Brandtobrand Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 βρηκα το dead rising 3 στα 19 ευρω αν θυμαμαι σε gift και λεω να το παρω μιας και μου εχουν πει καλα λογια.κανεις ποθ να το χει παιξει?αξιζει? επισης μια ακομη ερωτηση.προσφοτα τελειωσα το batman origins. αν παρω το season pass περα απο skins τι θα εχω παραπανω?ειναι και τα dlc μεσα? Τζάμπα πράγμα! Εγώ πήρα το Witcher 3 στα 18 ευρώ από εκεί. Το season pass από ότι βλέπω τα έχει όλα (skins + dlcs) http://store.steampowered.com/app/257070/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έκανα έναν λογαριασμό steam, κατέβασα το πρώτο μου παιχνίδι το οποίο πλήρωσα μέσω paypal. Όλα καλά μέχρι εδώ. Στην δεύτερη αγορά μου την οποία πλήρωσα πάλι μέσω paypal δεν με πήγε σε καμία σελίδα για να βάλω το password του paypal μου αλλά με το που το επέλεξα έγινε κατευθείαν η χρέωση και κατέβηκε το παιχνίδι. Η χρέωση στο paypal φαίνεται κανονικά και ήρθε και το σχετικό e-mail. Δηλαδή το steam κρατάει τους κωδικούς του paypal μου; Είναι φυσιολογικό αυτό; Άκυρο. Το βρήκα τι γίνεται. Είναι λίγο "επικίνδυνο" πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έκανα έναν λογαριασμό steam, κατέβασα το πρώτο μου παιχνίδι το οποίο πλήρωσα μέσω paypal. Όλα καλά μέχρι εδώ. Στην δεύτερη αγορά μου την οποία πλήρωσα πάλι μέσω paypal δεν με πήγε σε καμία σελίδα για να βάλω το password του paypal μου αλλά με το που το επέλεξα έγινε κατευθείαν η χρέωση και κατέβηκε το παιχνίδι. Η χρέωση στο paypal φαίνεται κανονικά και ήρθε και το σχετικό e-mail. Δηλαδή το steam κρατάει τους κωδικούς του paypal μου; Είναι φυσιολογικό αυτό; Άκυρο. Το βρήκα τι γίνεται. Είναι λίγο "επικίνδυνο" πάντως. φυσιολογικότατο είναι,κοιτάμε λίγο πιο προσεκτικά τί κάνουμε..! Επέλεξες να θυμάται τα στοιχεία σου,γιαυτό και παρέλειψε το σημείο που λες.Μπορείς να τα σβήσεις τα στοιχεία εννοείται,μέσα από το account σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στο http://www.simplycdkeys.com/origin/the-sims-4 το Sims 4 για Origin στις 25 λιρες ειναι η limited edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει αγοράσει ποτέ κανείς από Gk4.me; Έχει πολύ καλές τιμές αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει καθόλου steam gifts, με την έννοια ότι ίσως τελικά δίνει gifts αλλά δεν στο λέει από πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει αγοράσει ποτέ κανείς από Gk4.me; Έχει πολύ καλές τιμές αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει καθόλου steam gifts, με την έννοια ότι ίσως τελικά δίνει gifts αλλά δεν στο λέει από πριν. ναι 4 αγορές,χώσου άφοβα! Όλα είναι gifts στο μαγαζί αυτό και χωρίς να το λέει! Μέχρι και από humble bundle gifting links δίνει xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 έτυχε να πάρω χθες από αυτούς το red faction armageddon κάτω από 2 ευρώ instant delivery, για κλειδί πήγαινα και γω, και τελικά ήταν gift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια πηρα απο kinguin το ac black flag στα 14 ευρω με paypal...Περιμενω ειδοποιηση..Ψηφιακο δεν θα μου το στειλουν..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν κατι να λειπει απο τον κωδικο που μου εστειλαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κατεβασε τη φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κατεβασε τη φωτογραφια Sorry τι κανω σε αυτη την περιπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Sorry τι κανω σε αυτη την περιπτωση... εβαλες τον κωδικο και δεν λειτουργησε να φανταστω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 μμμμμ ναι και εχω τρελαθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 μμμμμ ναι και εχω τρελαθει.. Αυτο που μου φάνηκε περίεργο ειναι οτι στο πρώτο σετ χαρακτήρων ο κωδικός ήταν τριψήφιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ετσι μου το εστειλαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις