frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Yep... λάθος μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μωρέ ναι απλά έχω κόλλημα και θέλω να τα έχω όλα μαζεμένα κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 καλα εκανα εγω και πηρα steam key εδω και σχεδον 1 χρονο για 17 ευρω, αφου το παιχνιδι ειναι στανταρακι καλο και οσο πιο νωρις το αγορασεις τοσο πιο φτηνο ειναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Weeklysale από G2A Batman: Arkham Knight στα 25€. Όποιος θέλει, το τσιμπάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το Valkyria Chronicles είναι all-time-low έτσι; Δεν έχει παίξει χαμηλότερα, σωστά; Yep Την πάτησα, νόμιζα ήταν το watchDogs... To είχα ήδη, και το steam δεν με προειδοποίησε! Τώρα απλώς έβαλε και τα add ons καλά το watch_dogs πλέον το χαρίζουν, 2 ευρώ κάνει στο g2a.. για uPlay βέβαια αλλά εντάξει με τόσο χαμηλή τιμή ακόμα και εγώ που θέλω να τα έχω όλα steam το πήρα από 'κει Edit: whoops.. ανέφερα το ακατανόμαστο και μεταφέρθηκε αυτόματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το Lords of the Fallen.Καποιο site για να το βρω πολυ πιο φθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Επειδή δεν εχω καταλαβει πως ακριβώς λειτουργουν αυτα τα σαιτ,μπορει να μου εξηγησει καποιος?Ας πουμε οτι θελω να παιξω το ΜΚ Χ,ονλαιν.Αν το αγορασω απο καποιο απ αυτα τα σαιτ,τι αγοραζω ακριβως?Steam account που περιέχει το συγκεκριμενο παιχνιδι?Mπορω να το ενσωματωσω στον υπαρχων λογαριασμο μου steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Επειδή δεν εχω καταλαβει πως ακριβώς λειτουργουν αυτα τα σαιτ,μπορει να μου εξηγησει καποιος? Ας πουμε οτι θελω να παιξω το ΜΚ Χ,ονλαιν. Αν το αγορασω απο καποιο απ αυτα τα σαιτ,τι αγοραζω ακριβως? Steam account που περιέχει το συγκεκριμενο παιχνιδι? Mπορω να το ενσωματωσω στον υπαρχων λογαριασμο μου steam? Όχι δεν αγοράζεις steam accounts. Αγοράζεις το cd key,όπως θα έκανες και από το steam,απλώς τώρα θα το προσθέσεις εσύ μέσα στο steam σου.Μόνο που επειδή είναι από χώρες που τα πουλάνε πιο φθηνά,έχουν αυτές τις χαμηλές τιμές. Κάποιες φορές αγοράζεις το steam gift,και σου έχει ένα link να πατήσεις,και είναι σα να δέχεσαι δώρο στο steam. Και με τους 2 τρόπους το παιχνίδι μπένει στο library σου στο steam. Απλώς προσέχεις να μην είναι region locked τα παιχνίδια που θέλεις να πάρεις,το γράφει με κόκκινα γράμματα,οπότε σπάνια να κάνεις κάποιο λάθος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπερα ρε παιδια. Βλεπω στο g2a εχουνε με 1,90ευρω 5 random steam keys,εχει δοκιμασει ποτε κανεις να "τζογαρει"; Εκατσε κανενα παιχνιδι της προκοπης ή @@; Σκεφτομαι να βαλω ενα 10αρικο και να παρω 50 steam keys,αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο στο τι παιχνιδια θα μου κατσουνε γιατι το steam εχει αρκετα σκουπιδακια εδω που τα λεμε. Επισης, εχω ενα προβλημα στο g2a,που δεν θυμαμαι να υπηρχε παλια,οταν παω να κανω checkout ενω εχω βαλει 5χ5 πακετα κλειδιων που παει εκει γυρω στα 9,50 ευρω απο κατω μου λεει να διαλεξω location, http://prntscr.com/77i699, και διαλεγοντας Ελλαδα μου περναει 23% ΦΠΑ οποτε το ποσο απο 9,50 παει στα 11,40. Αν δεν επιλεξω την Ελλαδα και επιλεξω καποια απο τις πρωτες 2 επιλογες που ειναι 0% ο φορος θα εχω προβλημα στην εξαργυρωση των steam keys? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Απλα μην επιλεξεις Ελλαδα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Απλα μην επιλεξεις Ελλαδα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. ωραια να σε καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπερα ρε παιδια. Βλεπω στο g2a εχουνε με 1,90ευρω 5 random steam keys,εχει δοκιμασει ποτε κανεις να "τζογαρει"; Εκατσε κανενα παιχνιδι της προκοπης ή @@; Σκεφτομαι να βαλω ενα 10αρικο και να παρω 50 steam keys,αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο στο τι παιχνιδια θα μου κατσουνε γιατι το steam εχει αρκετα σκουπιδακια εδω που τα λεμε. Επισης, εχω ενα προβλημα στο g2a,που δεν θυμαμαι να υπηρχε παλια,οταν παω να κανω checkout ενω εχω βαλει 5χ5 πακετα κλειδιων που παει εκει γυρω στα 9,50 ευρω απο κατω μου λεει να διαλεξω location, http://prntscr.com/77i699, και διαλεγοντας Ελλαδα μου περναει 23% ΦΠΑ οποτε το ποσο απο 9,50 παει στα 11,40. Αν δεν επιλεξω την Ελλαδα και επιλεξω καποια απο τις πρωτες 2 επιλογες που ειναι 0% ο φορος θα εχω προβλημα στην εξαργυρωση των steam keys? Ευχαριστω. μην τα πάρεις καν αυτά!! είναι ότι πιο μεγάλη απάτη υπάρχει! Πήρα και ξέρω,συν οτι 2 κλειδιά δεν λειτουργούσαν! ο λόγος εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μην τα πάρεις καν αυτά!! είναι ότι πιο μεγάλη απάτη υπάρχει! Πήρα και ξέρω,συν οτι 2 κλειδιά δεν λειτουργούσαν! ο λόγος εδώ: Ναι εχει ενα point το βιντεο,εχουνε βαλει απλα τα παιχνιδια απο το steam που εχουνε 6-10 ευρω και στο g2a ειναι σχεδον τζαμπα και το παιζουνε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παδια κανενα site με το watch dogs για Steam κοντσ στο 5Ε παιζει? Δύσκολα: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-watch-dogs-cd-key-compare-prices/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δύσκολα: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-watch-dogs-cd-key-compare-prices/ Γιατι ειναι τοσο φθηνο σε Uplay και ακριβο στο steam?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις