gildo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθησα να μπω στο λογαριασμο μου στο kinguin και μου λεει λαθος κωδικος.Πατησα για να κανω ανακτηση κωδικου και δεν μου εχουν στειλει ακομα mail.
gildo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εστειλαν τον εκανα reset παω να μπω και παλι τα ιδια.Στο support για να μιλησω η για ticket πρεπει να κανω login απο οτι λεει.
dos659 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Pccdkeys.com το «skroutz» των βιντεοπαιχνιδιών! Λοιπόν διαβάζοντας τα τεχνολογικά νέα στο topnews έπεσε το μάτι μου σε ένα άρθρο για games... σας μεταφέρω το άρθρο όπως το έχουν γράψει... Πρόσφατα σε μια αναζήτηση μας για αγορά ενός τίτλου παιχνιδιών «έπεσε» το μάτι μας σε μια σελίδα που προσφέρει αρκετά χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα «συμβατικά» παιχνίδια που αγοράζαμε μέχρι τώρα. Και λέγοντας «συμβατικά» εννοούμε τα παιχνίδια με.. κουτί! Το συγκεκριμένο website μας έκανε εντύπωση γιατί ως gamers μας φάνηκε πολύ εύχρηστο το να μπορούμε να βρίσκουμε την φθηνότερη τιμή για παιχνίδια σε digital (χωρίς κουτί) μορφή από καταστήματα σε όλο τον κόσμο, απλά με ένα κλικ! Η λειτουργία του συγκεκριμένου website είναι πολύ απλή και φιλική προς τον χρήστη. Απλά επισκέπτεστε την ιστοσελίδα κάνετε αναζήτηση το game που ψάχνετε και τότε σας εμφανίζονται τιμές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του site. Οι τιμές εμφανίζονται σε ένα πινάκα από την χαμηλότερη στην υψηλότερη μαζί με κάποιες πληροφορίες και εσείς άπλα επιλέγετε το κατάστημα που σας βολεύει και πατάτε shop now. Υπάρχουν και κρητικές από χρήστες για το αν κάποιο κατάστημα είναι καλό η κακό. Όλα τα games είναι σε ψηφιακή μορφή δηλαδή όταν πλέον κάνετε την αγορά, θα σας σταλεί ο μοναδικός κωδικός του παιχνιδιού για να τον ενεργοποιήσετε μέσω των game clients. Μερικά γνωστά clients είναι το Steam, το Origin, το Uplay και άλλα, που σίγουρα σαν gamers τα γνωρίζεται! Αν λοιπόν κάποιος είναι gamer αλλά δεν θέλει να χαλάει πολλά χρήματα το www.pccdkeys.com είναι το κατάλληλο μέρος να επισκεφτείτε! Καλό gaming! 1
matrixtv1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 απο οτι ειδα τπ q2a εχει το cs:go στα 8.60$ αλλα μαζι με το φπα παει στα 10.20$ δηλαδη πανω κατω οσο κανε στο steam ασε που αν βαλεις και shield παει αριβως οσο στο steam οποτε πιοσ ο λογος να το αγορασει καποις απο κει?εεεεεε
Liakos10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Το παίρνεις χωρίς φπα και χωρίς shield και γλιτώνεις μερικά ευρώ, τίποτα παραπάνω. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Pccdkeys.com το «skroutz» των βιντεοπαιχνιδιών! siihh.. www.dlcompare.com http://www.allkeyshop.com/blog/ απείρως περισσότερα stores και έξτρα 2
matrixtv1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 χωρισ φπα γινετε?Δεν πρεπει να βαλω ελλαδα ή μπορω να βαλω αλλο ωστε να μην εχει φπα
Liakos10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αν επιλέξεις αυτό που λέει outside μπλα μπλα μπλα που έχει 0 φόρο, το περνάει κανονικά.
petritis31 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Pccdkeys.com το «skroutz» των βιντεοπαιχνιδιών! Λοιπόν διαβάζοντας τα τεχνολογικά νέα στο topnews έπεσε το μάτι μου σε ένα άρθρο για games... σας μεταφέρω το άρθρο όπως το έχουν γράψει... Πρόσφατα σε μια αναζήτηση μας για αγορά ενός τίτλου παιχνιδιών «έπεσε» το μάτι μας σε μια σελίδα που προσφέρει αρκετά χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα «συμβατικά» παιχνίδια που αγοράζαμε μέχρι τώρα. Και λέγοντας «συμβατικά» εννοούμε τα παιχνίδια με.. κουτί! Το συγκεκριμένο website μας έκανε εντύπωση γιατί ως gamers μας φάνηκε πολύ εύχρηστο το να μπορούμε να βρίσκουμε την φθηνότερη τιμή για παιχνίδια σε digital (χωρίς κουτί) μορφή από καταστήματα σε όλο τον κόσμο, απλά με ένα κλικ! Η λειτουργία του συγκεκριμένου website είναι πολύ απλή και φιλική προς τον χρήστη. Απλά επισκέπτεστε την ιστοσελίδα κάνετε αναζήτηση το game που ψάχνετε και τότε σας εμφανίζονται τιμές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του site. Οι τιμές εμφανίζονται σε ένα πινάκα από την χαμηλότερη στην υψηλότερη μαζί με κάποιες πληροφορίες και εσείς άπλα επιλέγετε το κατάστημα που σας βολεύει και πατάτε shop now. Υπάρχουν και κρητικές από χρήστες για το αν κάποιο κατάστημα είναι καλό η κακό. Όλα τα games είναι σε ψηφιακή μορφή δηλαδή όταν πλέον κάνετε την αγορά, θα σας σταλεί ο μοναδικός κωδικός του παιχνιδιού για να τον ενεργοποιήσετε μέσω των game clients. Μερικά γνωστά clients είναι το Steam, το Origin, το Uplay και άλλα, που σίγουρα σαν gamers τα γνωρίζεται! Αν λοιπόν κάποιος είναι gamer αλλά δεν θέλει να χαλάει πολλά χρήματα το www.pccdkeys.com είναι το κατάλληλο μέρος να επισκεφτείτε! Καλό gaming! σε ευρο δεν εχει τιμες μονο σε δολαρια?
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 από G2A.com δοκίμασα δύο αγορές σε games με bitcoin πανεύκολες και σχετικά γρήγορες χωρίς κάποιο πρόβλημα και σε απίστευτες τιμές.
Prospector8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σημερα συζήταγα με ενα φιλο για το τι παιζει με ρωσικα cd keys με το Steam,και μου ελεγε οτι πλεον ειναι region locked και οτι δεν θα σε αφηνει πλεον να τα παιξεις οταν μπαινεις με την κανονικη σου ip. Εγω θυμομουν οτι πριν μερικους μηνες που ειχα παρει ενα Ρωσικο cd key μου δουλεψε κανονικα. Οποτε εκανα ενα τεστ σημερα να δω τι ισχυει. Πηγα και πηρα απο το G2A ρωσικο το Fear 2 στα 1.15Ε,μετα αλλαξα σε ρωσσικη ip μεσω vpn,συνθεθηκα steam και ενεργοποιησα κανονικα το key.Βγαινω απο steam,γυρναω στην κανονικη μου ip και μπαινω Steam οπου με αφηνει να το κατεβασω κανονικοτατα και ολα μια χαρα. Μηπως αυτο που ισχυει με τα region locked κτλπα ειναι για τα VAlve games?Ξερει καποιος τι ισχυει ακριβως? Δλδ μηπως ενεργοποιηθηκε επειδη ηταν παλιο game και οτι στα καινουργια δεν παιζει να δουλεψει? Οποιος γνωριζει απο αυτα ας πει
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 πάντως στο G2A όταν είναι να πάρεις ρώσικο σου γράφει να το ενεργοποιήσεις μέσω vpn 1
Votritis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλα ,τι γίνετε με την paysafe? και απο το steam την αφαίρεσαν και οπ 'οτι βλεπω τωρα και απο το kinguin.net ,ειχα ενα υπόλοιπο σε μια καρτα και ελεγα να το ξοδέψω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις