ρίσκο.

38,5 ευρώ για αγορά από τέτοιο store και 45 από επίσημο...είναι μια διαφορά αλλά όχι τόσο μεγάλη

Δημοσ.

Για την ιστορια, το allkeyshop κανει ότι και το skroutz.
Δεν ειναι shop.

Γι'αυτο ο Fulgore σου εβαλε ελληνικο και ξενο link απο price comparison sites.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ισως να μην ειναι και το καταλληλοτερο τοπικ .. ΘΕλω να μαθω site που να πουλανε steam keys για να αγορασω κάποια παιχνιδια .. πχ το instant gaming (καπως ετσι) ειναι καλό / αξιοπιστο ?
Παρόμοια sites θελω... ευχαριστωωω !

Δημοσ.

Ισως να μην ειναι και το καταλληλοτερο τοπικ .. ΘΕλω να μαθω site που να πουλανε steam keys για να αγορασω κάποια παιχνιδια .. πχ το instant gaming (καπως ετσι) ειναι καλό / αξιοπιστο ?

Παρόμοια sites θελω... ευχαριστωωω !

http://www.allkeyshop.com/blog/

• Like 1
Δημοσ.

https://www.offgamers.com/

.....παιδες απο εδω εχω κανει αρκετες αγορες και δεν ειχα κανενα θεμα με μια Virtual της Πειραιως(....για ευνοητους λογους)....με χρεωστικη δεν εχω δοκημασει...αλλα πιστευω θα γινεται...οι κωδικοι ερχονται με email εντος πενταλεπτου....good luck!!!!

Δημοσ.

αγόραζα χρόνο για το wow από offgamers παλιότερα, αρκετές συναλλαγές και δεν είχα θέμα ποτέ, και όντως πολύ γρήγοροι στις αποστολές των κωδικών. αναβαθμίστηκε και το site τους απ'ότι βλέπω, τους είχα ξεχάσει. από τιμές δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αν θυμάμαι καλά, κλασσικό κλειδάδικο, αλλά αξιόπιστη εναλλακτική

Δημοσ.

ερωτηση το The Crew το εχει παιξει κανενας? αξιζει? το βρηκα 11,50 ευρω Link.png Site: ΤheCrew κ ειχα δει οτι ειναι σχετικα καλο αλλα θα ηθελα μια γνωμη

θες να ρωτήσεις σε κάποιο σχετικό topic για αυτό ?

Δημοσ.

καλησπέρα, 

θα ήθελα να αγοράσω ένα παιχνίδι για το steam και συγκεκριμένα το payday 2. το πρόβλημά μου είναι πως στο steam κάνει 20€ και απο τα price compare sites το βρίσκω 6-10€

όταν πάω να αγοράσω όμως (kinguin & G2A νομίζω δοκίμασα) είτε με την προπληρωμένη της πειραιώς είτε την κάρτα ανάληψης της ίδιας τράπεζας που με έχει αφήσει κάποιο άλλο κινέζικο site να κάνω αγορά, κολλάει η πληρωμή. 

Ξέρει κάποιος (πέρα από τη λύση του paypal με το νταβατζιλίκι 10%) με ποιο τρόπο θα μπορούσα να το αγοράσω ;

ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα, 

θα ήθελα να αγοράσω ένα παιχνίδι για το steam και συγκεκριμένα το payday 2. το πρόβλημά μου είναι πως στο steam κάνει 20€ και απο τα price compare sites το βρίσκω 6-10€

όταν πάω να αγοράσω όμως (kinguin & G2A νομίζω δοκίμασα) είτε με την προπληρωμένη της πειραιώς είτε την κάρτα ανάληψης της ίδιας τράπεζας που με έχει αφήσει κάποιο άλλο κινέζικο site να κάνω αγορά, κολλάει η πληρωμή. 

Ξέρει κάποιος (πέρα από τη λύση του paypal με το νταβατζιλίκι 10%) με ποιο τρόπο θα μπορούσα να το αγοράσω ;

ευχαριστώ

κανε υπομονη ενα μηνα, θα βγουν τα xmas steam sales. (ισως και winter sales νωριτερα) κανα 5ευρω θα μπει στο steam σιγουρα

Δημοσ.

καλησπέρα, 

ευχαριστώ

Kinguin κανει μεσω Moneybookers το transaction οποτε τρως ακυρο.

G2A αγορασα 2 games κανονικα απλα οχι απο Πειραιως.

Δοκιμασε μετα τις 00:00.

Δημοσ.

απο instant gaming,με το hipay πέρασε κανονικά η κάρτα της ανάληψης που χω από την eurobank,mastercard.

Όμως από σήμερα δίνει άκυρο στην πιστωτική της πειραιώς,mastercard,ενω πριν κάτι μέρες την δέχτηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...